February 27, 2010

long time no see ,















hell hello people , good evening (; i just coming back frm town , ya hangout with Ayien Boy Auwud and Matt . best ouw , yela i dah lame tak jmp Ayien . really miss my bestie , muah muah . i thought hari ni tak keluar , sbb dah lah bgn lmbt . i txt bdk2 ni , sume pyh sgt nk rep . GRR , geram kot . dah lah mama suruh pg survey broadband Celcom , HAISH -____- pukul 1400 i baru nk mandi , dah siap mandi bdk2 ni takde pn txt ke cl ke . i dah mcm mls nk keluar , i pakai legging then sarung tee . ddk dpn lappy , cont on9 shopping smlm . kejap lg Auwud cl suruh bsiap , DUH melompat i masuk bilik cari baju .

i just capai baju yg mane sempat je , tak prepare ape2 pn . i suruh Boy siap , then i dgr bnyi hon kereta . dah sah dorg mst dah smpi , nsb i dah siap . i amik camera and handphone , terus pakai kasut . masuk kereta , yg mamat 2org ni dgn leather jacket lah bagai . dah lah cuace pns , bole pakai lg leather jacket -______- i pn mmg dah ready nk pg Celcom Centre . dah smpi , DUH ttup pulak . kiwek lah , karang nk menjwb ape dgn mama . dlm kereta , i txt dgn Danny and Ayien . yg Danny pn nk keluar jgk , HEE . i txt Ayien , i tny die nk pg amik tak dkt ruma . die ckp tak pyh sbb mak die nk hntr , i pn ok jela .

ktorg pn terus pg Wetex , FUH FUH nsb tak ramai org . jln2 kejap , ktorg mmg dah lpr lah ni . tggl tggu Ayien je , kejap lg minah ni smpi . jln2 kejap , terus pg KFC . WHOA , mkn time ! mmg sume tgh lpr kan , HAHA . i baru nk suruh Boy belanje , tp Ayien ckp nk belanje i . HEE , thanks Ayien . ktorg pn mkn lah , dgn ketawe lah bagai . HAHA , lwk doe . dah lame tak lepak dgn Auwud and Ayien , sbb tu jd mcm tu . then i ternampak Arol , i buat bodo je . sombong nk mampos , GRR ! nsb lah mama tak jodoh kan i dgn die , DUH kalau ingt2 balik , mama mmg suke sgt dgn mamat tu . entah ape yg die ade pn i tak tau .

dah lepas mkn , then pg kedai buku . Ayien nk pg beli buku . al maklum lah , ktor kan nk SPM . HAHA , hbs kene bhn dgn bdk2 ni . dah siap beli buku , Auwud ajk lepak Tanjung nk buat photoshoot . HAHA , dah lame doe tak snap photo dgn bdk2 ni lg2 dgn Ayien . mmg lame gile tak hangout dgn die , i ddk dgn die tak bhenti bckp . mmg bnyk gile gossip ktorg , HAHA . yg Matt and Auwud dah usha2 je kan , nk dgr ktorg story pasal ape sume . sibuk je , AHHAH . act , mak Ayien nk amik die pukul 1800 mcm tu , tp ktorg ajk die pg Tanjung dulu . then baru hntr die balik , die pn ok jela . dah nk dkt pukul 1900 , baru ktorg gerak balik . bnyk lah jgk photo ktorg snap , HAHA .

xoxo , Ell Johan
mood ; imy Ayien (;

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.