February 27, 2010

Nana and Anas ,

hell hello people , good afternoon (; td i bgn agk lmbt lah , yela smlm penat ouw . hangout lah otp lah , HAISH -____- so pagi td i bgn around 1100 , tu pn mama dah jerit2 suruh bgn . DUH , mls gile nk bgn . i tgh hp , today Danny takde wish good morning pn . for sure die belum bgn lg , i pn takde nk txt die . then , pg dapur tlg mama kejap . msk kan maggi untk Boy , then terus mandi . dah lepas mandi , i txt Danny . HEE , rep pn . tp die mst baru bgn , dah tau dah . then i txt Wawa , i mintak num Nana . then Wawa tny i nk buat ape dgn num Nana , act i nk ckp psl Anas dkt Nana . mule2 Wawa mcm tak nk bg , tp die bg jgk .

i dah dpt terus txt makcik tu , die pn mcm err terkejut lah i tibe2 txt die . HAHA , then i die ckp die dah break dgn Anas sume . i dah agk dah bnd ni nk jd , then i story lah dkt die Anas tu act mcm mane . then i tny die psl dkt blog die yg printscreen tu , rupe2 nye Lala ade bgtau yg Anas ni kaki game sume . ok ok , nmpk nye Lala dah bgtau Nana dulu . tp i still tak puas hatu , i kene jgk cite everything dkt Nana . kesian kot dkt minah ni , yela die syg gile2 dkt Anas . Anas pulak buat hal , HAISH Anas Anas -_____-

mmg dulu i scndl dgn Anas time i tgh coup dgn Sepet , tp kejap je . i blah sbb i dpt tau Nana ni gf Anas , and Nana ni pulak adik Wawa . so mcm tak sdp lah kan . lepas i jmp Anas dkt Times Square i bfore i keluar dgn Sepet , i balik i terus on9 . time tu i tau Anas ade gf , tp i taktau gf die si Nana ni . i mcm terkejut tgk status Nana ade tls name Anas , i terus masuk page Nana . dah sah dorg coup , start dari tu i terus tak bg respon bile Anas cl or txt i . yela , i dah dpt tau die coup dgn Nana tak kn i bodoh lg kan ?

Anas mcm bengang dgn i , yela lepas jmp je i terus blah . die pg cite dkt Ayien yg i ni lepas jmp die je terus blah , sbb die selekeh . DUH , bkn sbb tu . takde nye i mcm tu , sbb yg sbnr nye ialah die bf Nana . i tak nk lah nnt Wawa ckp i kacau line adik die blablabla , so i blah jela kan . kalau korg pn i rase korg buat mcm ni , after tht mmg die ade txt2 i konon2 nk bunuh diri lah bagai . satu txt die pn i takde rep lg lepas tu , rase bersalah jgk dgn Nana . tp i relax je , i nk tgk je Nana dgn Anas ni mcm mane . sape yg tak kenal Anas kan , HAISH -___-

baru2 ni , dorg mcm bgado . and at tht time jgk i start rapat dgn Nana , die story dkt i itu ini . and i pn ade bace blog die sume , agk kesian tgk Nana ouw . then td i tny knp bole break dgn Anas , die pn story lah dkt i sume . die ckp Anas mcm tipu die sume , i pn dgr kn je dulu . after tht , baru i cite dkt Nana yg Anas ni mcm mane sume . die pn mcm err , rase tertipu lah . dah mmg sah mamat tu kaki game , tak kn i nk biar kan Nana ni nges2 pasal die je kan ? buang mase ouw , lagi pn Nana deserve a better guy . i pn dah terus terang pasal yg scndl sume tu , thank God die ok je time i story .

to Nana ,
hey makcikkkk , takmau nges2 lg ok ?
i dah story dkt u kan , so u kene bkk mate pasal ni
i tak nk tgk u sad ouw , u kan makcik i HEHE
lg pn die dah buat u teruk , tak kn u nk stay mcm tu je dgn die
nnt lg lah die sakit kan hati u
Wawa pn tak suke die , and sorry lah baru skrg i bgtau u pasal sume ni
i bkn tak nk bgtau awl2 , tp i fkr u syg kat die sgt2
org mcm tu tak gune ade org syg , die tak kn pernah hargai org lain
kite tgk je sejauh mane die bole tipu org
and now , try to forget him ok ?
go go Nana !

xoxo , Ell Johan
mood ; makcik Nana (;

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.