January 25, 2010

welcome JunioRs ,

hari ni hari yg paling aku tggu2 , HAHA . kenape ? sbb bdk form4 msuk , ya my JUNIORS . bangge lah sikit sbb ni lastyear kan ? HAHA . ok , pagi tadi i smpi agk awl lah kan . bkn sbb excited just papa yg pg keje awl so i pn kene siap cpt2 . smpi je schl , tgk sume bdk lelaki bkabung kan . err , sultan johor kan mangkat . yer yer je bdk2 ni , HAIH -__- i mmg ta bwk buku bnyk , sbb i tao mmg tak kn belajar pny today . dgn ckgu semua bz n ofcoz ktorg akn round2 satu schl . na tgk environment baru lah kate kan , HAAAH . sharp at 8o'clock , rmi gile parents n students dtg na m'dftar . mcm2 rupe , bentuk , gaya dan perwatakan . HAHA , lwak kott gk diorg . time toh i t'ingat balik time i dftr mule2 duluu , AWW maluu kott . ok , ktorg ade mission act . dlm mase ktorg round2 toh , mate tgk2 jgk lah bdk2 form4 ni . yelaa , mane tao ade yg kerek ke kan . mmg sng na sound2 , HAHAAH . err , tgk bdk2 laki mcm hampeh je . tade satu pun yg sdp mate memandang . dlm hati asyik ckp ' INGAT DANNY INGT DANNY ' HAHA . ya , mmg always ingt bdk toh . ta pndg pun org lain da , muah ily baby :) bdk2 ni asyik m'cari mangse je , agk sial jgk lah . HAHA , tgh lepak2 tibe ade parent ni and ank die lelaki . sekali tgk sumpah mmg mcm penah tgk , i tgk lagi sekali . die perasan lah pulak i tgk , DUH . i pn buat bodoh jela . i nmpk parent die bwk pg dftar dkt meja ' ELEKTRIKAL DAN ELEKTRONIK ' . ouw , bdk EE ke . HAHA , i pon buat bodoh lah . mls na amek port pn , but act tht boy muke die same mcm haris . mayb adik die kott , err whatever . lepas2 toh mmg i ta msuk kelas ouw , ckgu BM ade msuk kelas . but i ckp na pg jmp HEM , ade hal . AHAHA , pdhal i pg lepak dgn afiq , bebel , ezwa , betty etc . gelak2 gosip2 , HAHA . after rehat i naik kelas , i nmpk afrina ade dlm kelas sbelah tgh mrh2 . pasal ape ek ? i pun pg lah round2 dkt kelas sbelah . laa , die tgh mrh zila dgn wan kott . nape ek ? i pun stalk lah kejap ape ckgu ckp . zila dgn wan kantoi date dlm kelas , HAHA pdhal dorg bkn ade buat ape2 pun . bodoh bodoh , na mrh zila die toh da lah cpt sentap . tak kn na sound wan , HAIH -__- i buat bodoh jela , smpi satu mase bfore balik afrina pny waktu ouw . die kan ajr sivik dkt kelas ktorg . apebenda ntah die ajr , satu ape i ta dgr . ya , i mmg ta suke die . die sllu cri kslhn org terutame geng i , superdupergreatseven . ERGHH , org lain buat slh jgk tp ktorg yg akn kene sound2 sume . pukimak gile , HUH ! mcm tadi , die boleh sound2 pasal zina lah simpan naked photo lah dating lah blablabla . EE , dlm hati da pns je kan . rase mcm na sound je pompuan ni , GRR !

to all form 4 student of SM Vocasional Muar , take this notes pls ;
korang tapaya lyn sgt cikgu bodoh ni ok ?
die mcm pantek kott , suke jage tepi kain org
btw
WELCOME TO SM VOCASIONAL MUAR
hell school , HAHA

wif lots of lovee , ell johan
mood ; fuck you bodoh !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.