January 26, 2010

today , ERGHH

hey hey hello ! ERR , act today was my badluck day . HMM , idk why . but i kan bgado dgn bebel , sad kott . die lah one of my seven GF's yg close dgn i ouw , tibe2 smlm bole bgado pulak . HAIH -___- tatao lah slh sape , myb slh i and myb slh die jgk . ERR , tape lah . i pun mls na slh kan die , but die ta bole lah na halang i na bkwn dgn sape pun . i bkwn dgn sume org , i love to makes friends . ARGHH , stress kott . pagi2 tadi time beratur dkt perhimpunan , i dgn zila kott . mmg i selalu beratur dgn bebel , but da bgado dgn die tak kn na beratur dgn die . pndg muke i pn die tana . HMM , sad ouw :( yelaa , i tatao smpi bile die na tarik muke dgn i . nnt i da tade sape na gosip2 . even ada six more GF's but dorg differ frm bebel ouw , shitt gile lah . dlm kelas pun i ddk sbelah bebel , tp da bgado ni die ddk sbelah zila . so i ddk sorg2 , mcm org bodoh . na berbual tatao dgn sape , nnt ketawe sorg2 org ckp gile so im just silence for the whole day . time rehat pun mcm toh , i stay dlm kelas buat homework . mmg i selalu rehat dgn bebel , da bgado ni tak kan na rehat dgn die . die pn pndg muke i mcm ape , so i mls lah na turun rehat . time subject solekan , i mmg paired dgn die . always buat keje same2 , i make up die die make up i . tp tadi , i tatao na buat dgn sape . liul for sure dgn miera , nora dgn aliya . zila suruh i paired dgn die , tibe2 bebel pngl zila suruh paired dgn die . i pn mengalah jela , mls na bgado lagi . nnt bnd mkin jadik besar . so tggl chah ngn i je tade partner , ckgu pn surh lah chah paired dgn i . i pn takesa lah , asl buat kan keje yg ckgu suruh toh . but totally today was sucks , seriously doe -__-

wif lots of lovee , ell johan
mood ; S U C K S

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.