February 2, 2010

last night ,

hell hello peeps :) ERR na story lah ni , bout wht ? ERM , bout last night . i alone kott , DUH . serious , bored giler . Danny ? mane ade , die tido awl ouw . belum sempat ape2 lag da tido , yela bdk ta sihat kan ? so i biar je die rest , if die ta rest nnt die ckp ngarut2 . ERGHH , stress bile dgr die ckp merapu mcm org insane HAHA . around 1900 , die txt die ckp baru balik maen skate . HAIH , sejak bile enta na maen skate pulak . ta smpi an hour , die ckp da mkn ubt na tido . i pun bg lah die rest , tp i tny na suruh kejut pukul brape then guess wht die ckp ape ? die ckp ' kalau pnjg umur , esk pagi boleh lah bgn ' . DUH , apehal ? tgk , kan i da ckp die mmg suke merapu . HAISH , i cpt2 suruh die tido .

i pn on9 ms kejap then around 2200 , i off internet . i na buat keje sikit , if ta off internet smpi esk luse pun keje i ta siap ouw HAHA . 0000 something , i siap keje . off lappy masuk bilik dgr lagu , bored pulak . i na msg Danny , tp mcm gngu je . so i ta msg lah , just msg Lulu jap . toh pun i ta rep , kemalasan -__- i buat birthday card ezwa , HAHA . hodoh doe , hope2 die suke lah . siap je , i terus tumbang . ngantok gile , dgn lampu sume ta tutup . pembazirannn !

p/s ; Danny Johan , sumpah doe aku rinduu kau semalam !

wif lots of lovee , Ell Johan
mood ; miss him

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.