March 9, 2010

invisible ,

hell hello , good good eveningg (; act taktau nk tlis ape dkt blog ni , HAHA . seems i was just bluur for no reasons , ERGH =.=' last nite i tido agk awl lah kan , nk tau sbb ape ? HAHA , sbb i nk mmg dah ngantok so tido lah awl . HEE , takde lah . act , smlm Danny goin out to Bangi nk jmp exgf die . ade reason ok , die pg jmp minah tu sbb nk settle kan mslh ktorg . ya , mslh yg mcm bodo tuu -_____- creds i pn low , so i tak txt sape2 pn mase die kuar . i dah bosan , taktau nk buat ape . semua i dah update , Tumblr Blogger Facebook and etc . ERGH , wht else ? idk , HAHA . last2 i pg search dkt Google , psl PLKN . kan senarai name dah kuar untuk PLKN 2011 , then i txt nk tgk same ade i terpilih or tak . WEE , i tak terpilih kot (;

around 0000 mcm tu , Danny txt i . die dah balik , i thought nk otp . tp creds pulak takde , so i pnjm hp mama ckp i takde creds . lg pn smlm i mcm err , nk dmm ouw ;( die pn ckp die penat , ok lah i pn suruh die tido . i pn terus off lappy , masuk bilik . ingt kan nk study , ERGH bdn lemah gile . terus baring and tido , terjage pukul 0400 tgk hp ade mcl . Caupo yg mcl , DUH nk ape lah pagi2 bute ni . i terus tido balik , bgn pukul 0545 terus mandi . solat then pakai baju , kemas buku siap2 terus pg bfast . papa dah start kereta , dah siap pakai kasut masuk kereta . smpi schl mcm biase lah , kene beratur lah bagai .

mase rehat , i mmg nk pg coop . i nk mkn icecream , mengidam (; then then , time i nk naik class balik i nmpk Ezwa . die mcm buat bodo je , ERGH sakit hati -____- yela , karang kate i sombong . i pn buat bodo lah , dah naik class i nmpk Abu pulak . die pn buat bodo jgk , ADOI =.=' knp ni ? HAISH , i mcm dah bengang lah kan . i thought semua nk mengelak dr i . i pn mcm HMMM ;( then dlm bengkel , masing2 semua tido . sbb ktorg patut nye buat amali pedicure , tp msing2 dah pg stadium ade MSSD so ktorg pn mcm agk mls lah kan . tido lah rmi2 , yg cikgu pn tak mrh . bak kate Liul , cikgu dah pnt nk mrh ktorg . HAHA , maaf (;

KRINGGG , its time to go back home ! act , i ade class ptg ni . class Math , tp i mls nk pg . karang ptg takde org nk amik , so i terus jela balik . smpi ruma , letak beg then bkk baju terus baring2 . penat woo , HAHA . tgk hp ade msg Danny , i rep then kejap lg ade msg masuk lg . i ingt msg Danny tp Ezwa yg txt i ,

Ezwa ; wei , td kau dtg tak ?
Ell ; DUH , dtg ar . knp ?
Ezwa ; aku tak nmpk pn , aku br nk jmp kau nk bincang psl Jumaat ni
Ell ; WTF , tak nmpk aku ? DUH , aku ni kurang bsr ke ?
Ezwa ; HAHA , serious ar doe . kau dtg tak ?
Ell ; aku dtg , aku dtg ar ! ckp ar korg tak nmpk aku lg , hmm
Ezwa ; mmg pn , aku tak nmpk kau pn hari ni .
Ell ; dah agk dah , kau rabun ke bute ? aku nmpk kau td nk pg coop , kau yg buat bodo
Ezwa ; laa yeker ? kau dkt mane ? aku tak perasan
Ell ; aku dkt ats ar , sentap ar dgn korg . kau dgn Abu same je , aku pn tak nmpk . hm , bye

after tuu aku terus tak rep msg Ezwa , buat2 merajuk . HAHA , saje je sbnr nye . pdn kan muke dorg , i yg sbesar tidak ni pn tak nmpk . tau lah tudung i dah labuh , tak kan psl tu dorg tak nmpk i . ADOI , tak fhm . hari tu pn jd mcm ni jgk , tibe je Mer cl . tny dtg ke tak , padahal i dtg . dorg yg tak nmpk i dkt schl , sbr jela . maybe i dah jd bdk yg baik kot , smpi org pn tak nmpk i . kalau dulu , bdk2 ni selalu ckp muke i ade dkt mane2 je . see , skrg dah ade perubahan lah . i dah jd makin baik , HEE (;

xoxo , Ell Johan
mood ; angel

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.