February 20, 2010

dying ,

seriously im crying when im updating this blog , i just came frm kfc . lepaking with them , then i mandi . Boy na gune lappy , ok gune lah . then sharp at 2100 , i gune lappy . i on9 myspace , then cancel acc . ya , i cancel sbb i syg Danny Johan . myspace bkn hidup i , Danny is my everything . so , i cancel jela myspace . da cancel , i ingt na edit photo but hati i tergerak suruh bace email . i dgn Lynn kan email each other , so i bkk email i .

ya , ade email frm Lynn . ohheemmgee , i read something yg buat i nges mcm ape dpn lappy smpi skrg pn ta stop lg . i cant say anything , im speechless -______- Lynn pn slh kan i pasal ni , HMM .

ya , i got this frm Lynn . act , Danny email this bg Lynn then Lynn copypaste dkt email i .
b,seriously aku dah tk tahan gile dgn ell.aku da buat keputusan nk break dgn die,aku nk astray mcm tu je and tk nak die cari aku,die mmg da tk akan dpt contact aku lg dah lepas ni.aku da suro die delete ms,tp die tknk,aku sakit hati gile doe bace cmmnt2 die sume.kau sendiri tau kn aku paranoid mcm mane? bile aku paranoid aku takut doe dgn diri aku,takut jd bende mcm ni.last2 jd jugak,sial ah,tp tk kesah lah,aku mmg da tknk kt die so die boleh pg mampos.kesah ape aku dgn perempuan mcm die,perempuan mcm die makanan aku je la weyh and tk kenyang lah even mkn perempuan mcm tu buang jadi bangkai boleh lah,aku tk on phone tau,aku nk beli no baru.sementare ni aku pakai no awisy je,aku tknk die cari aku,aku nk delete die dari ms aku sume ah,kau jgn bg no awisy kt die ok,sbb ni ar aku tknk ade gf doe.mybe betol kate kau,orng nk jd gf aku sbb popularity je,whatever lah,tension je fikir pasal ni.balik cepat tau,i miss u so much doe.bye lynn love you,kirim salam kat dorry tau,hehe

knp die buat i mcm ni ? i da cancel pn acc myspace for him , knp die ckp mcm ni ? mama nmpk i nges , mama tny ' knp nges ? ' i just ckp err ' nthings wrong , im fine ' . ok , i tipu mama . tak kn na bgtao mama kan , biar lah mama na fkr ape sbb die tgk mata i die da tao everything . so , wht im goin to do now ?

no wonder , i kuar pg kfc then top kan die . then die tade pn rep msg i , i da cl die bnyk kali . voicemail , HMM . die mmg betol2 buang i , ya its my fault . im not goin to blame him , he's perfect in everything . he never made mistakes , ya i yg always buat die sakit hati . i da tade sape2 kott , kalo i ade org lain i tak kan sbr dgn Danny Johan . i kenal die mcm mane , if org ta tahan mmg da lame blah .

i selame ni sbr dgn die , i'll always pray the best for our relationship . but , i think its end here T.T idk wht im goin to do , im useless . totally its all my fault , im not perfect for him ;( i wish my life would ends here , and i'll never stop praying the best for him even im praying frm far away .

dear God , im goin to sleep . and i wish theres no more bright day for me . im just wishing , im not goin to wake up at all . ya , its the best . Danny Johan , i'll always pray for u ;(

this is my last blog , im not goin to write anything until i found my life back . thanks for the follower for following my blog , byebye R.I.P

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.