March 6, 2010

DAYM !

hell hell hello people , midday ! DUH , i tgh pns ni . bkn sbb weather or wht , sbb org sekeliling yg mcm err . sakit hati doe , HAISH -___- knp lah semakin hari semakin rmi manusie2 yg dah takde keje ek ? i thought org2 mcm ni dah pupus , shu shu =.=' menyusah kan org je keje dorg ni , sibuk nk amik tau hal org lain . if i buat mcm tu dkt dorg for sure melenting lah kan ? oh great sial , kalau i jmpe sape yg buat keje ni sume mmg i sumpah jadi babi doe . yela , jadi manusie asyik nk menyusah kan org je , so jadi babi lah sng . atleast ade manfaat , cina nk mkn pn bole . fuck off moron ! ok ok , mood i dah tak bole di kwl ni . if org tak kacau life i takde nye i nk melenting mcm ni , and korg pn tau kan i ni pantang kene usik sikit ? so back off lah , adoi .

act i dah 2hari tak rep email Lynn , so pagi td i bgn terus on lappy . i bkk email , tgk ade 2 email Lynn yg i tak rep lg . ok lah , i pn bce satu per satu . email yg pertama tu ok lah , then yg kedua tu agk mcm gampang lah kan . i bace and bace , hati i terus pns je . EE , dlm hati mmg dah sumpah serana . nsb lah kan ? sape suruh kacau hidup aku bodoh ! ok ok , i got this frm Lynn ;

babe babe! danny johan is in trouble , td i conference dgn kwn kwn sekolah lama i . one of the my friends tu ex danny , ira . u know what? dia and the others danny's exgf plan nk jatuhkan korang , i though she's just kidding sbb mcm tk serious je , dia bg i satu url and that was a forum talking about danny and u doe . i mcm terkejut gila babi , mcm satu community kt ms tu , semua exgf danny . kutuk u gila babi kot , apa apa hal pun u jgn bagitau danny dulu and jgn kelam kabut , i takut nnt korang gaduh pulak . u senyap kan dulu tau , biar i je yang stalk this case . buat masa sekarang ni if danny nak keluar u tanya je dia nak pergi mana and keluar dengan siapa , i tau one of ex dia yg duduk sarawak tu contact dia sekarang ni . minah minah ni semua gunakan budak sarawak ni untuk kena kan danny sebab dia je yang rapat dengan danny sekarang , u cuba tanya danny ada tak natalie contact dia , kalau dia ckp ada u diam je tau , jgn bgtau about this , for sure korang gaduh nanti . Gila lah , tak sangka doe benda macam ni boleh jadi kan danny , seem like zaman kejatuhan danny dah tiba , HAHAHA! Theres no more danny johan the great lagi dah nanti , i tgk forum tu sembang mcm beria nk jatuhkan korang . danny's name will be wrote on history , haha . nnt ada apa apa news i inform ok? but please dont u ever talk to danny about this shit , just do what i said if u love him ok? bye!

HAHA , sial kan ? org bodoh je nk buat mcm ni . dlm mase yg same , i pns lah kan ? dah lah tak malu nk terhegeh2 dkt bf org , EUW tlg lah fhm . org dah tak nk , blah lah !

biatch , attention pls ;
ey ey , act ape motif ek buat sume ni ? HAHA , kesian doe tgk korg ni . u knw wht , HATE US WILL MAKE US MORE FAMOUS . get it ? good bitch (: one more thing , knp korg dengki sgt dgn Danny ? sbb korg dah prnh bg 'pussy' korg dkt die ek ? EUW , slh korg ar . pndi buat pndi ar tggung , bodoh ! lagi pn , if korg pnye ' pussy' tuu org lain dah rase after Danny kan , korg tak pyh lah nk cari Danny lg . cari je org yg last rase korg pny tuu . EUUWW , geli doe ! kelakar ar tgk korg ni , mcm dah takde bnd lain je korg nk buat kan ? i pn stalker jgk , takde pn nk porak peranda kan relationship org . i tak kesah ar korg nk buat ape , but remember I'LL DO IT IN DOUBLE . get it ? ok ok , byebye pelacur2 (:

xoxo , Ell Johan
mood ; EUW !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.