February 23, 2010

hurr bored ,

hell hello people , good evening :) how was your day ? awesome , ok great then . im bored bored bored -__________________- idk why , tp sbb i tak schl kot td . err , i kn sakit perut smlm sbb coke tu . thts why pagi td tak pg pn schl , best mmg best tp bosaaaaaaaannnnnnnnnn !

pagi td i bgn pukul1100 , tu pn mama yg kejut . if tak mmg i tak bgn lg , HAHAHA . i bgn , pg dapur kemas2 sikit then mama suruh masak bubur . DUH , mls gile . mama pn msk pindang suruh i mkn , sbb perut i tak boleh mkn yg pelik2 . ok ok , i tggu mama hbs msk . i ddk dlm bilik , msg Danny tp tak rep . err ok , belum bgn or die kuar . tu je kan , HAHA . i pn tggu jela , smbil tu i bace story book entitled Matilda . ya , my fav storybook . da beratus kali i bace buku ni , tp tak pernah bosan . bace and bace , mama da pngl mkn . bfore pg mkn , i cl Danny . ok fine die jwb , suare pn baru bgn tidur . ckp and ckp , i suruh die pg mandi and mkn sume . then i terus pg dapur , lunch . mama msk mmg sdp lah kan , HAHAH .

da siap mkn , mama pulak suruh on lappy . die nak tgk website ape entah , so i pn bkk kan lah . i bg die gune kejap , tp website tu takde so die mls nak gune lappy . i pn ape lg , i on9 lah . err , seriously mmg bosan . mule2 i bkk Yahoo! Mail , nk tgk email dari Lynn . tp takde pulak , so i on9 Facebook . HURR , lg lah bosan . blogwalking pulak , HAISH lg lah bosan . sume yg i buat bosan , smpi tak tau nk buat ape dah . tgh2 on9 , i txt dgn Mia and Danny . i tny Mia pasal leather jacket , die bg i pnjm Myspace die suruh check it out leather jacket dkt Yula Online Shopping . best sikit lah , survey and survey lame2 jd bosan .

Danny pulak ckp nk pg rumah Aleya , nk jmp ibu die . ok ok , pg lah . buat ape nk halang , kan ? smbil2 txt dgn die , i on9 MyMlife . HAIH , lg lah bosann -______- i txt dgn Danny , die ckp die dkt schl agame adk2 Aleya . teman bdk2 tu rehat , DUH best je i dgt pasal schl . then die ckp nk pg jog dgn Aleya ptg ni . i bg je die pg , biar lah die nk bkwn dgn sape pn as long die tau beza mane kwn mane gf rite ? i nk halang2 pn karang lain pulak jdnye , die ckp i control die ape sume . so biar jela die pg , lg pn i tak paranoid mcm die HAHAHHA . and now , i tgh bosan gile babi . tak tau nk buat ape , rase mcm nk tidur tp mcm dah ptg sgt . bosan dah i tgk lappy ni , GRR !

xoxo , Ell Johan
mood ; boredom

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.