March 7, 2010

thank you ,

'you all tengok tak gambar Danny and girlfriend dia,ada satu gambar tu girlfriend dia pakai dress.Macam maskot anjing cheer kepala besar peluk tiang letrik,HAHAHA! Bayangkan dia menari hula then goyang kepala macam mana,comel kan?'

err , btw thanks to all this words (; best sgt bace ayt2 ni , i suke tau . buat lah lg , then post dkt forum korg . nnt bg bf i bace tau tau ? AWW , korg ni mmg sweet ar . suke bg relationship ktorg makin close kan ? such a good slut . korg prnh tgk mascot kepale anjing peluk tiang elektrik ke ? comel kan , ya i tau baby (; tp tp korg prnh tgk patung kepale babi tak ? lg comel tau , nnt i tnjk dkt korg tau . comel sgt2 , i adored this cute lil babi . lagi satu , korg tak nk letak ke pict pussy korg yg dah rabak kene dgn bf i ? as an evidence lah kate kan , br org bole pcy kan ? comel je korg2 ni , ily lah hell biatch !

xoxo , Ell Johan
mood ; awesome !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.