February 14, 2010

i got this from her ,

hell hello , good evening :) cite terus je ok ? mls na pnjg2 , haha . ok tadi Danny suruh i on9 ym , ok lah i pn on ym . then ade satu off9 msg , frm ;

xsyazlinx@rocketmail.com ; i've leave an email on your id . pls check it , its important .

OMG ! Lynn bg i email ? knp ek ? DUH , i pn cpt2 lah bkk email . ya , mmg ade email die . dup dap dup i na bace ouw . who's Lynn ? Danny's cous and she's at Jakarta now ni . this is email from her ;

From: xSyazlinx xMYxHCx
To: pink4peace_93@yahoo.com
Sent: Mon, February 15, 2010 2:38:07 AM
Subject: please take a good care of my lil Danny Johan

Dear Ellynda Johan,

firstly Danny must had told you that now im not in KL , ya im at Jakarta living with my father. i cant take care of Danny anymore,i bkn tk nk blk Malaysia ,,i ada family jgk dkt sini . so now Danny is your responsibity , ok i get it, u pun jauh and tak boleh nak tengok Danny every day. i know he'll listen to u , i baca blog dia pasal dia tidur atas jalan after skateboarding because tension dengan u. i tak nak campur urusan u dgn dia,korang dah besar so pandai lah jaga relationship korang . but please make sure u jaga Danny baik - baik or else i cari u , he's my baby brota u pun tau , nama pun baby brotha and of coz he's still a baby even dah 17 and goin to be 18, dengan perangai degil dia tu. paksa je dia mandi ,, suruh dia makan on time and suruh dia buat apa yang patut like kemas bilik,kemas rumah jaga mama and awisy . i risau gila baca pasal blog tu,, lagi - lagi dengar dia tension dgn u. .my mind keep asking what happen , teruk sgt ke sampai dia merempit lah bagai . ok whatever lah , pandai pandai u lah urusan budak tu . mama had told me that Danny main skate sekarang , mama tak suka dia main skate,, mama risau pasal tangan dia . i want u talk to him , please stop main skate sbb mama risau . he wouldnt listen to me and im fucking sure that he'll listen to u , dia memang degil u pun tau perangai dia kan? slowly lah cakap dekat dia , Danny bagitau yang u nk spend school holidays dekat gombak. thats good and seem like Danny happy gila u nak dtg sana. i know that both of u are going to have sex , babe this is important , i bkn tk bagi korang make out . suka hati lah apa korang nak buat pun but please jangan selalu sgt ok? if u going to stay at gombak for the whole school holidays jangan pulak sepanjang cuti tu korang main , i dont want any trouble got it. nk make out , go on , tp jgn every night . i bkn takut apa , just tak nak korang kena penyakit or something bad . lastly suruh dia stop smoke , thats all . jaga Danny Johan baik - baik , thank you..

da bace ? ok let me see wht ive rep to her ;

hey babes , kinda miss you ouw . hee , ok ok i'll get wht u've told me just now . bout danny johan , no worry ok ? he'll be fine , pasal ary toh just a small misunderstanding . i na kuar pg bank in duit , then na lepak kejap but die ta bg . haha , die ingt i pg minum thts why die amek decision na kuar even mmg ary toh die mls na kuar . then lg satu pasal on9 , i na otp dgn die then i ingt after otp i na on9 balik sbb halisya on9 lg . but halisya na off9 bfore i otp , so i ta jdk lah na on9 balik . die mcm sentap lah dgn i , but things get better now . and u knw wht , smlm mama hntr awisy pg ruma aunty dkt BA . die kms ruma kott , i nmpk die kms bilik awisy through webcam . die makin ok now ni , i guess die akn lebih ok if bg die time kott . pasal skateboarding toh , i pn ta bg die main . arytoh die ade pg shah alam na perform for sponsorship , tibe2 i msg die ckp die ta na perform sbb die na ta bole fokus . die ckp na fokus on me je , so i pn ckp lah die main skate buang duit je kan . yela , truck rosak lah bagai . na kene duit lg kan ? so i da ckp dgn die , buat something yg bole dtg kan faedah bukan merugi kan . idk lah die na dgr o ta , but i guess lame2 nnt die dgr kott . pasal rokok ? oh gosh , smpi skrg ta stop2 lg . haish , i tatao lah mcm mane na buat lg but i keep trying bg die stop smoking . die degil , sgt2 degil but normal lah kan . sape ta kenal danny johan , haha . u tao ta pasal hp die yg izie na balik ? izie suruh husen mintak kan pd die , izie na hp yg danny pakai skrg ni . patot nye izie na semalam i meant ari ahd , but danny ta pulang kan pn . die kate if na , dtg sndri amek dekat gombak . i tatao lah danny na pulang kan or ta , but for sure if danny pulang kan danny ta kn gune hp lg lah . haish , i pn tatao lah . if die ta gune hp , i wont use neither . btw , mmg i plan na pg gombak this schl hols . na spend more time wif danny johan , ya i knw die happy sgt2 . bout tht make out , dont worry . i akn ckp dgn die , haha but die nafsu kudee . err , u mmg ta balik kl lg ke ? i think i stop here , hee . btw , rep this email dekat email ni ok ? honeybarney@rocketmail.com

wif lots of love , ell johan :)

Danny tatao lg pasal ni , i just ckp na rep email . i hope Danny ta sad ouw , DUH worry ni .

xoxo , Ell Johan
mood ; Lynn

1 comment:

  1. salam... tak sangka org melayu tulis pasal sex sebegini OPEN... terlalu muda nak bincang pasal ni dan tak sepatutnya pun... baby jgn sampai org semua hilang kepercayaan kepada baby.. dgn gambarnya.. ayat2 nye... nak tunjukkan apa? sosial sgt?.... abg azme mmg terlalu kecewa dan tak sngka semua yg tertulis, gambar2 dan perkara-perkara yg dilakukan (antara korang dgn Allah).. pasal blog ko ni abg azme kena bawak angah p klinik sbb dia dah nak pengsan (darah tinggi dan terkejut) ko nak mama dgn papa jadi mcm ni jugak?

    ReplyDelete

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.