March 23, 2010

tadaaa ,

meet my new hair
HAHA (;

xoxo , Ell Johan
mood ; WOW !

March 10, 2010

Maulidur Rasul ,






hell hello , good evening (; one word im goin to describe for today , PENAATTTT -____- td kan dkt schl ade majlis sambutan Maulidur Rasul , so agk kepenatan lah . tak best pn , sbb tak meriah lnsg . schl i ni pelik2 doe , kalau ade majlis ape2 dorg suke buat suprise . GRR , mcm majlis ni act dorg nk buat hari Jumaat ni . tibe2 bg pengumuman hari Isnin hari tu , ckp nk buat hari Rabu . see , i've told u !

so pagi td i bgn agk awl lah kan , i pn tido entah pukul brape smlm . dah puas nges , terus tertido . smlm bgado dgn mamat tuuuu , Danny lah -___- normal lah tu kan ? ok ok , done ! i bgn , mandi , solat , siap2 , bfast and terus pakai kasut . camera semua i dah charge , hp pn same . i pn keluar , amik Crocs . HAHA , pakai Crocs jela . simple kot , yela tak kn nk pakai wedges pulak . dgn ade berarak lg nnt , ADOI =.=' i smpi je schl , i mcm errr . takde org lg , tggu lah bdk2 ni . kejap lg AD smpi , dgn beg schl die bagai . HAHA , act after majlis ni hbs ktorg kene bljr . i tak bwk ape2 pn buku , HEE . then Eyka and Anum sampai . thank God masing2 pakai kasut biase . tp ade jgk bdk form4 yg pakai kasut schl , dah mcm sial doe -____- i pn masuk schl , DUH malu doe ! dah lah outsider ni berape ketul je , ketare ouw dr bdk2 aspuri . i pn buat lah mcm takde ape2 , dgn baju kurung purple lah bagai , ADOI . bdk2 ni semua dah sengih2 tgk i , yg Miera nk betul kan tudung i . yela , i mane reti doe nk pakai tudung ni . tudung schl i reti lah , HAHA . bak kate Dora ' Ell ni pakai tudung schl ke tudung biase ke same je sakai nye ' . DUH , kenyataan yg menikam jiwe =.=' HAHA , mmg betol pn . nk buat mcm mane , i mmg tak pandai . after Miera dah betol kan tudung br lah rase ok sikit . if tak i rase mcm errr , taktau lah mcm mane nk ckp .

ktorg kene beratur ikot class , mcm biase lah kan . then bdk2 ni sibuk dgn sepanduk class semue , sbb ktorg ade pertandingan sepanduk and perarakan (; sepanduk class ktorg ok lah , dr tak buat kan ? tp bile i tgk class2 lain , WOW lawa2 doe ! mmg takde harapan lah class SK nk menang -____- then ktorg kene berarak ikot class , HAHA . mmg lawak lah , dah lah berarak dlm schl je , dah mcm ape doe . i dgn Crocs lah bagai , HAHA . yg Abu main kompang , comel je pakai baju melayu wrne pink . AWW AWW , jambuuu =.=' die nmpk i , tersengih2 . HAHA , yela birthday boy kan ? gedik , ERGH . dah siap berarak , ktorg kene beratur balik dkt dtrn . nk dgr ceramah pulak , ADOI -__- lemah sungguh bab mcm ni , dah lah i sleepy gile doe ! i pn mcm err , dgr tak dgr je ape bnd ustazah tu membebel .

after ceramah tu , ktorg dpt mkn . nk tau dpt mkn ape ? HAHA , ktorg dpt mkn nasi beriyani dgn lauk die lah . lauk die daging ouw , i mmg mkn je cume ssh nk telan lah sbb tekak i ade ulser . yg Miera ni tak mkn daging , dah jd mslh die pg mkn nasi je . lauk nye die bg Liul , HAHA . dah siap mkn semue , cikgu bg arhn suruh masuk class smbng P&P sprti biase . HAHA , bodo2 je schl ni . sumpah doe i tak prnh pg schl yg lepas ade majlis ape2 dorg ade bljr . schl i je yg buat mcm ni , spesiaaaal kan ?
dah masuk class semue , bdk2 ni semue dah ngantok gile . dah puas photoshoot sane sini , i pn dgn muke tak malu nye amik 3 kerusi then i rapat2 kan . i amik beg Liul jd kan bntal , i terus baring . HAHA , sdp doe tido . dkt tingkap pulak tuu , PHEW mmg nyaman (; nsb lah cikgu Sains tak masuk , kalau tak dgn harapan i nk dpt tido mcm tu .

KRRRIINNGG , mase Sains dah hbs . now , mase Norsiah . ohheemmgee , menyampah doe ! die masuk je terus nk mrh2 , WTF . mcm kimak je , dah lah pakai baju kurung same warne dgn i ouw . GRR , sbr jela . nsb lah die dpt ajr satu mase je sbb ktorg balik awl hari ni . pukul 1315 dah balik , FUH FUH (;


xoxo , Ell Johan
mood ; sucks

March 9, 2010

thursday ,

hell O , HEE . nk story lg lah , act i nk bgtau yg i tak pg schl this Thursday . WEE HUU , best kot . dpt tido lama2 dkt ruma , then bole bgn lmbt . HAHA , mls ouw nk mencapap kan muke dkt schl Khamis ni . yela , kan result kuar . so mst lah ex-student dtg nk amik result , HAHA . awl2 lg i dah ckp dgn bdk2 ni yg i tak nk dtg , MALAAASSSSS -_____- then dorg mcm senyum2 je , kimak je . dlm otk dorg msti fikir lain , HAISH =.='

the truth is , i tak nk dtg sbb tak nk jmp mamat tuuuuu -___- siape ? DUH , Abd Aziz b Maslan lah . jantan durjana doe , GRR ! biar lah , kisah lama . i mls nk tgk muke die , meluat . so dr i buat dose kutuk2 die Khamis ni , better i ddk ruma tgk tv lg bgs kan? dr i pg schl then bdk2 ni anjing2 i dgn die , kan lg sakit hati . lg pn i tak ingin nk tgk muke die dah , die kn dah lama mati (; and i guess die nk pulang kan brg2 i doe , i nk botol Nike i balik . seriously , i syg gile babi dgn botol air tuuu ! doa kan lah die pulang kan brg2 i balik tau , AMIN (;

yg si Eyra excited gile , HAHA . lawak doe minah ni , entah ape2 je . br coup dgn mamat tuu less than 3days then break off dah kecoh satu schl yg die dah coup dgn mamat tuu . ALAHAI , kabot lah kau ni bdk ! then smlm i tgh ddk dlm class , berbual dgn Bella . Bella tny psl Khamis ni , i terus lah ckp i tak dtg . kejap lg , minah ni bole ckp ' alaa , knp tak nk dtg ? dtg lah dtg lah ' . EUW , ape mslh minah ni wei ? ADOI , dah i ckp tak nk dtg means tak nk dtg lah . suka suki je nk pkse i , HAHAH . lg pn kalau i dtg , die nk buat ape ? nk berpeluk cium dgn mamat tuu dpn i ? buat lahh , like i care (;

Ezwa pn sama , sibuk suruh i dtg . ADOI , mati ke kalau i tak dtg ? bdk2 ni tak bole amik result ek if i tak dtg ? WTF . Ezwa siap suruh i dtg lah bagai semua , i tny knp perlu i dtg . di ckp ' kau tak nk tgk result Ajis ke ? ' . EE , sgt bodo lah bdk2 ni . i ckp balik ' kalau kau ckp result Danny , aku nk tgk . org lain , harap maaf lah ek . takde masa lah ' . ERGH , sakit hati pulak dgn bdk2 ni lah . tak hbs2 nk sebut name mamat tuu dpn i , ape mslh nye ? cite i dah hbs doe , skrg dah takde lg tuu semua .

THIS IS MY NEW BOOK
THERES NO OLD CHAPTER IN THIS NEW BOOK
GET IT ?
GOOD (;

xoxo , Ell Johan
mood ; ERGH !

invisible ,

hell hello , good good eveningg (; act taktau nk tlis ape dkt blog ni , HAHA . seems i was just bluur for no reasons , ERGH =.=' last nite i tido agk awl lah kan , nk tau sbb ape ? HAHA , sbb i nk mmg dah ngantok so tido lah awl . HEE , takde lah . act , smlm Danny goin out to Bangi nk jmp exgf die . ade reason ok , die pg jmp minah tu sbb nk settle kan mslh ktorg . ya , mslh yg mcm bodo tuu -_____- creds i pn low , so i tak txt sape2 pn mase die kuar . i dah bosan , taktau nk buat ape . semua i dah update , Tumblr Blogger Facebook and etc . ERGH , wht else ? idk , HAHA . last2 i pg search dkt Google , psl PLKN . kan senarai name dah kuar untuk PLKN 2011 , then i txt nk tgk same ade i terpilih or tak . WEE , i tak terpilih kot (;

around 0000 mcm tu , Danny txt i . die dah balik , i thought nk otp . tp creds pulak takde , so i pnjm hp mama ckp i takde creds . lg pn smlm i mcm err , nk dmm ouw ;( die pn ckp die penat , ok lah i pn suruh die tido . i pn terus off lappy , masuk bilik . ingt kan nk study , ERGH bdn lemah gile . terus baring and tido , terjage pukul 0400 tgk hp ade mcl . Caupo yg mcl , DUH nk ape lah pagi2 bute ni . i terus tido balik , bgn pukul 0545 terus mandi . solat then pakai baju , kemas buku siap2 terus pg bfast . papa dah start kereta , dah siap pakai kasut masuk kereta . smpi schl mcm biase lah , kene beratur lah bagai .

mase rehat , i mmg nk pg coop . i nk mkn icecream , mengidam (; then then , time i nk naik class balik i nmpk Ezwa . die mcm buat bodo je , ERGH sakit hati -____- yela , karang kate i sombong . i pn buat bodo lah , dah naik class i nmpk Abu pulak . die pn buat bodo jgk , ADOI =.=' knp ni ? HAISH , i mcm dah bengang lah kan . i thought semua nk mengelak dr i . i pn mcm HMMM ;( then dlm bengkel , masing2 semua tido . sbb ktorg patut nye buat amali pedicure , tp msing2 dah pg stadium ade MSSD so ktorg pn mcm agk mls lah kan . tido lah rmi2 , yg cikgu pn tak mrh . bak kate Liul , cikgu dah pnt nk mrh ktorg . HAHA , maaf (;

KRINGGG , its time to go back home ! act , i ade class ptg ni . class Math , tp i mls nk pg . karang ptg takde org nk amik , so i terus jela balik . smpi ruma , letak beg then bkk baju terus baring2 . penat woo , HAHA . tgk hp ade msg Danny , i rep then kejap lg ade msg masuk lg . i ingt msg Danny tp Ezwa yg txt i ,

Ezwa ; wei , td kau dtg tak ?
Ell ; DUH , dtg ar . knp ?
Ezwa ; aku tak nmpk pn , aku br nk jmp kau nk bincang psl Jumaat ni
Ell ; WTF , tak nmpk aku ? DUH , aku ni kurang bsr ke ?
Ezwa ; HAHA , serious ar doe . kau dtg tak ?
Ell ; aku dtg , aku dtg ar ! ckp ar korg tak nmpk aku lg , hmm
Ezwa ; mmg pn , aku tak nmpk kau pn hari ni .
Ell ; dah agk dah , kau rabun ke bute ? aku nmpk kau td nk pg coop , kau yg buat bodo
Ezwa ; laa yeker ? kau dkt mane ? aku tak perasan
Ell ; aku dkt ats ar , sentap ar dgn korg . kau dgn Abu same je , aku pn tak nmpk . hm , bye

after tuu aku terus tak rep msg Ezwa , buat2 merajuk . HAHA , saje je sbnr nye . pdn kan muke dorg , i yg sbesar tidak ni pn tak nmpk . tau lah tudung i dah labuh , tak kan psl tu dorg tak nmpk i . ADOI , tak fhm . hari tu pn jd mcm ni jgk , tibe je Mer cl . tny dtg ke tak , padahal i dtg . dorg yg tak nmpk i dkt schl , sbr jela . maybe i dah jd bdk yg baik kot , smpi org pn tak nmpk i . kalau dulu , bdk2 ni selalu ckp muke i ade dkt mane2 je . see , skrg dah ade perubahan lah . i dah jd makin baik , HEE (;

xoxo , Ell Johan
mood ; angel

March 7, 2010

thank you ,

'you all tengok tak gambar Danny and girlfriend dia,ada satu gambar tu girlfriend dia pakai dress.Macam maskot anjing cheer kepala besar peluk tiang letrik,HAHAHA! Bayangkan dia menari hula then goyang kepala macam mana,comel kan?'

err , btw thanks to all this words (; best sgt bace ayt2 ni , i suke tau . buat lah lg , then post dkt forum korg . nnt bg bf i bace tau tau ? AWW , korg ni mmg sweet ar . suke bg relationship ktorg makin close kan ? such a good slut . korg prnh tgk mascot kepale anjing peluk tiang elektrik ke ? comel kan , ya i tau baby (; tp tp korg prnh tgk patung kepale babi tak ? lg comel tau , nnt i tnjk dkt korg tau . comel sgt2 , i adored this cute lil babi . lagi satu , korg tak nk letak ke pict pussy korg yg dah rabak kene dgn bf i ? as an evidence lah kate kan , br org bole pcy kan ? comel je korg2 ni , ily lah hell biatch !

xoxo , Ell Johan
mood ; awesome !

March 6, 2010

yes i need it ,

i've had everything in my life
but im have you tonight
and if thats you
blow me a kiss
to let me know if you feeling me

xoxo , Ell Johan
mood ; baby ;(

is it wrong ,

u ask me to be protective
and i do it just for u
but when im here to protect u
wht u do to me ?
pukimak , bodoh , sial
thts wht i get

xoxo , Ell Johan
mood ; T.T

sorry for everything ,

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Tuk dirimu

xoxo , Ell Johan
mood ; T.T

DAYM !

hell hell hello people , midday ! DUH , i tgh pns ni . bkn sbb weather or wht , sbb org sekeliling yg mcm err . sakit hati doe , HAISH -___- knp lah semakin hari semakin rmi manusie2 yg dah takde keje ek ? i thought org2 mcm ni dah pupus , shu shu =.=' menyusah kan org je keje dorg ni , sibuk nk amik tau hal org lain . if i buat mcm tu dkt dorg for sure melenting lah kan ? oh great sial , kalau i jmpe sape yg buat keje ni sume mmg i sumpah jadi babi doe . yela , jadi manusie asyik nk menyusah kan org je , so jadi babi lah sng . atleast ade manfaat , cina nk mkn pn bole . fuck off moron ! ok ok , mood i dah tak bole di kwl ni . if org tak kacau life i takde nye i nk melenting mcm ni , and korg pn tau kan i ni pantang kene usik sikit ? so back off lah , adoi .

act i dah 2hari tak rep email Lynn , so pagi td i bgn terus on lappy . i bkk email , tgk ade 2 email Lynn yg i tak rep lg . ok lah , i pn bce satu per satu . email yg pertama tu ok lah , then yg kedua tu agk mcm gampang lah kan . i bace and bace , hati i terus pns je . EE , dlm hati mmg dah sumpah serana . nsb lah kan ? sape suruh kacau hidup aku bodoh ! ok ok , i got this frm Lynn ;

babe babe! danny johan is in trouble , td i conference dgn kwn kwn sekolah lama i . one of the my friends tu ex danny , ira . u know what? dia and the others danny's exgf plan nk jatuhkan korang , i though she's just kidding sbb mcm tk serious je , dia bg i satu url and that was a forum talking about danny and u doe . i mcm terkejut gila babi , mcm satu community kt ms tu , semua exgf danny . kutuk u gila babi kot , apa apa hal pun u jgn bagitau danny dulu and jgn kelam kabut , i takut nnt korang gaduh pulak . u senyap kan dulu tau , biar i je yang stalk this case . buat masa sekarang ni if danny nak keluar u tanya je dia nak pergi mana and keluar dengan siapa , i tau one of ex dia yg duduk sarawak tu contact dia sekarang ni . minah minah ni semua gunakan budak sarawak ni untuk kena kan danny sebab dia je yang rapat dengan danny sekarang , u cuba tanya danny ada tak natalie contact dia , kalau dia ckp ada u diam je tau , jgn bgtau about this , for sure korang gaduh nanti . Gila lah , tak sangka doe benda macam ni boleh jadi kan danny , seem like zaman kejatuhan danny dah tiba , HAHAHA! Theres no more danny johan the great lagi dah nanti , i tgk forum tu sembang mcm beria nk jatuhkan korang . danny's name will be wrote on history , haha . nnt ada apa apa news i inform ok? but please dont u ever talk to danny about this shit , just do what i said if u love him ok? bye!

HAHA , sial kan ? org bodoh je nk buat mcm ni . dlm mase yg same , i pns lah kan ? dah lah tak malu nk terhegeh2 dkt bf org , EUW tlg lah fhm . org dah tak nk , blah lah !

biatch , attention pls ;
ey ey , act ape motif ek buat sume ni ? HAHA , kesian doe tgk korg ni . u knw wht , HATE US WILL MAKE US MORE FAMOUS . get it ? good bitch (: one more thing , knp korg dengki sgt dgn Danny ? sbb korg dah prnh bg 'pussy' korg dkt die ek ? EUW , slh korg ar . pndi buat pndi ar tggung , bodoh ! lagi pn , if korg pnye ' pussy' tuu org lain dah rase after Danny kan , korg tak pyh lah nk cari Danny lg . cari je org yg last rase korg pny tuu . EUUWW , geli doe ! kelakar ar tgk korg ni , mcm dah takde bnd lain je korg nk buat kan ? i pn stalker jgk , takde pn nk porak peranda kan relationship org . i tak kesah ar korg nk buat ape , but remember I'LL DO IT IN DOUBLE . get it ? ok ok , byebye pelacur2 (:

xoxo , Ell Johan
mood ; EUW !

March 5, 2010

why ? ,

hell hello people , good evening ! im guess im not in a good mood enough , theres no reason for me to keep my smile for the whole day . HUH , my hearts trembling doe . idk why , tp theres a few reasons and i think u guys should notice wht im goin to say . ya , its about Danny Johan . er , we're not break off . but we'll berpisah for temporarily time , HMM ;( i knw , its hard for me ouw . but , he must go for tht shit . 3month ouw , idk how im goin to handle this situation . even for 3days , i dah mcm err -____- oh God , knp perlu skrg ? GRR !

ya , idk wht im feeling today . tp theres a sad feeling deep inside my hearts , HMM ;( i just cant let Danny go ouw , he's my everything . today i mmg tak txt dgn die sgt , sbb die pg class driving from 9am to 4pm . ya , mmg lama kan ? takpe lah , bkn tiap2 hari . er , td die break time i txt dgn die . tibe2 je ktorg ckp psl PLKN , then die ckp die tgh tggu txt frm ape enta . nk tau die dpt kem dkt mane , ya mmg i tau die kene pg PLKN . tp i ingt bkn dlm mase tdekat ni , ERGH >.<

then die txt i die ckp die dpt kem dkt Baranang , Selangor . 29th of March 2010 dah kene register , DUH cpt gile ouw . hari ni dah 6th of March , less than one month je ouw die dah kene pg . HMM , mcm mane ni ? 3bln ouw ;( i pn taktau nk ckp mcm mane lg , rase mcm sad je kan ? dah lah i mmg jauh dr die , ni die kene pg PLKN pulak . lg lah rase jauh sbb tak dpt cntct tiap2 hari . sad sad sad ;( even die ckp every Sunday dpt hp , tp Sunday je ktorg bole cntct sume . DUH , seksa nyee =.='

there's no more hug
there's no more kisses
there's no more sleeping together
there's no more cry and laugh together
for 3month ;(

xoxo , Ell Johan
mood ; sadd !

7days ,

hell hello , im here again (;
er , just nk bgtau im goin to make a trip next week
dont ask me where im goin to go
its none of your business , ok ?
im going to stop updating my blog starting on Friday nextweek
HIATUS HIATUS HIATUS !

xoxo , Ell Johan
mood ; holiday

formspring ,

hell hello people , good evening dork ! err , taktau nk ckp ape lg . AHAH , sejak due menjak ni i mcm dah blur and blank . taktau lah knp kan , HAISH -___- mcm2 penyakit lah tahun ni , lg nk SPM lg mcm2 penyakit dtg . ERGH , shuh shuh =.=' er , ok lah . act i nk story psl Formspring . korg tau kan psl binatang ni ? HAHA , sapeyg takde tlg lah buat . best doe , lg best dr Myspace . HEE , mmg betol lah . bkn i ckp mcm ni sbb i dah takde Myspace , sbb Formspring ni mmg best . but a few people yg mulut agk ERGH , suke suki gune Formspring ni nk serang2 org . ADOI , tak fhm betol lah org zmn skrg ni .

i dah lame buat binatang ni , tp baru bln lepas kot i dah mule active . yela , semakin rmi pulak yg buat Formspring ni . Formspring ni mcm tmpt korg2 nk tny soalan dkt tuan pny Formspring tu . mcm2 lah bole tny , if sape2 yg ade acc ni if dorg tny nnt kuar url org yg tny tu sekali dgn soalan . if dorg tak buat binatang ni , takde lah kuar url ke blablabla kan ? mule2 i buat bnd ni ok je , since bile enta yg i update blog after Danny balik frm Muar tu . start dr tu , Formspring i makin hangat . mcm kimak , sape2 rnta yg tny soalan paling bodo . kdg2 sakit hati doe , tp i taktau sape kan so mls nk lyn .

if die ckp bnd yg crossed out the line , sape yg tak sakit hati kan ? bkn i sorg yg kene , Bie and Tuff pn kene jgk . DUH , sape yg tny soalan2 bodo mcm ni mmg seriously takde keje . example lah kan , dorg tny ' kau tak malu ke dah make out dgn Danny , kalau tak jd kawen mcm mane ? ' WTF , its none of your business lah pukimak . ERGH , first2 time i bace soalan bodo tu mmg pns lah hati kan . yela , die sape nk ckp mcm tu . kalau die Tuhan , aku dgr lah ckp die .

i mmg tak suke doe org amik tau psl life i , sakit hati . yela , masing2 ade life sndiri kan ? jage jela life sendiri . ni ape mslh enta , tibe2 nk msuk cmpur hal i . GTH doe or mcm ni -___- die bkn tny je ouw , siap bg i khutbah free lg . HAHA , thanks lah wei tp i tak berminat doe . die bkn nye ustaz ke , kiyai ke nk ceramah2 i . mslh mslh , tak fhm betol dgn dunie skrg ni . dose masing2 , pandai buat pandai lah tanggung . bkn nye i satu kubur dgn die , and bkn nye die yg tanggung dose i . HAHA , kelakar lah bdk2 mcm ni .

WARNING
if korg nk buat social network mcm ni , tlg lah jgn sibuk hal org . nk stalk bole , stalk diam2 . bole kan ? korg pn tak pening kan kepale korg fkir kan mslh org , and org pn tak maki2 korg . tak baik kan nk jage tepi kain org ? if korg rase dah baik sgt , pg bg khutbah dkt org lain but not Ellynda Johan ok ? i had my own life , jgn nk huru hara kan life i . sekali korg kacau life i , doub triple i buat balik (;

xoxo , Ell Johan
mood ; GRR !

March 2, 2010

tiredness ,

hell hello peeps , good evening (; act i dont have anything nk share but err i bored doe . HAHA dr tak buat ape2 , baik i update blog . err , nk cite pasal ape ek ? erm jap jap , fkr dulu . ok ok , dah dpt . i nk cite psl td dkt schl ouw , i sleepy gile td dkt schl . taktau lah knp , padahal i tido takde lah lmbt sgt ouw smlm . after otp , terus tido . i bgn pukul 0545 , siap mandi sume . tgk jam , awl lg . baru nk pukul 0600 , i pn dgn pakai uniform schl melompat balik naik ats katil . terlelap kejap , i sdr dah pukul 0615 . pakai tudung laaabuhhh i tu , kuar bilik pg bfast . DUH , seriously i mmg haus gile td . mama buat milo , i amik ice then letak milo tu dlm ice . parampannn , dah jd milo ice . HAHA , mama ckp ' pagi2 dah minum ice ' . dah haus , i sebat jela kan ?

i kuar ruma , pakai kasut terus masuk kete . smpi schl , i tggu Eyka . Eyka smpi , then tggu Fara pulak . DUH , mmg tiap2 hari mcm tu . dah smpi semue , i masuk schl then pg dkt dtrn . nk beratur lah kan , mule2 biase lah kene nyanyi lagu Negaraku and Asmaul Husna . mmg rutin harian ktorg mcm tu ouw , HAIH pelik2 -______- dah lepas nyanyi ingt kan dpt masuk class , mate i dah stim je kan sbb ngantok . WTF , ktorg kene bebel dgn Joe lah bagai . pagi2 bute dah nk membebel , sakit hati je . asyik2 ckp bnd yg same , dah pekak dah telinge ktorg ouw . then Haryatie nk jmp bdk2 yg dpt tuisyen free dkt schl tu , i pn dpt tp dpt Math je . harap maaf , i tak pg pn . bosan kot , dah lah cikgu situ entah ajr ape2 . better ddk ruma study sndiri , ehem ehem study ke ? HAHA

dah masuk class , first period subject Math so Norsiah lah masuk . Math dah bljr smpi chapter Transformation 111 , mmg lah chapter ni ktorg dah bljr mase form3 tp dah naik form5 ni sure ade yg lupe2 kan ? hari tu pulak time Norsiah baru masuk chapter ni , i tak dtg . i mcm ketinggalan lah kan , i ape lg tny die soalan bertubi2 lah . nsb lah kan , dah lah ajr i tak fhm . jenis i pulak , i nk cikgu yg ajr i tu concentrate dkt i sorg . HAHA , mama ckp ' baik suruh cikgu kau dtg ruma je ' . kalau bole i dah lame suruh , tp bkn Norsiah lah . time Math i smngt gile , tup tup esk nk kene submit Math Exercise . DUH , dah lah ade lthn yg i belum buat . so td i terpkse pnjm buku Liul , HEHE .

second period , subject Sejarah . mule2 lg Haslin dah bg lthn , terime jela kan HAHA . then buat modul , i tak buat pn . i buat hw Agama yg i terlupe nk buat smlm , smpi hbs wktu Sejarah i buat Agama ouw . kalau Haslin tau , tak teruk pulak die bhn2 i kan ? PHEW , nsb lah . yg pelik nye , semua buku lthn every subject nk kene submit esk . mati lah i ouw , ERGH >.< . third period pulak dgn teacher Norliah , English lah kan . so its my fav , i kene concentrate . yg buat i pns , hari ni ktorg bljr reading comprehension so teacher ade bg essay about teenager . dlm essay tu pulak pg ckp psl teenager yg blonde hair lah , guys yg pakai perfume mhl2 lah , youngster yg loitering dkt mall and cafe lah . DUH , dah lah bdk2 class i ni sume nye kabot . ckp psl rmbt blonde , dorg bhn i . even sindir2 , i terase doe . i diam je , mls nk paling muke , karang dorg ckp ape pulak kan . then ckp psl Bintang Walk , i lg kene . dorg ckp tmpt i lepak lah blablabla . ERGH , pns doe -____- i tak toleh mane2 pn , just tgk je essay tu . sakit hati =.='

after subject English , rehat . i , Miera and Liul tak kuar pg rehat pn . masing2 membute dlm class , HAHA . best kott , even 15mins je rase mcm 1hour . after rehat , ktorg ade bengkel Solekan . hari ni i kene competensi , about urutan and pupur . i nk buat Bella , die dah balik pulak . then nk buat Liul , die tak nk . i dah mcm stress ouw , sakit hati pn ade . last2 i pujuk2 Miera , nsb die nk . time i buat tu die tido je ouw , sbb tu die tak bnyk ckp . kalau tak , mcm2 die complain . HAHA , Miera Miera -____- dah siap semua keje i , ingt kan nk tido . tak bole pulak . tgk bdk2 ni sdp je ouw tido , baru nk tido cikgu dah suruh bgn kms bengkel . seriously , i pnt sgt2 . balik rumah , i bkk semua baju then amik hp txt Danny . txt kejap , then i tertido . smpi pukul 1800 ouw , HAHA .

xoxo , Ell Johan
mood ; PHEW , penaaaatt !

March 1, 2010

they make me so hot ,

hell hello people , good evening ;) ok ok , my modd skrg ni kurang stable . taktau lah knp , but bkn sbb Danny ok ? skrg ni die dah selalu buat i ketawa , HEE . environment ihari ni kureng sikit lah , err taktau lah knp kan . i pn mcm err , blurr sgt2 . hari ni mcm2 blaku , dari bnd yg pns smpi lah bnd yg sejuk kan hati i . HAHA , yg sejuk kan hati i tu rase mcm takde ouw . semua yg blaku hari ni buat i panaaaaasssss je -____- sakit hati pulak kan , tp nk buat mcm mane kan . terima jela , HAISH =.='

first2 sekali , pagi2 td i kene pakai tudung yg agk labuh lah kan pg schl . DUH , i rase tudung i yg bfore ni dah cukup labuh lah weyh . dah tutup ape2 yg patut , ADOI . i pn taktau act schl tu nk i pakai tudung smpi mane . setahu i dlm buku peraturan takde pn ckp kene pakai tudung labuh lebih paras bahu and belakang mst lepas paras bontot . wakluuu , korg byg kn kalau tudung dah lebih paras bontot baik i masuk schl tahfiz keschl arab ke . mmg patut pn kene pakai tudung mcm tu , GRR ! geram doe , last2 pagi td i pg schl pakai lah tudung yg saiz XL and bg i tudung tu dah cukup bsr serta labuh . i dgn muke yg bengang masuk lah schl , tggu Eyka . ingt org first dpt tgk i pakai tudung tu , kimak awl2 dah kene kutuk . EE , sakit doe hati . then nk beratur ni , mate semua dah pndg aku . DUH , aku rase mcm tak pakai baju pulak . bdk2 ni semua ckp i dah taubat lah bagai . lan jiao lah , PUI !

secondly , psl cuace hari ni . PHEW , pns wok . i dah lah pakai tudung labuh tu , dgn cuace lg pns . hati i lg pns , ADOI . sbr jela -_____- i rase mcm nk bkk tudung je dlm class td . i peduli ape kan ? HAHA , tp tak berani lah wok . karang i yg kene buang schl , schl tu dah lah mcm kimak . HAIH , bile lah nk hbs schl ni ? i dah tak sbr nk menikmati dunie luar , HAHA . nsb lah hari ni i ddk sorg2 , Bella ddk dkt dlm bilik rwtn . accident pulak minah tuu , ADOI . mcm2 lah bdk2 SK ni , HAHAH . i dkt dlm class dah mcm nyonya dkt ruma pelacur , terkipas2 pakai calendar . act calendar tu Norsiah bg suruh gantung dkt class , tp i dah buat kipas2 kan td . dah tak rupe calendar ouw , HAHA . nsb lah kan , wa dah pns nk buat mcm mane ?

thirdly , pasal Nana . ADOI , taktau lah minah ni . smlm i tgh otp dgn Danny , jntn gile tu txt i ' dia perlukan i ! ' . DUH , tgk ayt dah tau lah . dlm hati i mmg ckp dorg coup balik , like i care ? penat dah doe mulut i ckp dgn Nana , but if die still fkr jntn tu the best untk die go on jela . i bkn bole halang kan ? i tak rep pn txt jntn tu , mls . karang tak psl jntn tu kene hambur pagi2 bute . so i pn buat lah taktau , tp bfore i otp tu Nana ade ckp dgn i yg die tak bole lupe kan jntn tu blablabla . i was just like err , knp minah ni kan ? ADOI , tak fhm betul . then td i balik schl , i terus txt Danny . rase mcm nk txt Wawa , i pn txt jela . i ckp yg jntn tu txt i mlm smlm , then Wawa ckp jntn tu pn ade txt die ckp die dah coup balik dgn Nana . WTF ? dlm hati i mcm dah erghhh . knp lah jd mcm ni ? buang air liur i doe ckp , DUH . i tak slh kan Nana , myb die belum nmpk lg perangai jntn tu mcm mane . Wawa pn mcm mrh je ouw , yela adk die kot . Wawa just ckp nk tggu terkene lg baru nk sdr , ya , i pn rase mcm tu . skrg ni ktorg just nk tgk ape lg permainan jntn ni nk buat , kimak ah !

lastly , act this matter takde lah buat i pns sgt . HAHA , just kene anjing2 . kalau korg kene anjing2 pn , korg akn rase agk pns lah kan ? HAHA . i geram kot dgn Danny , die lah yg anjing i . cihhbaii , menyampah doe ! lepas i buat homework , i txt2 dgn die . then i ajk die tgk cite Shuffle Milikku , alaa cite bodoh tuu -____- i tak prnh tgk cite tu , ok lah fine i tgk smbil txt die . kejap lg die bole pulak anjing2 i psl Aryl , DUH sakit hati doe . yela dulu time i scndl dgn die , i jd adk angkt Jue and Aryl . Jue tu gf Aryl , yg Danny bole anjing2 i ckp die tak prnh ade gf yg ex-shuffler . EE , sial je ayt die kn ? mmg pns gile hati ouw , yela i mane ade shuffle2 ni . i just lepak2 dgn dorg , tu pn sbb Sis Jue . then Danny ckp psl hood PHD lah , die suruh balik Gombak comp shuffle dgn die . die nk pnjm baju HR Awisy , sial sial GRR ! i tgh cari bhn nk anjing die , kejap lg i mcm terfkir ouw psl tectonik . ya , Danny Johan hebat tectonik . HAHA , i pn mcm tak sngke ouw . then die kalis2 lah , ckp die tecto dkt club je . HAHA , lepas ni i dah tau lah nk bhn die ape . die ingt die sorg bole anjing2 ni , ni Ell lah weyh !

xoxo , Ell Johan
mood ; panaaasss !