February 24, 2010

sports day ,

olahragawati SM Vokasional Muar , Bella (:

Vocasional Muar's athlete , Bella and Zyla (:

Ad , Ell , Fara , Eyka (:

Eyka and Fara (:


Nana and Nora , double N (:


ya , its Bella mase 400m (:



hell hello people , good evening (; i nak story pasal smlm ni , nk tau tak ? HEHE . smlm kan Vocasional School Muar ade Sports Day , so i agk excited lah nk pg schl smlm . yela mane tak excited nye , first time i pg Sports Day dkt schl tu . i bgn pagi2 , mandi2 then terus ambik baju sukan yg warne kuningg tuu . HAHA , i love yell-yell-yellow -_____- baju sukan tu i tak prnh pakai lg , taktau lah knp i mls nk pakai baju tu . firasat i ckp , yellow is LOSER ! AHHA , sbb tu i tak nk pakai doe . lg pulak ranking rumah kuning slalu down je , dgn ahli yg entah ape2 . HAISH , knp lah i dpt masuk rumah ni ? -______-

i org first yg smpi schl doe , tak mcm excited sgt pulak kan ? HAHA , i tggu Eyka and Fara . smpi pn dorg , dah lah hjn . ERGH , sbr jela tp best jgk kan sukan time hjn ? HAHA , ok ok dorg dah smpi ktorg pn masuk lah schl . bual2 jap . then bdk2 asrama kuar dr hostel , i mmg tggu Bella lah kan ? HAHA , lg pulak hari ni die ade masuk acare . FUH , mmg best lah kwn masuk acare . boleh sokong , HAHAH . then ktorg pn beratur lah , dah lah hari sukan pn kene beratur jgk . EE , ak fhm tgk schl ni . dah lah kene beratur , siap kene ceramah lg dgn Joe . ckp psl disiplin lah bagai , ERGH jammed otk ni -_____-

at last die suruh beratur ikut rumah sukan .

ALPHA - KUNING
BETA - BIRU
GAMMA- HIJAU
SIGMA - MERAH

sume dah beratur , i dgn Naja and Chah . rumah Alpha paling sikit bdk perempuan , GRR ! dah beratur , Joe bg arahan suruh pg astaka dkt pdg . tp sume ruma sukan kene buat perbarisan round satu pdg and buat lintas hormat dpn pengetua , WTF ? mcm kiwek , schl lame i pn takde nye kene buat mcm ni . sape yg masuk perbarisan jela kene buat lintas hormat , ni tak . the whole pasukan kene buat . EE , dah lah pns . bodo pny schl , GRR ! dah lah Alpha pny mascot Spongebob , yg jd Spongebob nye si Fify . DUH , ksian doe minah ni . die tak tau malu ouw , HAHA .

dah buat lintas hormat sume , ktorg pn stay dkt astaka . FUH FUH , pns bhai . naik perit kulit i ouw . yg cikgu sume ckp mcm keling , kate nk buat khemah lah bagai . tp btg hdg khemah pn i tak nmpk , HMPH ! Naja dah blah , lepak dgn Ad and Nora sume . Chah pulak ambik bhgn dlm lontar peluru , DUH yg i dah ddk diam2 . belakang2 i sume lelaki , tak nk mcm bengang pulak . last2 i chow , pg blkg astaka . i nmpk Naja and Wana , Liul and Miera pn ade . so i lepak dgn dorg , bual2 kejap lg i ajk Adii lepak . then Ad dtg , HAHA best lah jgk bual2 . yg Naja bole nyanyi kuat2 , HAHA die dgr mp3 . i nmpk Ezwa dgn payung die lah bagai , i suruh die lepak kejap . i tny pasal tiket bus lah ape sume , HAHA .

acare yg first2 pagi td , lompat tinggi lelaki 18 . Apek wakil ruma Beta yg menang , siap pecah rekod schl lg . DUH , hebat gile mamat ni . HAHA , Naja dah snyum2 lah kan . EHEM EHEM , fhm2 sndri lah (; then ktorg tggu acare 100m and 400m , Bebel and Zyla ade take part . 100m and 400m perempuan 18 , due2 Bella bolot . DUH , tamak doe minah ni . HAHA , yela die mmg kuat lari . kering ouw mcm Danny , lari mmg angin tolak jela kan ? HAHA . then acare guru2 pulak , entah ape2 acare . tak fhm lnsg , HAHA .

dah hbs sume acare , sape entah bg arhn suruh ddk dkt astaka balik . dah lah rmi , i da mcm err sempit2 kot . dgn busuk lg , EUW nk muntah doe . yg Ad dah sakit perut lah bagai , sbr jela . yg bdk2 lelaki ni sume baling2 air , kiwek pny jntn . HMPH , geram doe ! i nk cpt je hbs ouw , then cikgu umum kan sume pemenang . olahragawan , Apek lah kan . and olahragawati , Bella lah . sape lg , HEHE . dorg kn prnh coup dulu , bdk2 ni sume dah gelak2 kn yg i siap bole ckp ' cinte lame ' HAHAHA . lawak lah tgk dorg , WEE .

dah hbs , cikgu suruh beratur dkt tgh pdg lah pulak . HAISH , mcm2 doe . then nyanyi lagu Negaraku , yg i dgn Nora yg nyanyi tak nk mcm kiwek pulak kan ? HAHA . suare ktorg je yg dgr , nsb lah kan . dah lah pns , mkin pns di buat nye -______- akhir nye , ktorg dilepas kan balik . dlm pukul1400 mcm tu , same je mcm time balik biase . sial je , HUH ! nk tggu papa smpi , mmg agk lame lah kan . so i dgn Ad pg 7e beli Slurpee , FUH FUH lega doe tekak ni . then Ad balik , tak lame tu , papa smpi . PHEW , nsb lah cpt kan tp cpt2 pn i kene lah jgk tggu kan ? HAHA .

balik ruma , bkk tudung . DUH , muke i da merah2 . perit lah bagai , GRR ! i txt Danny dr pagi td mmg tak rep , sbr jela . i cl pn tak angkt , i terus baring tido dgn baju sukan td . dlm pukul1800 i bgn , tu pn mama yg kejut . HEE , terlajak pulak i tido . i tgk hp , ade msg Danny . i rep lah , tp die tak rep pn balik . dah sah , mst tido balik . i pn ambik towel terus chaw masuk toilet . mandi , then mkn . mlm , mama ajk pg beli brg . mcm2 i ambik , Oreo lah Cadbury lah Oat Crunch lah . HAHA , mcm tak prnh mkn . then pg kdai DVD ni , i nk beli Crows Zero . i ambik 2DVD , Crows Zero 1 & 2 . mmg best lah kan , cite fav i doe . Genji Genji , HAHA . balik , terus pg mkn . i mkn bihun grg & ABC . balik , kms brg terus baring . Danny pulak nk otp , so otp dulu then terus tido . PHEW , wht a tiring day !

xoxo , Ell Johan
mood ; DAYM !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.