February 27, 2010

Nana and Anas ,

hell hello people , good afternoon (; td i bgn agk lmbt lah , yela smlm penat ouw . hangout lah otp lah , HAISH -____- so pagi td i bgn around 1100 , tu pn mama dah jerit2 suruh bgn . DUH , mls gile nk bgn . i tgh hp , today Danny takde wish good morning pn . for sure die belum bgn lg , i pn takde nk txt die . then , pg dapur tlg mama kejap . msk kan maggi untk Boy , then terus mandi . dah lepas mandi , i txt Danny . HEE , rep pn . tp die mst baru bgn , dah tau dah . then i txt Wawa , i mintak num Nana . then Wawa tny i nk buat ape dgn num Nana , act i nk ckp psl Anas dkt Nana . mule2 Wawa mcm tak nk bg , tp die bg jgk .

i dah dpt terus txt makcik tu , die pn mcm err terkejut lah i tibe2 txt die . HAHA , then i die ckp die dah break dgn Anas sume . i dah agk dah bnd ni nk jd , then i story lah dkt die Anas tu act mcm mane . then i tny die psl dkt blog die yg printscreen tu , rupe2 nye Lala ade bgtau yg Anas ni kaki game sume . ok ok , nmpk nye Lala dah bgtau Nana dulu . tp i still tak puas hatu , i kene jgk cite everything dkt Nana . kesian kot dkt minah ni , yela die syg gile2 dkt Anas . Anas pulak buat hal , HAISH Anas Anas -_____-

mmg dulu i scndl dgn Anas time i tgh coup dgn Sepet , tp kejap je . i blah sbb i dpt tau Nana ni gf Anas , and Nana ni pulak adik Wawa . so mcm tak sdp lah kan . lepas i jmp Anas dkt Times Square i bfore i keluar dgn Sepet , i balik i terus on9 . time tu i tau Anas ade gf , tp i taktau gf die si Nana ni . i mcm terkejut tgk status Nana ade tls name Anas , i terus masuk page Nana . dah sah dorg coup , start dari tu i terus tak bg respon bile Anas cl or txt i . yela , i dah dpt tau die coup dgn Nana tak kn i bodoh lg kan ?

Anas mcm bengang dgn i , yela lepas jmp je i terus blah . die pg cite dkt Ayien yg i ni lepas jmp die je terus blah , sbb die selekeh . DUH , bkn sbb tu . takde nye i mcm tu , sbb yg sbnr nye ialah die bf Nana . i tak nk lah nnt Wawa ckp i kacau line adik die blablabla , so i blah jela kan . kalau korg pn i rase korg buat mcm ni , after tht mmg die ade txt2 i konon2 nk bunuh diri lah bagai . satu txt die pn i takde rep lg lepas tu , rase bersalah jgk dgn Nana . tp i relax je , i nk tgk je Nana dgn Anas ni mcm mane . sape yg tak kenal Anas kan , HAISH -___-

baru2 ni , dorg mcm bgado . and at tht time jgk i start rapat dgn Nana , die story dkt i itu ini . and i pn ade bace blog die sume , agk kesian tgk Nana ouw . then td i tny knp bole break dgn Anas , die pn story lah dkt i sume . die ckp Anas mcm tipu die sume , i pn dgr kn je dulu . after tht , baru i cite dkt Nana yg Anas ni mcm mane sume . die pn mcm err , rase tertipu lah . dah mmg sah mamat tu kaki game , tak kn i nk biar kan Nana ni nges2 pasal die je kan ? buang mase ouw , lagi pn Nana deserve a better guy . i pn dah terus terang pasal yg scndl sume tu , thank God die ok je time i story .

to Nana ,
hey makcikkkk , takmau nges2 lg ok ?
i dah story dkt u kan , so u kene bkk mate pasal ni
i tak nk tgk u sad ouw , u kan makcik i HEHE
lg pn die dah buat u teruk , tak kn u nk stay mcm tu je dgn die
nnt lg lah die sakit kan hati u
Wawa pn tak suke die , and sorry lah baru skrg i bgtau u pasal sume ni
i bkn tak nk bgtau awl2 , tp i fkr u syg kat die sgt2
org mcm tu tak gune ade org syg , die tak kn pernah hargai org lain
kite tgk je sejauh mane die bole tipu org
and now , try to forget him ok ?
go go Nana !

xoxo , Ell Johan
mood ; makcik Nana (;

long time no see ,















hell hello people , good evening (; i just coming back frm town , ya hangout with Ayien Boy Auwud and Matt . best ouw , yela i dah lame tak jmp Ayien . really miss my bestie , muah muah . i thought hari ni tak keluar , sbb dah lah bgn lmbt . i txt bdk2 ni , sume pyh sgt nk rep . GRR , geram kot . dah lah mama suruh pg survey broadband Celcom , HAISH -____- pukul 1400 i baru nk mandi , dah siap mandi bdk2 ni takde pn txt ke cl ke . i dah mcm mls nk keluar , i pakai legging then sarung tee . ddk dpn lappy , cont on9 shopping smlm . kejap lg Auwud cl suruh bsiap , DUH melompat i masuk bilik cari baju .

i just capai baju yg mane sempat je , tak prepare ape2 pn . i suruh Boy siap , then i dgr bnyi hon kereta . dah sah dorg mst dah smpi , nsb i dah siap . i amik camera and handphone , terus pakai kasut . masuk kereta , yg mamat 2org ni dgn leather jacket lah bagai . dah lah cuace pns , bole pakai lg leather jacket -______- i pn mmg dah ready nk pg Celcom Centre . dah smpi , DUH ttup pulak . kiwek lah , karang nk menjwb ape dgn mama . dlm kereta , i txt dgn Danny and Ayien . yg Danny pn nk keluar jgk , HEE . i txt Ayien , i tny die nk pg amik tak dkt ruma . die ckp tak pyh sbb mak die nk hntr , i pn ok jela .

ktorg pn terus pg Wetex , FUH FUH nsb tak ramai org . jln2 kejap , ktorg mmg dah lpr lah ni . tggl tggu Ayien je , kejap lg minah ni smpi . jln2 kejap , terus pg KFC . WHOA , mkn time ! mmg sume tgh lpr kan , HAHA . i baru nk suruh Boy belanje , tp Ayien ckp nk belanje i . HEE , thanks Ayien . ktorg pn mkn lah , dgn ketawe lah bagai . HAHA , lwk doe . dah lame tak lepak dgn Auwud and Ayien , sbb tu jd mcm tu . then i ternampak Arol , i buat bodo je . sombong nk mampos , GRR ! nsb lah mama tak jodoh kan i dgn die , DUH kalau ingt2 balik , mama mmg suke sgt dgn mamat tu . entah ape yg die ade pn i tak tau .

dah lepas mkn , then pg kedai buku . Ayien nk pg beli buku . al maklum lah , ktor kan nk SPM . HAHA , hbs kene bhn dgn bdk2 ni . dah siap beli buku , Auwud ajk lepak Tanjung nk buat photoshoot . HAHA , dah lame doe tak snap photo dgn bdk2 ni lg2 dgn Ayien . mmg lame gile tak hangout dgn die , i ddk dgn die tak bhenti bckp . mmg bnyk gile gossip ktorg , HAHA . yg Matt and Auwud dah usha2 je kan , nk dgr ktorg story pasal ape sume . sibuk je , AHHAH . act , mak Ayien nk amik die pukul 1800 mcm tu , tp ktorg ajk die pg Tanjung dulu . then baru hntr die balik , die pn ok jela . dah nk dkt pukul 1900 , baru ktorg gerak balik . bnyk lah jgk photo ktorg snap , HAHA .

xoxo , Ell Johan
mood ; imy Ayien (;

February 26, 2010

daydreaming ,

hell hello peeps , good evening (; HEEYARH , im just wake up frm my wonderful day sleeping . PHEW , wonderful ke ? dah lah pns gile , FUH FUH . i tertido pukul1700 td until now i baru bgn . and hell yeah , i dpt mimpi td . ya , daydreaming . i think this few days i always got dreams , bad dreams neither good dreams i think . ERGH , wht those meaning all about ? some of my friends said , mimpi ni mainan tido . but , knp baru2 ni je i selalu mimpi ? knp tak dr sebelum ni ? i pn mcm err , tak fhm . itsok lah , even bfore2 ni i mimpi yg ok2 je . but today , i think theres a meaning in my dreams . idk wht is all about , but im trying to understang those thing .

ok let me story first , i tido around 1700 . mmg pns gile lah even cuace mcm mendung , yg pelik tak hujan2 . DUH , tak fhm lah . i mmg penat lah , sbb bru lepas kms rumah . masuk bilik , txt dgn Danny then tertido . tgh sdp tido , tibe2 i dpt mimpi .

tht dreams started , i nmpk theres a girl standing by the river . throwing all sorts of stone in the river , i think she's waiting for someone . ya , she's waiting for her bf . a few minutes later , there's a boy standing besides her . they talk and talk , then tht boy just walk away . but not single person , he walk away with another girl who standing behind the tree near the river . and his gf just saw tht boy walk away wif tht girl , she's started to cry . but tht boy never looking back or turn around and get his gf bck . he's just walk and walk with tht girl . his gf started to run away , she run until at the end of the river and started to run towards through the street full of cars and motocycle . she run and run , until she's been hit by a car . idk who's the driver of tht car , but a boy come out frm tht car . ya , i knew him . tht boy was just hit his own gf . he could not believe wht had happened , and the girl whose walk away with him started to cry and asking for apologise to the girl tht have been hit . tht girl body was full of blood , and i can see blood came out frm her mouth . that boy also started to cry and he cant face the truth .

DUH , i tersedar . i mcm err , whts tht all about ? if mama tak kejut kan td , mmg sure tht dreams akn bersambung2 . FUH FUH , i mcm speechless bile ckp psl mimpi i td ouw . even sebelum ni , i mimpi for sure i ade dlm mimpi tu . but td , i ni mcm penonton yg tgh tgk movie . movie tu mimpi i lah , tp mimpi tu mcm ade kene mengene dgn i ouw . ok ok , tht girl yg kene lnggr tu i . and tht boy for sure Danny kan , but who's another girl tu ? still questioning my mind . tp i dah dpt meaning sikit2 frm tht dreams , i dgn Danny tgh coup kn then theres another girl dtg bwk Danny pg dr i . ya , i kan takot org amik Danny dr i . myb tu kot mksd mimpi i td , but err i cant accept tht dreams ouw . HAHA , yela if betul2 i yg mati dlm mimpi tu . mati pn sbb kene lnggr dgn Danny , WTF ? mane bole , HAHA .

xoxo , Ell Johan
mood ; unlucky dreams

February 24, 2010

sports day ,

olahragawati SM Vokasional Muar , Bella (:

Vocasional Muar's athlete , Bella and Zyla (:

Ad , Ell , Fara , Eyka (:

Eyka and Fara (:


Nana and Nora , double N (:


ya , its Bella mase 400m (:



hell hello people , good evening (; i nak story pasal smlm ni , nk tau tak ? HEHE . smlm kan Vocasional School Muar ade Sports Day , so i agk excited lah nk pg schl smlm . yela mane tak excited nye , first time i pg Sports Day dkt schl tu . i bgn pagi2 , mandi2 then terus ambik baju sukan yg warne kuningg tuu . HAHA , i love yell-yell-yellow -_____- baju sukan tu i tak prnh pakai lg , taktau lah knp i mls nk pakai baju tu . firasat i ckp , yellow is LOSER ! AHHA , sbb tu i tak nk pakai doe . lg pulak ranking rumah kuning slalu down je , dgn ahli yg entah ape2 . HAISH , knp lah i dpt masuk rumah ni ? -______-

i org first yg smpi schl doe , tak mcm excited sgt pulak kan ? HAHA , i tggu Eyka and Fara . smpi pn dorg , dah lah hjn . ERGH , sbr jela tp best jgk kan sukan time hjn ? HAHA , ok ok dorg dah smpi ktorg pn masuk lah schl . bual2 jap . then bdk2 asrama kuar dr hostel , i mmg tggu Bella lah kan ? HAHA , lg pulak hari ni die ade masuk acare . FUH , mmg best lah kwn masuk acare . boleh sokong , HAHAH . then ktorg pn beratur lah , dah lah hari sukan pn kene beratur jgk . EE , ak fhm tgk schl ni . dah lah kene beratur , siap kene ceramah lg dgn Joe . ckp psl disiplin lah bagai , ERGH jammed otk ni -_____-

at last die suruh beratur ikut rumah sukan .

ALPHA - KUNING
BETA - BIRU
GAMMA- HIJAU
SIGMA - MERAH

sume dah beratur , i dgn Naja and Chah . rumah Alpha paling sikit bdk perempuan , GRR ! dah beratur , Joe bg arahan suruh pg astaka dkt pdg . tp sume ruma sukan kene buat perbarisan round satu pdg and buat lintas hormat dpn pengetua , WTF ? mcm kiwek , schl lame i pn takde nye kene buat mcm ni . sape yg masuk perbarisan jela kene buat lintas hormat , ni tak . the whole pasukan kene buat . EE , dah lah pns . bodo pny schl , GRR ! dah lah Alpha pny mascot Spongebob , yg jd Spongebob nye si Fify . DUH , ksian doe minah ni . die tak tau malu ouw , HAHA .

dah buat lintas hormat sume , ktorg pn stay dkt astaka . FUH FUH , pns bhai . naik perit kulit i ouw . yg cikgu sume ckp mcm keling , kate nk buat khemah lah bagai . tp btg hdg khemah pn i tak nmpk , HMPH ! Naja dah blah , lepak dgn Ad and Nora sume . Chah pulak ambik bhgn dlm lontar peluru , DUH yg i dah ddk diam2 . belakang2 i sume lelaki , tak nk mcm bengang pulak . last2 i chow , pg blkg astaka . i nmpk Naja and Wana , Liul and Miera pn ade . so i lepak dgn dorg , bual2 kejap lg i ajk Adii lepak . then Ad dtg , HAHA best lah jgk bual2 . yg Naja bole nyanyi kuat2 , HAHA die dgr mp3 . i nmpk Ezwa dgn payung die lah bagai , i suruh die lepak kejap . i tny pasal tiket bus lah ape sume , HAHA .

acare yg first2 pagi td , lompat tinggi lelaki 18 . Apek wakil ruma Beta yg menang , siap pecah rekod schl lg . DUH , hebat gile mamat ni . HAHA , Naja dah snyum2 lah kan . EHEM EHEM , fhm2 sndri lah (; then ktorg tggu acare 100m and 400m , Bebel and Zyla ade take part . 100m and 400m perempuan 18 , due2 Bella bolot . DUH , tamak doe minah ni . HAHA , yela die mmg kuat lari . kering ouw mcm Danny , lari mmg angin tolak jela kan ? HAHA . then acare guru2 pulak , entah ape2 acare . tak fhm lnsg , HAHA .

dah hbs sume acare , sape entah bg arhn suruh ddk dkt astaka balik . dah lah rmi , i da mcm err sempit2 kot . dgn busuk lg , EUW nk muntah doe . yg Ad dah sakit perut lah bagai , sbr jela . yg bdk2 lelaki ni sume baling2 air , kiwek pny jntn . HMPH , geram doe ! i nk cpt je hbs ouw , then cikgu umum kan sume pemenang . olahragawan , Apek lah kan . and olahragawati , Bella lah . sape lg , HEHE . dorg kn prnh coup dulu , bdk2 ni sume dah gelak2 kn yg i siap bole ckp ' cinte lame ' HAHAHA . lawak lah tgk dorg , WEE .

dah hbs , cikgu suruh beratur dkt tgh pdg lah pulak . HAISH , mcm2 doe . then nyanyi lagu Negaraku , yg i dgn Nora yg nyanyi tak nk mcm kiwek pulak kan ? HAHA . suare ktorg je yg dgr , nsb lah kan . dah lah pns , mkin pns di buat nye -______- akhir nye , ktorg dilepas kan balik . dlm pukul1400 mcm tu , same je mcm time balik biase . sial je , HUH ! nk tggu papa smpi , mmg agk lame lah kan . so i dgn Ad pg 7e beli Slurpee , FUH FUH lega doe tekak ni . then Ad balik , tak lame tu , papa smpi . PHEW , nsb lah cpt kan tp cpt2 pn i kene lah jgk tggu kan ? HAHA .

balik ruma , bkk tudung . DUH , muke i da merah2 . perit lah bagai , GRR ! i txt Danny dr pagi td mmg tak rep , sbr jela . i cl pn tak angkt , i terus baring tido dgn baju sukan td . dlm pukul1800 i bgn , tu pn mama yg kejut . HEE , terlajak pulak i tido . i tgk hp , ade msg Danny . i rep lah , tp die tak rep pn balik . dah sah , mst tido balik . i pn ambik towel terus chaw masuk toilet . mandi , then mkn . mlm , mama ajk pg beli brg . mcm2 i ambik , Oreo lah Cadbury lah Oat Crunch lah . HAHA , mcm tak prnh mkn . then pg kdai DVD ni , i nk beli Crows Zero . i ambik 2DVD , Crows Zero 1 & 2 . mmg best lah kan , cite fav i doe . Genji Genji , HAHA . balik , terus pg mkn . i mkn bihun grg & ABC . balik , kms brg terus baring . Danny pulak nk otp , so otp dulu then terus tido . PHEW , wht a tiring day !

xoxo , Ell Johan
mood ; DAYM !

February 23, 2010

hurr bored ,

hell hello people , good evening :) how was your day ? awesome , ok great then . im bored bored bored -__________________- idk why , tp sbb i tak schl kot td . err , i kn sakit perut smlm sbb coke tu . thts why pagi td tak pg pn schl , best mmg best tp bosaaaaaaaannnnnnnnnn !

pagi td i bgn pukul1100 , tu pn mama yg kejut . if tak mmg i tak bgn lg , HAHAHA . i bgn , pg dapur kemas2 sikit then mama suruh masak bubur . DUH , mls gile . mama pn msk pindang suruh i mkn , sbb perut i tak boleh mkn yg pelik2 . ok ok , i tggu mama hbs msk . i ddk dlm bilik , msg Danny tp tak rep . err ok , belum bgn or die kuar . tu je kan , HAHA . i pn tggu jela , smbil tu i bace story book entitled Matilda . ya , my fav storybook . da beratus kali i bace buku ni , tp tak pernah bosan . bace and bace , mama da pngl mkn . bfore pg mkn , i cl Danny . ok fine die jwb , suare pn baru bgn tidur . ckp and ckp , i suruh die pg mandi and mkn sume . then i terus pg dapur , lunch . mama msk mmg sdp lah kan , HAHAH .

da siap mkn , mama pulak suruh on lappy . die nak tgk website ape entah , so i pn bkk kan lah . i bg die gune kejap , tp website tu takde so die mls nak gune lappy . i pn ape lg , i on9 lah . err , seriously mmg bosan . mule2 i bkk Yahoo! Mail , nk tgk email dari Lynn . tp takde pulak , so i on9 Facebook . HURR , lg lah bosan . blogwalking pulak , HAISH lg lah bosan . sume yg i buat bosan , smpi tak tau nk buat ape dah . tgh2 on9 , i txt dgn Mia and Danny . i tny Mia pasal leather jacket , die bg i pnjm Myspace die suruh check it out leather jacket dkt Yula Online Shopping . best sikit lah , survey and survey lame2 jd bosan .

Danny pulak ckp nk pg rumah Aleya , nk jmp ibu die . ok ok , pg lah . buat ape nk halang , kan ? smbil2 txt dgn die , i on9 MyMlife . HAIH , lg lah bosann -______- i txt dgn Danny , die ckp die dkt schl agame adk2 Aleya . teman bdk2 tu rehat , DUH best je i dgt pasal schl . then die ckp nk pg jog dgn Aleya ptg ni . i bg je die pg , biar lah die nk bkwn dgn sape pn as long die tau beza mane kwn mane gf rite ? i nk halang2 pn karang lain pulak jdnye , die ckp i control die ape sume . so biar jela die pg , lg pn i tak paranoid mcm die HAHAHHA . and now , i tgh bosan gile babi . tak tau nk buat ape , rase mcm nk tidur tp mcm dah ptg sgt . bosan dah i tgk lappy ni , GRR !

xoxo , Ell Johan
mood ; boredom

February 22, 2010

i love those words ,







p/s ; sorry lah kalau agk blurr or tak nmpk , act tak reti sgt buat prnt scrn HEHEH . kalau nk bace this post , copy this url and paste it on another tab dannyjohan.blogspot.com

xoxo , Ell Johan
mood ; ahh , meltingg

sakit perut ,

hell hello people , good evening :) how was your day baby ? ya , i hope it will be bright day for you . ok , lets started our story . act , today i nk story pasal kesengalan i yg paling sengal lah . HUH , agk mrh lah dkt diri sndiri kan . bnd da jd so , biar jela . smlm otp dgn Danny , smpi pukul 0145 . then txt skejap , i terus tidur . i tau , Danny die tak tidur . biar lah die kan , HAHA .

mama kejut , nk pg schl . ERGHH , kemalasann -_______- awl lg kot , padahal mmg mama selalu kejut time mcm tu ouw . saje je nk gedik2 lmbt bgn , HAHAH . i pn bgn dgn mata yg separuh tertutup , i buka lampu . i ikat rambut , sbb tak nk bg basah . kan pakai tudung , HEE . da siap ikat rambut , i pusing je belakang nk kuar bilik i nmpk ade a bottle of coke dkt dgn meja yg ade radio . tekak i pulak tgh haus gile kan , i pn ape lg minum jela coke tu . FUH FUH , lega doe .

da minum coke tu , i terus masuk toilet nk mandi . da siap mandi , pakai baju then check balik buku2 yg nk kene hntr pagi ni . da siap sume , i kuar bilik tgk Boy dlm bilik lg so i pn pg meja mkn then terus bfast . mama buat bfast , a cup of milo and a slice of bread wif ommelete . mmg sdp lah kan , i pn minum milo tu and ambil roti terus kuar pakai kasut . i mkn roti tu dlm kereta , HEE .

smpi schl , i rase perut gile memulas . ERGHH , fkr2 balik at last terfkr pn yg i pg minum coke pagi2 bute td . HAIH , sbr jela . nk bljr pn mcm err , sakit perut lah nk muntah lah -_______-
i mmg tggu balik je , GRR ! kringgg , at last balik pn . nsb papa da tggu kan , i terus balik . smpi rumah terus masuk toilet , i mcm ape da ouw . kuar toilet , cari ubt cirit birit . tade pulak , HAIH -___- i sbr jela , masuk bilik terus baring text dgn Danny . until now , sakit perut ni mcm ade je lg . if tak elok jgk , i tak pg schl esk . WEEE !

xoxo , Ell Johan
mood ; sick ;(

February 21, 2010

bertunang ,

hell hello , good evening :) HAHA , ya teacher Lia said if na speech time mlm kene ckp good evening . ta bole ckp good night , sbb good night untk tidur . ya ya , miss my lovely teacher ! ok ok , back to our topic . act td da baring2 pn , da tertidur pn . then mama pulak mintak tlg ambil kan baju yg da siap iron , so i pn dgn mate yg separuh tertutup pg lah ambil baju2 toh . then letak dlm bilik i , i baring balik . msg2 dgn Danny , who else kan ? HEE , msg2 story bout this bout tht .

kejap lg papa ajk Boy pg teman die isi minyak , so esk pagi terus je pg schl . tak pyh nk singgah Petronas lah bagai , i ingt nak ikut sbb na paw papa top up . ERGH , mls nyee . so i pn ckp lah dgn Boy , suruh papa beli kan i top up and a bottle of coke . BRRRRR ! i kuar bilik , tgk lappy tade org gune so i dgn sepantas kilat pn pg lah ddk dkt lappy . click Mozilla , then click Yahoo! Mail . ya ya , i nk check email frm Lynn .

WHOA , ada email dr Lynn . i terus bace , first2 die story pasal smlm lah . pasal i dgn Danny bgaduh , blablabla . then i mcm err , sure ke Lynn ni . bnyk kali i bace ayt die yg satu ni , Lynn ckp ' i baru discuss dgn Zareel pasal ktorg nk bertunang ' . ohheeemmgee , seriously i mmg terkejut gile . mcm tak sangke ouw , yela Danny story dkt i Lynn slalu mrh2 bf die . HAHA , i pn terus txt Danny . Danny pn seriously die terkejut , HAHA .

txt and txt , kejap lg Danny ckp ' kimak pnye Lynn ' . DUH , i pn mcm err knp ek die mrh2 Lynn tibe2 . then i tny lah Danny knp maki2 Lynn , Danny said ' jeles , hee ' . AWW , die jeles dgn Lynn . HAHA , i ingt kan knp lah td . then i pn mcm saje buat joke tgh2 mlm ni kan , then Danny ckp ' bile kite nk btunang ? ' i was just like err , wht im goin to say ? AHAH , i pn lyn jela kepale die . i ckp ' lepas SPM hntr rombongan ' . HHAHA , berangan je lebih SPM pn i belum pass lg lah wei . lyn lyn kepale die , then die ckp ' nk ke kawen awl ? ' i terus ckp ' tak nk lah , nnt mase dpn gelap ' . HAHA , then Danny said ' ingt kan nk sgt . 10 tahun lg kite kawen' , sanggup ? err , speechless . of coz im willing Danny Johan :)

ya , i was just like err , excited cite pasal btunang lah kawen lah . hakikat hakiki , perjalanan masih jauh lg . SPM pn i belum ambil lg , so ape yg i ckp dgn Danny hny lah dreams and i wish it will come true one day , AMIN

xoxo , Ell Johan
mood ; married , HAHA

February 20, 2010

byebye myspace ,

theres no more myspace
do cntct me by Facebook , Tumblr , Yahoo Messenger , and Blogger
thank you :)

xoxo , Ell Johan
mood ; goodbye

back to normal ,

hell hello people , im back again together with a smile :) ya , i dgn Danny back to normal again . firstly , thank to God sbb ktorg together again . im speechless , its just full of miracle . i hope bnd mcm ni tak kan jadi lg , yela its just a small matter i guess . thanks to those yg amek berat pasal i , yg bg nasihat sume . i love you babes , HEE .

act , smlm i otp dgn Danny . ya , the saddest ever conversation between me and Danny . act i tatao knp i bgado dgn Danny smlm , i thought sbb i kuar . but die ckp kn , die ckp pasal myspace . ptg bfore i kuar , i on9 . ingt na delete mys , tp ta sempat . i just cmnt Ayien sbb die tgh on9 , i ajk die kuar . then die rep tana kuar , lepas toh kwn i da dtg na amek i dgn Boy . i just ttp lappy sume , ta sempat pn rep cmnt yg lain .

i kuar , then pg top kan die . da jnji dgn die na top kan , so i top kan i txt . but tade respon , i cl voicemail je . i ingt hp die tade bttry , so i ok jela . tade pn na fkr ktorg gado or wht , then balik i mandi siap2 . i bg Boy gune lappy dulu , die da abes gune i on9 . i on9 myspace , cancel acc sume . then check email , ade email dari Lynn . Lynn copypaste email yg Danny bg die , starting frm tht email i baru tao knp hp die off .

dlm email toh ade ckp yg Danny gune num Awisy , but i ta try cl or txt pn num Awisy . i relax je , sbb i still tatao knp bole jd mcm toh . i pn off hp , tido . pukul 0100 something , i terjage . i on hp , ade mcll frm Danny . i txt lah die , but then tade respon lg . i try cl , ouw ok die tgh otp . i pn chill je , i na tido balik . kejap lg die txt , ckp na otp sume . ok , i tggu . die cl , mule2 mcm hyper je . lame2 die tengking i lah bagai , i da mcm err nges jela i tao . i tatao na ckp ape , i ckp die tengking . so i diam jela , pn kene tengking jgk . HAIH , i sbr je .

then die tny i ' na settle bnde ni ikot care bunny ke care bby ? ' i diam je , if i ckp ikot care die for sure ktorg break . yela , die mmg mcm toh kan ? lg pn die mcm ade niat je na break dgn i . then i ckp ' bunny tana hilang bby ' . die just ckp ' tana hilang bby , jgn lah buat hal doe ' . lg lah i nges , smpi i ta bole bercakap ouw T.T . i relax lg , then i promise mcm2 dgn die . then die pn ade ckp ' bby tao bun bole jage bby ' .

PHEW , i mcm err . i mmg tana break ouw , seriously ! i da tade sape2 lg , if i curang pn da lame i blah mcm toh je bile die maki2 i . but i syg die , na maki die balik pn i fkr 2 to 3 times . we talk and talk , at last this matter da solve pn . nsb lah Danny ni bole bwk berbincang , HAIH .

xoxo , Ell Johan
mood ; happy

if i could sleep forever ,

All day you're on my mind,
And inside I want to weep,
Then every night I lie in bed,
And cry myself to sleep.

Then my mind is filled,
With happiness and joy,
Because here, I am your girl,
And here, you are my boy.

Then when I wake up,
All I can do is cry,
Why do all of my dreams,
Have to be a lie?

I may miss my entire life,
And my dreams would not be true,
But if I could sleep forever,
At least I'd have you.

p/s ; i dont want to loose u , cause youre my everything . but now . . .

dying ,

seriously im crying when im updating this blog , i just came frm kfc . lepaking with them , then i mandi . Boy na gune lappy , ok gune lah . then sharp at 2100 , i gune lappy . i on9 myspace , then cancel acc . ya , i cancel sbb i syg Danny Johan . myspace bkn hidup i , Danny is my everything . so , i cancel jela myspace . da cancel , i ingt na edit photo but hati i tergerak suruh bace email . i dgn Lynn kan email each other , so i bkk email i .

ya , ade email frm Lynn . ohheemmgee , i read something yg buat i nges mcm ape dpn lappy smpi skrg pn ta stop lg . i cant say anything , im speechless -______- Lynn pn slh kan i pasal ni , HMM .

ya , i got this frm Lynn . act , Danny email this bg Lynn then Lynn copypaste dkt email i .
b,seriously aku dah tk tahan gile dgn ell.aku da buat keputusan nk break dgn die,aku nk astray mcm tu je and tk nak die cari aku,die mmg da tk akan dpt contact aku lg dah lepas ni.aku da suro die delete ms,tp die tknk,aku sakit hati gile doe bace cmmnt2 die sume.kau sendiri tau kn aku paranoid mcm mane? bile aku paranoid aku takut doe dgn diri aku,takut jd bende mcm ni.last2 jd jugak,sial ah,tp tk kesah lah,aku mmg da tknk kt die so die boleh pg mampos.kesah ape aku dgn perempuan mcm die,perempuan mcm die makanan aku je la weyh and tk kenyang lah even mkn perempuan mcm tu buang jadi bangkai boleh lah,aku tk on phone tau,aku nk beli no baru.sementare ni aku pakai no awisy je,aku tknk die cari aku,aku nk delete die dari ms aku sume ah,kau jgn bg no awisy kt die ok,sbb ni ar aku tknk ade gf doe.mybe betol kate kau,orng nk jd gf aku sbb popularity je,whatever lah,tension je fikir pasal ni.balik cepat tau,i miss u so much doe.bye lynn love you,kirim salam kat dorry tau,hehe

knp die buat i mcm ni ? i da cancel pn acc myspace for him , knp die ckp mcm ni ? mama nmpk i nges , mama tny ' knp nges ? ' i just ckp err ' nthings wrong , im fine ' . ok , i tipu mama . tak kn na bgtao mama kan , biar lah mama na fkr ape sbb die tgk mata i die da tao everything . so , wht im goin to do now ?

no wonder , i kuar pg kfc then top kan die . then die tade pn rep msg i , i da cl die bnyk kali . voicemail , HMM . die mmg betol2 buang i , ya its my fault . im not goin to blame him , he's perfect in everything . he never made mistakes , ya i yg always buat die sakit hati . i da tade sape2 kott , kalo i ade org lain i tak kan sbr dgn Danny Johan . i kenal die mcm mane , if org ta tahan mmg da lame blah .

i selame ni sbr dgn die , i'll always pray the best for our relationship . but , i think its end here T.T idk wht im goin to do , im useless . totally its all my fault , im not perfect for him ;( i wish my life would ends here , and i'll never stop praying the best for him even im praying frm far away .

dear God , im goin to sleep . and i wish theres no more bright day for me . im just wishing , im not goin to wake up at all . ya , its the best . Danny Johan , i'll always pray for u ;(

this is my last blog , im not goin to write anything until i found my life back . thanks for the follower for following my blog , byebye R.I.P

February 19, 2010

kfc ,

hell hello peeps , good evening :) ERGH , today i feel like im goin to eat kfc . idk why , rase mcm na mkn sgt . HAHA , mcm ta pena mkn pulak kan ? HAIH , da na mkn na buat mcm mane ? so ptg ni myb kuar kejap pg mkn kfc , and of coz na pg top cause creds i dgn Danny pn da abes . i da jnji dgn die na top kan , so kene lah jd manusia yg tepati jnji kan ? karang ta pasal2 Danny pngl i pariaa , sbb da jnji dgn die smlm na top kan , AHAH sorry :)

td bgn tido pukul 1100 , tgk hp ade msg Danny ' morning sunshine ' . AWW , i feel the energy frm him . bgn2 , tgk dkt dapur ade roti canai . WOW , mesti mama yg beli . buat air nescafe o , then ddk terus mkn . i lpr doe -___- mkn and mkn , mama pulak suruh tlg die msk . ok ok lah , i pn tlg lah jgk . i bnyk tlg tgk kott , HAHA . mama grg ikan ouw , ERGH berbau . i ta suke , so ddk dlm bilik . baring2 , golek2 . sekali tertido , HAHA ta pasal2 je kene jerit dgn mama . HAIH , ell ell -__-

bgn , amek penyapu sapu satu ruma . FUH FUH , penat woo ! da siap , amek towel pg mandi . lame kot i dkt bilik air , bkn nye buat ape . mmg da tentu lah mandi kan , i bwk hp na dgr lgu . PHEW , da mcm disco i buat toilet td . HAHA , da siap mandi kuar masuk bilik . then golek2 ats katil , ERGH seriously bosan sbb ta txt dgn Danny .

creds i ade 56sen je , i txt Matt . suruh die bwk kete amek i dgn Boy bwk pg KFC ptg ni , HAIH die na suruh belanje pulak . takesa lah , i pn tggu jela die rep kan msg i . GRR , lame kott . smpi skrg ta dpt lg confirmation die na bwk ktorg kuar or ta . for sure die tgh pujuk gf die ajk kuar , kiwek betul HMPH ! lmbt ouw , i da lah tgh lpr ni plus rindu na txt dgn Danny . Matt bole pulak ta bg jwpn lg , HUH !

KFC
-________________________-

xoxo , Ell Johan
mood ; KFC

February 18, 2010

again and again ,

hell hello people , how are you guys ? HEE , im fine today . totally fine today , ya semalam i fight with Danny again and again . HAIH , pasal myspace je ouw . ya i meant social network , but ktorg ade promise yg ktorg tak kan gado pasal social network . but semalam once again ktorg gado pasal social network -________-

its started when , Ayep cmnt i ' comolot jum , terharu ' . Ayep pn bodo , pg cmnt mcm toh dgn i . HAIH , i terus ta rep . for sure i tao Danny mrh kan . lg pn smlm , mcm2 org i cmnt . dgn internet slow lg , ERGHH -___- i pn cmnt2 dgn Danny , die ckp na kuar pg main skate pagi ni . tp i ta bg , yela , mama pn ta bg die main skate . so dgn harapan lah die na main skate kan ?

dekat pukul 0100 , die ckp die na cl i . ok ok , best kott dpt otp . but bfore die off9 , die cmnt i ' whatever , do mind ur words when cmnnting ppl . im out , text me when youre done ' . i was just like err , knp ek ? yela , tibe2 . mmg i da syak lah pasal cmnt Ayep toh , i terus off9 .

i na off lappy , die cl . sore mcm tade mood je kan , yela i tao die tgh bengang dgn i . ya , i tao bkn slh i . tp Ayep cmnt mcm toh dkt cmnt board i , so i mintak maaf jela dgn Danny . die mcm err , susa na maaf kan ape sume . die siap ckp ' buat lah lg , lg sng keje ' . ohheemmgee , i fhm mksd die . err , time toh i da start nges . takot kott , dgn sore die mcm tade mood silap2 mmg i kne maki smlm . i pn slowtalk dgn die , i mintak maaf bnyk kali ouw .

i da nges mcm ape ouw , last2 die ckp ' ok come , bby hug ' . AWW , die try pujuk i ouw . seriously , i mmg takot smlm . takot hlg die lg , yela for this week twice ouw i da bgado dgn die . silap2 , kalo ta settle smlm mmg ktorg da break lg . HAIH , thank God . but smlm , die ade mentioned suruh i delete myspace . i tatao na buat ape , bkn sbb myspace toh life or ape . if i delete myspace tp die ta delete same je kan ? nnt i tatao ape yg jd dkt die dlm myspace , err idk lah . im just praying for the best , i guess :)

xoxo , Ell Johan
mood ; down up down up

new habit ,

hell hello peeps , good evening :) Danny Johan got new habit , HAHA . he's just soo sweet this few days , AWW . idk why , but i can feel it baby . im soo excited when im mentioned his name , ahh Ell Johan is insane already HAAHHA .

ok let me tell you wht is Danny's new habit , ok ok every morning when i woke upi never received his msg wished me good morning or err whatever . but starting when , err bile ek ? oh yeah , start frm yg ktorg break err gado i guess . start frm tht day , die da mule msg i every morning when he just woke up .

i was just likee , err knp die ni kan ? HAHA , yela kisnda freako but its the sweetest thing i think . na tao ke ape msg yg i dpt every morning ? HEE , ok this wht i get frm Danny Johan ;

good morning sunshinee

err , mcm ta pcy je Danny wish i mcm toh kan ? HAHA , yela die tapena msg i bile die bgn tido ouw . so i bile bgn , for sure i akn amek hp then bace msg die . HAHA , yeah ofcoz akn senyum sendiri . i feel like im flying in the sky , haaaa .

xoxo , Ell Johan
mood ; goin crazee

February 17, 2010

Johan's family ,







HAHA , da tgk those pictures ? act i got those pictures from someone , and semalam i phoshare all these pictures dgn Danny . he was just like err , speechless . AHHA , yes im awesome and im a great stalker too . kan kan Danny Johan ?

xoxo , Ell Johan
mood ; stalker

maxis sucks ,

hell hello peeps , good evening :) act last nite mmg otp dgn Danny but mcm ta puas kott , HAIH -___- why ? tny lah maxis why supersaver mcm sial , GRR ! mmg ktorg on9 mlm smlm , at last i dpt jgk pakse die on9 facebook . PHEWW , lame kott na suruh die on9 facebook . ok ok , now die da start main facebook balik . just add him , danny.johan@yahoo.com .

on9 and on9 , smpi lah pukul 0050 . mmg die da janji na otp mlm ni , die yg na cll . ok ok , excited ni . yela , da lame doe i ta dgr suare die . almost 3days kott , supersaver kan hols . so mlm smlm mmg excited lah na dgr suare die , gelak die and paling best his kisses through the phone . superb , AHHA . i asked him to do supersaver , but cant do because of ape entah . GRR , i was just like ERGHH !

mood terus down , HMM . then die pujuk pujuk and pujuk , i da ok sikit . ok fine , i mmg geram kott dgn maxis . i ckp dgn Danny i tana tido smpi supersaver bole buat , HAHA . act saje je na tunjuk ngade2 dpn die , WEE . ktorg pn keep on9-ing smpi lah i terlentok2 dpn lappy , HAISH . nsb Danny tatao ouw , kalo ta mampos i die bebel . until 0200 something , i off9 . i hope mmg supersaver bole buat lah kan ? i masuk bilik terus baring .

msg dgn Danny , then try lah dial *100# . nsib da bole buat supersaver , i terus cll Danny suruh die supersaver then cll i . kejap lg die cll i , but supersaver yg 1hour still ta bole buat . HAISH , mcm gampang kan ? i sbr jela , so ktorg otp 20min . i ta ingt brape kali die buat supersaver , i buat sekali je . HEE , but still ta puas lg ouw . yelaa , ckp 20min lepas toh abes . na ckp lame2 , kalo 1hour toh kdg2 smpi i bole tertido kott HAHAH .

ktorg otp smpi pukul 0425 , i terus tido . HAHA , nmpk sgt sleepy gile babi . nsb lah Danny tade tny ape2 pasal smlm , HEHE . i hope mlm ni bole lah otp for 1hour , 20mins na buat phonesex pn ta sempat lah bhai . HAHAHA .

xoxo , Ell Johan
mood ; onthephone

February 15, 2010

my boy ,

1. What’s his name?
Danny Johan

2. How long have you been dating?
1month 2weeks 13days

3. Can you tell him anything?
HOHO , of course lah :)

4. What’s his favorite color?
green kott , HAHA

5. When is his birthday?
3rd of November 1992

6. How old will he be turning?
sweet 18

7. How much do you see each other?
everyday , in my my wet dream -____-

8. On a scale of 1-10, How much do you like him?
100/10

9. Do you love him?
if i dont love him , i dont put his face in my blog moron !

10. What’s his full name, first/middle/last.
Danny , Err Dann maybe .

11. Have you ever been to the movies with him?
i admit , we haven't watching movies yet .

12. What movie did you see?
ERR , we watch our own movie . get it ? ok thanks :)

13. Name a memory you shared with him?
we shared everything , HEE

14. Have you met his parents?
nope , but i guess soon

15. Has he met your parents?
yes , on 5th of February until 7th of February .

16. How many siblings does he have?
2 only

17. Have you kissed him in the rain?
no , but we've been kissing in the train in front of makcik and pakcik . could you ?

18. Can he make you in the best mood EVER?
yes , of course he can . he's awesome -_____-

19. What’s his moms name?
Rose Johan . how can i forget my mother in law's name ?

20. Is he funny?
he's trying to be funny , sometimes but he can't . HAHA

21. Name his favorite quote?
well , this is Danny Johan . hate that words , GRR !

22. What is his favorite thing to do?
skateboarding , but ERR mama doesn't want him to play that animal .

23. Does he have any pets?
im his pet :)

24. What does he want to name his kids, when he’s older?
we already have a daughter named Darina Emmelda .

25. Someone hits you, What does he do?
i think , he just watch me being hit . well , he the cruel man ever .

26. Do you hold hands often?
HAHA , of course we do .

27. Does he cuss?
ya , not really

28. Does he have a job?
he's jobless , Ohhemmgee !

29. Do you hug him alot?
AWW , i hold him every second

30. Does your family like him?
ERR , u should ask my family by yourself doOd !

xoxo , Ell Johan
mood ; hyper

thanks Danny Johan ,

i got this frm Danny Johan last nites ;

bun , i know that you're already slept . im sorry for what just happen between us just now . i wish that im right beside u so i can hear your deep warm breath on my neck , i swear im not going to leave u . this feelings will never change because i started to love u day by day . u're my everything , i love u more than what i had in this world Ellynda Johan .

AWW , isnt that sweet enough ?

xoxo , Ell Johan
mood ; in love

raining and rainbow ,

hell hello peeps :) today is much much better than yesterday , isnt tht rite gentlemen ? AWW , let me story about yesterday . got two situation in one day , how great it was baby . ok let me start the first situation , try to understand it . enjoy and have fun !

RAINING SITUATION ;
smlm i tgh ym dgn Danny , then tibe2 Lynn on9 . ok ok , kinda excited . yela da lame ta bersua dgn minah ni , eceh . Danny pn ajk lah cf , ok ok i suke cf sbb bnyk bnd bole share dgn Lynn . mmg mcm2 i story dkt Lynn , smpi Danny pn mcm err tatao na ckp ape kan ? HAHA , pdn muke . berbual and berbual , tibe2 Lynn ckp na ckp something dgn Danny tp kinda private thing . i pn bg lah dorg ruang na story kan , i pg blog A Fittingroom Boutique . tgk baju baru update , WOW mcm2 ade . rambang mate kejap , mmg agk concentrate lah dkt blog toh . then i masuk balik dkt cf , tgk Lynn tgh story bout Rara exgf Danny . Lynn ckp yg die terbagi num Danny time Rara ym dgn die arytoh , Rara ckp dkt Lynn yg die rindu kan Danny . HAISH , mood terus down -_____- ape lg yg perempuan2 ni na ? cube lah bg i space na idup dgn Danny je , GRR ! tibe2 Danny IM i , ckp ' sorry ' . ok fine , i tao die rase bsalah . tp wht for kan die mintak maaf , bkn slh die pn . die suruh i mandi lah bagai , i tana . i pn satu keras kepale kan ? pdn muke i . die ckp na pg main skate , terus off9 . i txt die, i ta bg die pg main skate . die rep maki2 lah , yela die bengang dgn i kan ? yg i pn satu , da tao die maki i bole pg maki2 balik . HAISH -____- tibe2 die txt ' pagi mampos lah kau , aku na break . aku ta perlu kan kau dlm hidup aku lg . bye ' ohheemmgee ! smpi mcm toh skali ? i thought bnde ni kecik je , tp smpi die mintak break da kire besar lah kan ? air mate i da laju je turun mcm air hujan , HAISH . i off9 , masuk bilik then msg mama die . i suruh mama die jgn bg die kuar sbb die kuar just na pg main skate ouw . mmg mama die ta bg main skate , so mmg tdpt lah die kuar . after msg mama die , i cl die . i tny die dkt mane sume bagai , die ckp da siap na kuar pg main skate . DUH , ttp na kuar ? degil ouw . i suruh die pg tny mama , i dgr lah die tny mama kan . kejap lg i dgr mama jerit , ta bg die kuar . i yg td tgh nges2 terus gelak2 dgr mama jerit . die terus letak cl i , maluu kott -___- i txt die sume , still maki hamun . i txt Miaa ckp ktorg gado then terus off hp . if i on hp surely die msg maki2 lg , i just tawakal jela ape2 yg jd .

RAINBOW SITUATION ;
i on hp balik dlm pukul 2000 mcm toh , i tgk ade txt dari Miaa Bubu and Maxis . Maxis txt ade 3mcl , 2 dari Adik tqah and 1 dari Baby Danny . DUH , dlm hati da ckp knp die mcl sume . td die maki2 , HAIH . i mmg pening kepale , rase mcm na demam . dgn flu lg , i mkn ubt then terus masuk bilik . bkk radio , baring . Danny msg i ' bby risau ' . i da start nges balik , SOB SOB ;(yela , td die makihamun . skrg na pujuk pulak , HMM . pastoh i txt lah dgn die , mcm2 i luah kan dkt die . mlm smlm , was a sweet moment ever . die try pujuk i , how sweet he was . mule2 dlm hati i berapi jgk lah , yela da kene maki sume tibe2 na pujuk . HAISH , kalo i ego smlm mmg die kene balik . tp i fkir i syg die kott , he's my everything . mane boleh na tarik tali kan , i pn just like ahhhh . mcm ice yg melting tao kene pujuk dgn die , HAHA . i suruh die jnji yg die tak kn sebut lg break , then i ckp dgn die if ade probs slowtalk dulu jgn main serang je . yela , Danny Johan mane fikir if na buat something . if die kate A , A lah jwpn nye . tade org boleh bantah , HAISH . die pn mcm err , hati die agk lembut lah jgk smlm sbb pujuk i . if ta i hlg die mcm toh je kott smlm , GRR ! msg2 dgn die , ingt na otp . tp ta bole lg , i msg dgn die smpi i tertido . pukul 0600 i terjage , i tgk ade msg dari die . msg toh sweet sgt2 , rase mcm nges je pg td . i tao if i bgado dgn die , i tana bantah lg . i na diam kan je , if i bsuare tht things myb get more worst . silence is gold kan ? HAHA .

xoxo , Ell Johan

mood ; AWW , i love you

February 14, 2010

i got this from her ,

hell hello , good evening :) cite terus je ok ? mls na pnjg2 , haha . ok tadi Danny suruh i on9 ym , ok lah i pn on ym . then ade satu off9 msg , frm ;

xsyazlinx@rocketmail.com ; i've leave an email on your id . pls check it , its important .

OMG ! Lynn bg i email ? knp ek ? DUH , i pn cpt2 lah bkk email . ya , mmg ade email die . dup dap dup i na bace ouw . who's Lynn ? Danny's cous and she's at Jakarta now ni . this is email from her ;

From: xSyazlinx xMYxHCx
To: pink4peace_93@yahoo.com
Sent: Mon, February 15, 2010 2:38:07 AM
Subject: please take a good care of my lil Danny Johan

Dear Ellynda Johan,

firstly Danny must had told you that now im not in KL , ya im at Jakarta living with my father. i cant take care of Danny anymore,i bkn tk nk blk Malaysia ,,i ada family jgk dkt sini . so now Danny is your responsibity , ok i get it, u pun jauh and tak boleh nak tengok Danny every day. i know he'll listen to u , i baca blog dia pasal dia tidur atas jalan after skateboarding because tension dengan u. i tak nak campur urusan u dgn dia,korang dah besar so pandai lah jaga relationship korang . but please make sure u jaga Danny baik - baik or else i cari u , he's my baby brota u pun tau , nama pun baby brotha and of coz he's still a baby even dah 17 and goin to be 18, dengan perangai degil dia tu. paksa je dia mandi ,, suruh dia makan on time and suruh dia buat apa yang patut like kemas bilik,kemas rumah jaga mama and awisy . i risau gila baca pasal blog tu,, lagi - lagi dengar dia tension dgn u. .my mind keep asking what happen , teruk sgt ke sampai dia merempit lah bagai . ok whatever lah , pandai pandai u lah urusan budak tu . mama had told me that Danny main skate sekarang , mama tak suka dia main skate,, mama risau pasal tangan dia . i want u talk to him , please stop main skate sbb mama risau . he wouldnt listen to me and im fucking sure that he'll listen to u , dia memang degil u pun tau perangai dia kan? slowly lah cakap dekat dia , Danny bagitau yang u nk spend school holidays dekat gombak. thats good and seem like Danny happy gila u nak dtg sana. i know that both of u are going to have sex , babe this is important , i bkn tk bagi korang make out . suka hati lah apa korang nak buat pun but please jangan selalu sgt ok? if u going to stay at gombak for the whole school holidays jangan pulak sepanjang cuti tu korang main , i dont want any trouble got it. nk make out , go on , tp jgn every night . i bkn takut apa , just tak nak korang kena penyakit or something bad . lastly suruh dia stop smoke , thats all . jaga Danny Johan baik - baik , thank you..

da bace ? ok let me see wht ive rep to her ;

hey babes , kinda miss you ouw . hee , ok ok i'll get wht u've told me just now . bout danny johan , no worry ok ? he'll be fine , pasal ary toh just a small misunderstanding . i na kuar pg bank in duit , then na lepak kejap but die ta bg . haha , die ingt i pg minum thts why die amek decision na kuar even mmg ary toh die mls na kuar . then lg satu pasal on9 , i na otp dgn die then i ingt after otp i na on9 balik sbb halisya on9 lg . but halisya na off9 bfore i otp , so i ta jdk lah na on9 balik . die mcm sentap lah dgn i , but things get better now . and u knw wht , smlm mama hntr awisy pg ruma aunty dkt BA . die kms ruma kott , i nmpk die kms bilik awisy through webcam . die makin ok now ni , i guess die akn lebih ok if bg die time kott . pasal skateboarding toh , i pn ta bg die main . arytoh die ade pg shah alam na perform for sponsorship , tibe2 i msg die ckp die ta na perform sbb die na ta bole fokus . die ckp na fokus on me je , so i pn ckp lah die main skate buang duit je kan . yela , truck rosak lah bagai . na kene duit lg kan ? so i da ckp dgn die , buat something yg bole dtg kan faedah bukan merugi kan . idk lah die na dgr o ta , but i guess lame2 nnt die dgr kott . pasal rokok ? oh gosh , smpi skrg ta stop2 lg . haish , i tatao lah mcm mane na buat lg but i keep trying bg die stop smoking . die degil , sgt2 degil but normal lah kan . sape ta kenal danny johan , haha . u tao ta pasal hp die yg izie na balik ? izie suruh husen mintak kan pd die , izie na hp yg danny pakai skrg ni . patot nye izie na semalam i meant ari ahd , but danny ta pulang kan pn . die kate if na , dtg sndri amek dekat gombak . i tatao lah danny na pulang kan or ta , but for sure if danny pulang kan danny ta kn gune hp lg lah . haish , i pn tatao lah . if die ta gune hp , i wont use neither . btw , mmg i plan na pg gombak this schl hols . na spend more time wif danny johan , ya i knw die happy sgt2 . bout tht make out , dont worry . i akn ckp dgn die , haha but die nafsu kudee . err , u mmg ta balik kl lg ke ? i think i stop here , hee . btw , rep this email dekat email ni ok ? honeybarney@rocketmail.com

wif lots of love , ell johan :)

Danny tatao lg pasal ni , i just ckp na rep email . i hope Danny ta sad ouw , DUH worry ni .

xoxo , Ell Johan
mood ; Lynn

February 13, 2010

for u kiddo ,

hello again :) smlm i ade ym dgn Bubu , who's Bubu ? adk angkt Danny . die comel je , but hxc gile . HAHA . ym and ym , tibe2 ktorg terbukak story pasal Rebekah . Bubu mintak i num Rebekah , i bg jela . here it goes the txt yg Bubu send dkt Rebekah ;

hell-o sayang , whats ur prob ? and ur babes pny prob ? Rebekah , u dont have pride dont cha ? disturbing Danny and Ell Johan line ?come on , dont be sluts , are u a girl tht freaking love to give ur pussy to any guy ? dont be a whore , im a bitch so means , dont crossed out the line . i can get u easily just like tht , watch ur facking ass . chow

FUH FUH , pns telinge i dgr . HAHA , btw thanks Bubu for the words . youre great syg :) after this die kacau lg , kite buat lg tao ? HAHA .

xoxo , Ell Johan
mood ; bitchy

mistakes ,

hello hello peeps , good morning :) yesterday , my day was not so bright . GRR , i bnyk buat mistakes ouw smlm . seriously , mmg stupidos gile i smlm . da lah buat slh dgn Danny , for sure susa na pujuk die kan ? HMM , its oke . im trying -____-

smlm kan ptg i ade kuar , pg bank in duit and pg hntr sluar Aten . i ckp na pg minum , but Danny ta bg so lepas buat sume toh i terus balik . die merajuk sikit je , then i pujuk sume die da ok . but for sure , kene mintak maaf bnyk kali kan baru die ok ? ok fine , takesa pn kene mintak maaf bnyk mane . sbb mmg slh i kan , so be humble lah . i tao die kuar , i takesa pn . die ade txt i ckp die na lepak minum dkt NZ Wangsa Maju , ok ok i takesa asl kan die balik ruma suda .

lame jgk lah i tggu die txt i , i tgh on9 ni . GRR , da lah mys ni da bosan gile . nsb Amoyra ajk i ym , if ta i lyn lah mys yg da tade ape2 toh . ym ym and ym , Danny txt . die ckp die da balik , i suruh die on9 sbb battery i low . mls na masuk bilik charge , kejap lg die buzz i . ym and ym , sdr2 na dekat pukul0200 da .

i ckp dgn die na otp kan , tp tapaya off dulu sbb Bubu on9 lg . nnt after otp ingt kan na ym dgn Bubu , tp Bubu pulak ckp na off . ok lah , i pn off . yg Danny terus mcm tade mood lah , die terus off ta ckp ape2 pn . i off lappy , masuk bilik then txt Danny . die ckp tade mood lah bagai , i da tao lah sbb ape .

beriye die suruh i on9 balik , i tana pn . da lah kepale pening gile . brape kali i hentak kepale dkt dinding , tatao lah knp pening sgt . baru baring , kejap lg rase mcm melayang . pg toilet , muntah . DUH , baru ingt the whole day i mkn roti je for bfast . patot lah jdk mcm ni , i terus masuk bilik baring then tido . msg Miaa , Bubu , Amoyra and Danny pn i ta rep . ta larat sgt , HMM -_____-

xoxo , Ell Johan
mood ; sick

short journey ,

hell hello , good eveningg :) ok ok , im just coming bck frm Aunt Anne's house . mama tempah kuih na bwk balik kg esk , YAY ! balik kg ? HMM , mcm ta best je . idk my cous ade balik ke ta , if tade for sure akn jadi bored day GRR ! bfore kuar dgn mama , i Boy and Matt pg bus station hntr sluar Aten . ya , sluar die ttgl . keluar pn td da pukul1600 na dkt 1700 lah jgk , da lps hntr sluar Aten gerak tanjung jmp membe Boy . agk bosan lah kan , ERGHH .

act Danny ta bg i na kuar , i tatao knp but i rase i tao knp * dont worry baby , bun ta curang ok ? do trust me :) i terpakse jgk kluar if ta sluar Aten sape yg na pulang kan , HAHA . kebetulan na bank in duit shopping on9 , ya mama suruh . mama takut terlupe , so da lps jmp membe Boy terus gerak Maybank . bank in duit , then gerak balik . Danny txt ' bby da smp dpn Pavi ni , battery low . mlm karang lah txt , bye ' . ouw ok , bia lah die na kuar . lg pn die na kuar dgn adk angkt die , i do trust him :)

smpi ruma , baru na update blog sekali mama kuar dari bilik . mama ajk tmn pg ruma Aunty Anne , tempah kuih na bwk balik kg esk . DUH , sumpah penat tp mama da mintak tmn kan so i ikot jela . bosan ouw , selalu msg dgn Danny tp battery low na buat mcm mane kan so i pn pki earphone dgr lagu . around 20mins , smpi pn ruma Aunty Anne . ingt kan die tade , tekan loceng bnyk kali kott , HAIH -___- at last kuar pn ank die , HAHA . ank die lelaki ouw , same age wif Danny . tp sgt rajin , tlg Aunty Anne buat kuih kott . WOW , i respect lah HAHAHA .

da siap sume , i masuk kete dulu . pening kepale tibe2 , myb lmbt mkn tadi . mama da masuk kete , i tny mama ' ma , ank Aunty Anne toh gile rajin . ddk dkt dapur je ' then mama ckp ' mmg lah , Aunty Anne na hrp kan sape lg . Adam toh jela ank die , tgk die buat keje dkt dpur kalah kau ' i da gelak2 kan , yela pelik doe . i da terfikir bile die kawen for sure , bini die goyang kaki kan ? yela die je buat keje dkt dpur , lg pn die buat keje klh pompuan kott HAHAHA .

bual bual and bual , jln da lah jammed . biase lah , cine2 sume na yam seng kan mlm ni ? sibuk sikit lah , HAHA . dekat pukul1900 baru smpi ruma , FUH FUH i terus baring . pening gile kepale i ouw , DUH i pn tatao knp . baring jap , then amek towel terus mandi . after mandi , terus mengadap lappy cz na tulis email for A Fittingroom Boutique . and hell yeah , im waiting for Danny Johan .

xoxo , Ell Johan
mood ; tired

February 12, 2010

vinvintage lover ,

hell hello , good evening peeps :) today is totally bored day , HAHA . idk why , ingt kan td na teman Aleya jmp Ijan but sumpah mls gile . at last suruh abg hntr die pg bus station je * sorry babes . and then txt Matt , tny na hangout ta . then die ckp kalo kuar pn around 1400 something sbb die na pg amek brg dkt Batu Pahat , i pn ok je la tp ta confirm jgk takot mama bising2 nnt . so kalo bole kuar kalo ta bole ta kesah pn , HEE . skrg da pukul1400 , still tdpt msg lg drpd Matt or Auwud . myb ta jadi kuar , lg pn today na kuar sbb ade Vintage Photoshoot by them . tgk lah mcm mane , WEE .

da lepas tlg mama msk , Aleya pn da gerak pg bus station i pn ape lg on lah lappy then search for on9 shopping . its totally my fav thing to do when im not doing anything ouw , survey and survey mcm2 dress i jmp . OMG ! terus pngl mama ddk sbelah i , tnjk mama i na bli yg ini yg itu HAHAH . mama pn mcm stuju je kan , YEYEAH ! i confirm beli chain headband from A Fittingroom Boutique . mmg headband toh da reserved pn untk i , so tggl pg bank and bank in duit je .

survey lg , YAY ! rambang mate ouw , HAIH -_______- ok dress i da jmp , now i na cari kasut pulak . i thought na carik studed pumps , mcm i pny dulu . but da hlg , SOB SOB ;( so i da ckp dgn mama , i na yg baru . HAHA , sukasuki je kn ? bia lah , mama i kott WEE . survey and survey lg , jmp pn . but colour die , HMM ta menarik . tana tana , carik lain . ta jmp da , HMPH ! last2 mama ckp ' later pg Vincci cari lah ' . HAHA , ok ok .

then survey lg for another stuff , i cari pencil skirts pula . ok ok , kali ni mmg jmp mcm2 colour . but i suke pencil skirts in yellow colour frm Vintage Pod , DUH hebat kott . dgn colour die sume , yes yes , i na yg ni . HAHA , i list kan sume ape yg i na . nnt tggl email je dkt dorg for reservation . WEE , best best . rase mcm i pulak na raye kan , yela sibuk2 na shopping jgk . HAHA , biar lah .

lastly , i survey for high waisted pants , FUH FUH . mcm2 ade , tp i na satu shortpants lg satu normal pants . tp i jmp shortpant je , HMM . ok jgk lah , i takesa . but yg i suke bout this high waisted shortpants is dkt waist die ade stud bnyk2 . seriously lawa ouw , and i get this pants frm Kooky Girl .

gtg now , na lunch and myb na kuar but ta confirm lg . see ya soon , byebye :)

xoxo , Ell Johan
mood ; shopping

Danny Johan's old post ,

hell hello again :) btw good morning , im waiting for Danny's calling act . lambat sgt ERGHH , better i update blog kejap kan ? HAHA . i pg blog die , then bace old post sume . kinda intresting story lah kan , but i got something doe . i mcm na gelak , na munta pn ade bile bace post ni . ok , let us see :

Dayang Aishah Rebekah,what an awesome name right? And shes totally awsome,haha.I was ym'ing this girl and we're on webcam.Oh my God,she was so cute on her webcam,while we was ym'ing.She took her ukelele,i ask her 'is that an uke,you can play ukelele? Awesome.Just like Zee Avi' Haha,she said 'ya and im more awesome than you'.Then she was like singing,i ask her 'are you singing for me?' she answered me yeahh. She make a voice call on ym and said that she was ready to sang me the song,but my speaker broke down so i can hear her voice.I told her that something wrong with my speaker,so sad i cant hear she sang for me.The best part is she said 'im going to call you' awww,that was so sweet.Then she took her house phone and call me.We're on the phone and watching each other on webcam,then she started playing her uke and singing.I was like,err. Wow,that was so awesome! Honestly Rebekah,you're so sweet and i like you.Thanks for sang me that song,you was so cute when you ask me 'are you single Danny?',then you like malu - malu and said no need to answer the question and the way you ask my phone number.Hahaha,your style was really cool.You said 'whats your number? Give me your number so we can go on our,you know' Hahaha,i like that part 'you know' Neh i dont know,haha. Hahaha,nampak sangat you nak ngorat i kan? Because before that we talked about making out in cenima and you said that im horny and naughty,no im not do0d.If you have a free time,lets go on a date.Hahaha! We can go for movies and i can help you on your homeworks,we can do maths together.Ok enough,thats it for today.I'll continue my stories later ok? Im going to sleep now,good night,sweet dreams and bye bye.

GREAT kann ? HAHA , frm this post pun kite da tao yg perempuan toh mcm mane . EUWW , murahhhh . sorry to say , but its a fact !

xoxo , Ell Johan
mood ; rebekahhhh cheapp , LOSER !

sweet blackmail ,

sy tk kesah pon awk nk kuar dgn sape
if nk keluar dgn kwn2 LELAKI pun tkde masalah
tp sendiri mau ingt la ape akibatnye
:)

WHOA , i got this from Danny Johan my beloved husband .

xoxo , Ell Johan
mood ; endangered , HAHA

from little asshole kiddo ,

hey , i got this txt from Rebekah . smlm mmg i ade txt dgn die , and she rep all my txt except my last txt . ok , this is my txt wif her :)

Ell Johan ; hey , is this Rebekah ?
Rebekah ; yeah and who is this ?
Ell Johan ; Ellynda Johan . we need to settle this matter , about Danny Johan
Rebekah ; umm okay ?
Ell Johan ; i talk to u in nice way ok , lg pun u bwh i . act wht is ur prob wif Danny Johan ? just tell me the truth .
Rebekah ; nothings wrong
Ell Johan ; sure ? i think u got probs , just tell me out . before im makes some request for u .
Rebekah ; nothings wrong
Ell Johan ; ok , i want to make some request . firstly stop disturbing our privacy , i meant our life . stop cl n txting Danny Johan , Iqbal had told me everything .
Rebekah ; yeah no problem
Ell Johan ; if i tao u cntct Danny Johan again and again , just wait and see wht im goin to do ok ? lg pun i tao u bnyk guy friends , cl them but not Danny Johan . and for ur information , Danny Johan tade ape2 feeling dkt u . get it ? ok thanks for the cooperation . byebye kiddo .
Rebekah ; psh , u think i care ? haha
Ell Johan ; stop making jokes lah kiddo , youre troublemaker doOd and for sure youre too young for this matter .

HAHA , see tht ? knp die ta rep ek ? HEE , ok whatever . the important thing , if die still cntct Danny Johan i will makes her fucking life just like in the hell . HAHA , gotcha !

xoxo , Ell Johan
mood ; fuck you :)

school holidays ,

hell hello peeps :) today da start schl hols ouw , sad jgk lah sbb plan na pg Gombak today . but ta jadi sbb mamapapa da plan na balik kg this sunday . mama na buat kenduri arwah , GRR ! but itsok , i hope Danny would understand me . i da ckp dkt die schl hols bln3 , i pg Gombak and die agk happy .

ok , tadi schl hours agk bored . seriously i sleepy gile , tatao lah knp pdahal smlm i tido awl kott . smpi Danny cl pn i ta pick up * sorry ouw baby . as usual bace yassin lah pg tadi , i tgk Bella muke wory je . act die da na kene buang hostel cz die ade tlg simpan kan brg terlarang bdk aspura . ksian Bella dgn Zyla ouw , HAIH -____- but i da bgtao Bella if die kene buang hostel , i suruh die stay ruma i je . ade jgk yg na teman i bergosip kan , HAHAH . then cikgu membebel pasal kantoi date lah bagai , HAISH . i tao sape yg kantoi toh , cikgu mmg mrh ouw . yela bnde yg tahun lps da berlaku tahun ni berlaku lg , but bkn i ok ? tahun lps yela , skrg da repent HAHAH .

da abes sume toh , ktorg masuk cls , study lah bagai . i na muntah ouw , sbb ta bfast yg cikgu math ta abes2 ckp i tido . EE , geram je . muntah dkt muke die tao lah , HMPH ! act , Aleya na tido ruma i mlm ni . esk baru die balik Melaka , sbb die na date dgn Chip dulu . ok , i takesa lah . die ckp na dtg ruma i dlm pukul 1630 tp smpi skrg ta nmpk batang hidung HAIH -____- tape lah kejap lg smpi kott , HAHA .

tadi i patut nye bwk hp Fatin , tp i terlupe . so esk i kene suruh abg i hntr Aleya pg bus station , then hntr i pg Wetex . i na jmp fatin then pulang kan hp die , agk ksian lah mlm ni die tdpt na msg2 * sorry Fatin . and by next week , Aleya ajk turun Melaka . die na belanje tgk wayang , mcm rajin pulak kan i na turun ? GRR , tgk lah mcm mane . tp sumpah mls kott , HEE .

btw , i na wish Happy Chinese New Year to all my Chinese friends . na limau kott , yummy ^^ , xing xing quai ler :)

xoxo , Ell Johan
mood ; holidays