February 3, 2010

still not confirmed yet ,

hell-oo , im here again . tadi balik schl , agk penat lah sbb subject bnyk yg mcm kiwekk . so balik masuk bilik , terus baring then txt2 dgn Danny . tgh2 txt , tertido pulak . i tersedar around 1600 something , terus mandi . tgk jam da pukul 1700 , bdk2 ni for sure da blik dari koko . HAHA , i ta pg pun . pns kott , GRR ! then mama mintak tlg grg kan cucur ikn bilis , so i stay dapur grg benda toh . YUMMY ^^, tgh grg , ade msg masuk ;

Ezwa ABM ; wei , kau bile na balik ampang ek ?

DUH , msg2 terus tny pasal balik ampang ? apehal mamat ni ? HAIH -__- i pn rep lah msg toh .

Ell Johan ; tatao lagi , kenape ek ? pelik2 je kau ni
Ezwa ABM ; tade lah , pd aku ade tiket bus 12/02/10 , 0430pm . kau na tak ?
Ell Johan ; mane kau dpt doe ? kau na bg aku ke ?
Ezwa ABM ; yela aku na bg kau , kau na ta ?
Ell Johan ; aku na doe , tp ta confirm lg tp save kan tiket toh untk aku ok ? abes kau pny tiket mcm mane ?
Ezwa ABM ; aku da beli tiket bus dlm , ni tiket bdk asrama tp die da pindah . die bg tiket ni dkt aku .
Ell Johan ; ok ok , nnt ape2 hal aku bgtao tp save kan tiket toh untuk aku . aku myb stay Gombak rumah Zyla sbb die ade ajk aku balik ruma die arytoh .
Ezwa ABM ; ok , nnt ape2 hal bgtao aku .

golden chances , HAHA . mcm kebetulan pulak kn ? HAIH -__- tp mcm best je , ahd toh da 14/02 . valentine kott , WEE . tape2 , bak kate Danny ' dont get too excited ' . HAHA , ok ok ta excited ni , biase je .

wif lots of love , Ell Johan
mood ; GOMBAK !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.