March 10, 2010

Maulidur Rasul ,






hell hello , good evening (; one word im goin to describe for today , PENAATTTT -____- td kan dkt schl ade majlis sambutan Maulidur Rasul , so agk kepenatan lah . tak best pn , sbb tak meriah lnsg . schl i ni pelik2 doe , kalau ade majlis ape2 dorg suke buat suprise . GRR , mcm majlis ni act dorg nk buat hari Jumaat ni . tibe2 bg pengumuman hari Isnin hari tu , ckp nk buat hari Rabu . see , i've told u !

so pagi td i bgn agk awl lah kan , i pn tido entah pukul brape smlm . dah puas nges , terus tertido . smlm bgado dgn mamat tuuuu , Danny lah -___- normal lah tu kan ? ok ok , done ! i bgn , mandi , solat , siap2 , bfast and terus pakai kasut . camera semua i dah charge , hp pn same . i pn keluar , amik Crocs . HAHA , pakai Crocs jela . simple kot , yela tak kn nk pakai wedges pulak . dgn ade berarak lg nnt , ADOI =.=' i smpi je schl , i mcm errr . takde org lg , tggu lah bdk2 ni . kejap lg AD smpi , dgn beg schl die bagai . HAHA , act after majlis ni hbs ktorg kene bljr . i tak bwk ape2 pn buku , HEE . then Eyka and Anum sampai . thank God masing2 pakai kasut biase . tp ade jgk bdk form4 yg pakai kasut schl , dah mcm sial doe -____- i pn masuk schl , DUH malu doe ! dah lah outsider ni berape ketul je , ketare ouw dr bdk2 aspuri . i pn buat lah mcm takde ape2 , dgn baju kurung purple lah bagai , ADOI . bdk2 ni semua dah sengih2 tgk i , yg Miera nk betul kan tudung i . yela , i mane reti doe nk pakai tudung ni . tudung schl i reti lah , HAHA . bak kate Dora ' Ell ni pakai tudung schl ke tudung biase ke same je sakai nye ' . DUH , kenyataan yg menikam jiwe =.=' HAHA , mmg betol pn . nk buat mcm mane , i mmg tak pandai . after Miera dah betol kan tudung br lah rase ok sikit . if tak i rase mcm errr , taktau lah mcm mane nk ckp .

ktorg kene beratur ikot class , mcm biase lah kan . then bdk2 ni sibuk dgn sepanduk class semue , sbb ktorg ade pertandingan sepanduk and perarakan (; sepanduk class ktorg ok lah , dr tak buat kan ? tp bile i tgk class2 lain , WOW lawa2 doe ! mmg takde harapan lah class SK nk menang -____- then ktorg kene berarak ikot class , HAHA . mmg lawak lah , dah lah berarak dlm schl je , dah mcm ape doe . i dgn Crocs lah bagai , HAHA . yg Abu main kompang , comel je pakai baju melayu wrne pink . AWW AWW , jambuuu =.=' die nmpk i , tersengih2 . HAHA , yela birthday boy kan ? gedik , ERGH . dah siap berarak , ktorg kene beratur balik dkt dtrn . nk dgr ceramah pulak , ADOI -__- lemah sungguh bab mcm ni , dah lah i sleepy gile doe ! i pn mcm err , dgr tak dgr je ape bnd ustazah tu membebel .

after ceramah tu , ktorg dpt mkn . nk tau dpt mkn ape ? HAHA , ktorg dpt mkn nasi beriyani dgn lauk die lah . lauk die daging ouw , i mmg mkn je cume ssh nk telan lah sbb tekak i ade ulser . yg Miera ni tak mkn daging , dah jd mslh die pg mkn nasi je . lauk nye die bg Liul , HAHA . dah siap mkn semue , cikgu bg arhn suruh masuk class smbng P&P sprti biase . HAHA , bodo2 je schl ni . sumpah doe i tak prnh pg schl yg lepas ade majlis ape2 dorg ade bljr . schl i je yg buat mcm ni , spesiaaaal kan ?
dah masuk class semue , bdk2 ni semue dah ngantok gile . dah puas photoshoot sane sini , i pn dgn muke tak malu nye amik 3 kerusi then i rapat2 kan . i amik beg Liul jd kan bntal , i terus baring . HAHA , sdp doe tido . dkt tingkap pulak tuu , PHEW mmg nyaman (; nsb lah cikgu Sains tak masuk , kalau tak dgn harapan i nk dpt tido mcm tu .

KRRRIINNGG , mase Sains dah hbs . now , mase Norsiah . ohheemmgee , menyampah doe ! die masuk je terus nk mrh2 , WTF . mcm kimak je , dah lah pakai baju kurung same warne dgn i ouw . GRR , sbr jela . nsb lah die dpt ajr satu mase je sbb ktorg balik awl hari ni . pukul 1315 dah balik , FUH FUH (;


xoxo , Ell Johan
mood ; sucks

2 comments:

  1. hee,
    ell pakai kurung purple laa,
    siyes comey :))

    ReplyDelete
  2. really ? aww aww , awk lagi lawa lah adik ipar <3

    ReplyDelete

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.