March 1, 2010

they make me so hot ,

hell hello people , good evening ;) ok ok , my modd skrg ni kurang stable . taktau lah knp , but bkn sbb Danny ok ? skrg ni die dah selalu buat i ketawa , HEE . environment ihari ni kureng sikit lah , err taktau lah knp kan . i pn mcm err , blurr sgt2 . hari ni mcm2 blaku , dari bnd yg pns smpi lah bnd yg sejuk kan hati i . HAHA , yg sejuk kan hati i tu rase mcm takde ouw . semua yg blaku hari ni buat i panaaaaasssss je -____- sakit hati pulak kan , tp nk buat mcm mane kan . terima jela , HAISH =.='

first2 sekali , pagi2 td i kene pakai tudung yg agk labuh lah kan pg schl . DUH , i rase tudung i yg bfore ni dah cukup labuh lah weyh . dah tutup ape2 yg patut , ADOI . i pn taktau act schl tu nk i pakai tudung smpi mane . setahu i dlm buku peraturan takde pn ckp kene pakai tudung labuh lebih paras bahu and belakang mst lepas paras bontot . wakluuu , korg byg kn kalau tudung dah lebih paras bontot baik i masuk schl tahfiz keschl arab ke . mmg patut pn kene pakai tudung mcm tu , GRR ! geram doe , last2 pagi td i pg schl pakai lah tudung yg saiz XL and bg i tudung tu dah cukup bsr serta labuh . i dgn muke yg bengang masuk lah schl , tggu Eyka . ingt org first dpt tgk i pakai tudung tu , kimak awl2 dah kene kutuk . EE , sakit doe hati . then nk beratur ni , mate semua dah pndg aku . DUH , aku rase mcm tak pakai baju pulak . bdk2 ni semua ckp i dah taubat lah bagai . lan jiao lah , PUI !

secondly , psl cuace hari ni . PHEW , pns wok . i dah lah pakai tudung labuh tu , dgn cuace lg pns . hati i lg pns , ADOI . sbr jela -_____- i rase mcm nk bkk tudung je dlm class td . i peduli ape kan ? HAHA , tp tak berani lah wok . karang i yg kene buang schl , schl tu dah lah mcm kimak . HAIH , bile lah nk hbs schl ni ? i dah tak sbr nk menikmati dunie luar , HAHA . nsb lah hari ni i ddk sorg2 , Bella ddk dkt dlm bilik rwtn . accident pulak minah tuu , ADOI . mcm2 lah bdk2 SK ni , HAHAH . i dkt dlm class dah mcm nyonya dkt ruma pelacur , terkipas2 pakai calendar . act calendar tu Norsiah bg suruh gantung dkt class , tp i dah buat kipas2 kan td . dah tak rupe calendar ouw , HAHA . nsb lah kan , wa dah pns nk buat mcm mane ?

thirdly , pasal Nana . ADOI , taktau lah minah ni . smlm i tgh otp dgn Danny , jntn gile tu txt i ' dia perlukan i ! ' . DUH , tgk ayt dah tau lah . dlm hati i mmg ckp dorg coup balik , like i care ? penat dah doe mulut i ckp dgn Nana , but if die still fkr jntn tu the best untk die go on jela . i bkn bole halang kan ? i tak rep pn txt jntn tu , mls . karang tak psl jntn tu kene hambur pagi2 bute . so i pn buat lah taktau , tp bfore i otp tu Nana ade ckp dgn i yg die tak bole lupe kan jntn tu blablabla . i was just like err , knp minah ni kan ? ADOI , tak fhm betul . then td i balik schl , i terus txt Danny . rase mcm nk txt Wawa , i pn txt jela . i ckp yg jntn tu txt i mlm smlm , then Wawa ckp jntn tu pn ade txt die ckp die dah coup balik dgn Nana . WTF ? dlm hati i mcm dah erghhh . knp lah jd mcm ni ? buang air liur i doe ckp , DUH . i tak slh kan Nana , myb die belum nmpk lg perangai jntn tu mcm mane . Wawa pn mcm mrh je ouw , yela adk die kot . Wawa just ckp nk tggu terkene lg baru nk sdr , ya , i pn rase mcm tu . skrg ni ktorg just nk tgk ape lg permainan jntn ni nk buat , kimak ah !

lastly , act this matter takde lah buat i pns sgt . HAHA , just kene anjing2 . kalau korg kene anjing2 pn , korg akn rase agk pns lah kan ? HAHA . i geram kot dgn Danny , die lah yg anjing i . cihhbaii , menyampah doe ! lepas i buat homework , i txt2 dgn die . then i ajk die tgk cite Shuffle Milikku , alaa cite bodoh tuu -____- i tak prnh tgk cite tu , ok lah fine i tgk smbil txt die . kejap lg die bole pulak anjing2 i psl Aryl , DUH sakit hati doe . yela dulu time i scndl dgn die , i jd adk angkt Jue and Aryl . Jue tu gf Aryl , yg Danny bole anjing2 i ckp die tak prnh ade gf yg ex-shuffler . EE , sial je ayt die kn ? mmg pns gile hati ouw , yela i mane ade shuffle2 ni . i just lepak2 dgn dorg , tu pn sbb Sis Jue . then Danny ckp psl hood PHD lah , die suruh balik Gombak comp shuffle dgn die . die nk pnjm baju HR Awisy , sial sial GRR ! i tgh cari bhn nk anjing die , kejap lg i mcm terfkir ouw psl tectonik . ya , Danny Johan hebat tectonik . HAHA , i pn mcm tak sngke ouw . then die kalis2 lah , ckp die tecto dkt club je . HAHA , lepas ni i dah tau lah nk bhn die ape . die ingt die sorg bole anjing2 ni , ni Ell lah weyh !

xoxo , Ell Johan
mood ; panaaasss !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.