February 1, 2010

afrina , ERGHH

hello :) ok ok , lets talk bout schl . HAHA , gelabah je na cite pasal schl kan ? eh , biar lah . bolg i kott , WEE . smlm lagi i da plan na jual baju2 i yg mmg da tana pakai lnsg dkt schl , HEE . i pun kms2 baju2 toh , jeans , short bagai lah . pack2 , then cl danny terus tido . i thought na suruh die kejut kan i 0430 , na on9 . belum sempat pesan lagi i da di buai mimpi yg indah , ecehh .

mmg tade harapan lah i na bgn 0430 kan if tade org kejut , lg pulak i ta set alarm . HAIH -__- last2 bgn 0545 , toh pun mama kejut . mama da kejut , siap bole tido balik . 0600 baru bgn amek towel pg toilet , mandi blablabla . masuk bilik , pakai baju siap2 . laahh , baru teringt buku belum kms . kelam kabut i kms buku , HAHA . da siap sume , i mcm termenung jap tgk brg2 yg i na bwk pg schl hari ni . ok , i bwk 2beg F.O.S . dlm toh penuh dgn baju2 yg i na jual lah . then beg schl , DUH ta mcm na lari ruma pulak kan ? i gelak sorg , HAHA . kuar bilik , bfast then terus masuk kete . otw toh bole pulak era.fm pasang lagu cerita kedai kopi by malique ft salam . seriously i da gelak2 kan , papa tgk je . ya , i teringt mase i dgn danny belum coup . time otp je i surh die nyanyi lagu toh , HAHA .

atlast smpi pun schl , DUH na lintas jln pulak . dgn beg yg bnyk2 ni lagi , HAIH -__- org tgk doe , sumpah mcm pelarian . HAHA , smpi schl tggu eyka . smpi pun minah ni , jpg Ad smpi . nsib ade eyka tlg bwk kan beg F.O.S yg lagi satu . smpi je tepi dewan , i terus letak beg2 toh . nasib gelap lagi doe , if ta bdk2 ni mst ckp i pelarian HAHAH . announcer da bg announcement suruh beratur , ya today ade perhimpunan lah . tgh2 baratur ni , i pusing belakang . na tgk junior2 , HEE . sekali junior lelaki yg i suke tgk muke die toh ade ouw . HAHA , still dgn muke yg tade pasaan . lawak kott .

beratur , then menyanyi lagu bngsa johor dan bagai . bace doe , ikrar sekolah dan rukun negara . HAIH , bosan buat bnd yg same tiap2 minggu -__- da buat sume toh , ktorg ddk . ok ok , now wht ? dgr cikgu membebel lah , stress stress ! seriously time toh mmg ngntok gile , i tgk bdk2 laki da sdp je tido kan ? HAHA . i pun terlelap kejap , HEM lah paling lame berucap . da lah berucap slow na mampos , EE ! nsb lah pengetua tana berucap hari ni , myb die da nmpk bdk2 ni rmi tido kott . HAHA , pdn muke !

da siap sume , ade spotcheck as usual . i kene sound pasal tudung pulak , DUH gelabah lah pengawas ni . i buat bodo terus blah , AHAH . amek beg yg bnyk2 toh , naik lah tgge blok vocasional . i pasan ade org dpn toilet lelaki , i buat bodo je la jln . HAHA , abu apek ngn udin boleh gelak2 kan i bwk beg bnyk2 toh . abu siap bole sound ' bundle bundle ' . * kiwekk kau abu , siap lah kau nnt . letak je beg dlm kelas , bdk2 ni da serbu . HAHA , mcm tapena jmp baju bdk2 ni .

bnyk lah gak i dpt hsil jualan baju2 tadi , i na buat modal jual cupcake pulak ouw . then rehat i dgn bebel pg co-op . beli smpi 4 ice cream , mcm org tapena mkn ice cream . mkn n mkn , tggu jgk abu n ezwa . ta nmpk pun , HAISH . abes je rehat bm period ouw , cikgu baru na ajr loceng kbkrn da bnyi . best best , tapaya belajar rumusan * sorry cikgu .

sume kene pg pdg kan , so beratur lah dkt pdg . ta mcm sejuk pulak kan cuace tadi ? ERGHH , sbr jela . dgr cikgu2 membebel then tgk JPA buat demostrasi kbkrn , mcm kiwekk . ntah ape2 je , HAHA . aku ddk betol2 dpn ezwa , tp jauh gak lah . HAHA , die mcm sial maen2 mate . buang tabiat agk nye ! i buat bodo je , HAHA . da siap sume , masuk kelas balik . belajar belajar dan belajar , last period afrina ajr . subject ape ? sivik lah , ERGHH .

i dari lab kan , so agk lmbt lah . i masuk class muke da ketat kan , bdk2 ni bole pulak na bebual2 lagi . HAHA , pdn muke die kan ? tao lah pregnant , na beranging je apehal ? i gugur kan kandungan die tao lah , AHHAAH . die suruh bella bg buku sivik , die tlis ape ntah dkt dpn . die suruh ktorg salin , mcm gurindam . tp perli2 , pasal rmbut perang lah baju seksi lah bagai . i agk terase lah kan , nora n zyla pun asyk2 tgk i . kejap lg i bersuare ' DUH , chah ni . tapaya lah gelabah , jpg da na balik . salin slow2 ' agk kuat lah i ckp , act i sound die . HAHA , dpn muke . 0245 , kringgg . loceng balik doe , sial lah die ta bg balik sbb masuk class die lambat . mmg kiwekk , ERGHH . 0300 baru die bg balik * babi lah kau cine mualaf !

wif lots of lovee , ell johan
mood ; kiwekk !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.