March 5, 2010

formspring ,

hell hello people , good evening dork ! err , taktau nk ckp ape lg . AHAH , sejak due menjak ni i mcm dah blur and blank . taktau lah knp kan , HAISH -___- mcm2 penyakit lah tahun ni , lg nk SPM lg mcm2 penyakit dtg . ERGH , shuh shuh =.=' er , ok lah . act i nk story psl Formspring . korg tau kan psl binatang ni ? HAHA , sapeyg takde tlg lah buat . best doe , lg best dr Myspace . HEE , mmg betol lah . bkn i ckp mcm ni sbb i dah takde Myspace , sbb Formspring ni mmg best . but a few people yg mulut agk ERGH , suke suki gune Formspring ni nk serang2 org . ADOI , tak fhm betol lah org zmn skrg ni .

i dah lame buat binatang ni , tp baru bln lepas kot i dah mule active . yela , semakin rmi pulak yg buat Formspring ni . Formspring ni mcm tmpt korg2 nk tny soalan dkt tuan pny Formspring tu . mcm2 lah bole tny , if sape2 yg ade acc ni if dorg tny nnt kuar url org yg tny tu sekali dgn soalan . if dorg tak buat binatang ni , takde lah kuar url ke blablabla kan ? mule2 i buat bnd ni ok je , since bile enta yg i update blog after Danny balik frm Muar tu . start dr tu , Formspring i makin hangat . mcm kimak , sape2 rnta yg tny soalan paling bodo . kdg2 sakit hati doe , tp i taktau sape kan so mls nk lyn .

if die ckp bnd yg crossed out the line , sape yg tak sakit hati kan ? bkn i sorg yg kene , Bie and Tuff pn kene jgk . DUH , sape yg tny soalan2 bodo mcm ni mmg seriously takde keje . example lah kan , dorg tny ' kau tak malu ke dah make out dgn Danny , kalau tak jd kawen mcm mane ? ' WTF , its none of your business lah pukimak . ERGH , first2 time i bace soalan bodo tu mmg pns lah hati kan . yela , die sape nk ckp mcm tu . kalau die Tuhan , aku dgr lah ckp die .

i mmg tak suke doe org amik tau psl life i , sakit hati . yela , masing2 ade life sndiri kan ? jage jela life sendiri . ni ape mslh enta , tibe2 nk msuk cmpur hal i . GTH doe or mcm ni -___- die bkn tny je ouw , siap bg i khutbah free lg . HAHA , thanks lah wei tp i tak berminat doe . die bkn nye ustaz ke , kiyai ke nk ceramah2 i . mslh mslh , tak fhm betol dgn dunie skrg ni . dose masing2 , pandai buat pandai lah tanggung . bkn nye i satu kubur dgn die , and bkn nye die yg tanggung dose i . HAHA , kelakar lah bdk2 mcm ni .

WARNING
if korg nk buat social network mcm ni , tlg lah jgn sibuk hal org . nk stalk bole , stalk diam2 . bole kan ? korg pn tak pening kan kepale korg fkir kan mslh org , and org pn tak maki2 korg . tak baik kan nk jage tepi kain org ? if korg rase dah baik sgt , pg bg khutbah dkt org lain but not Ellynda Johan ok ? i had my own life , jgn nk huru hara kan life i . sekali korg kacau life i , doub triple i buat balik (;

xoxo , Ell Johan
mood ; GRR !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.