January 27, 2010

that junior ,

im here again :) tadi tadi kan , bdk form4 da start masuk kelas ouw . time perhimpunan pagi ktorg semua da beratur dkt dewan , i mencari bdk form4 yg pakai beg adidas hitam putih . mane die ek ? DUH , tak kan ta dtg kott . HAIH -__- semua da beratur , kejap lagi ade sorg bdk ni lalu . i tgk , mcm kenal . YAY , die lah bdk toh . ya ya , bdk form4 . comel je ouw , i suke muke die yg mcm tade perasaan toh . da lah die sorg je pakai kasut putih ouw , dgn jam putih die lagi . AWW , comel je . die beratur paling belakang , i asyik tgk belakang je . Ad perasan ouw , HAHA . chill lah Ad , Ad pn suke tgk bdk toh kan kan ? HAHA . form5 sume masuk kelas , i naik kelas i berdiri dkt balkoni dpn kelas so mnghadap lah dataran perhimpunan . YES YES , bdk form4 belum masuk kelas lagi . i bdiri mmg straight nmpk bdk toh , AHAH . bdk kelas i perasan ouw , dorg siap bole ckp ' HAIH , ell ell . bdk lagi toh ' * HAHA , sial je korg ni . aku bkn na usha die lah bodoh . saje na tgk , ta bole ? HAHA .
i tatao lah die perasan or ta i tgk die dri ats toh , tp mcm die perasan . i nmpk kott muke die , ttp mcm tade perasaan . time rehat , i ta turun pn . i stay dgn tasha dkt kelas , bual2 dgn die dkt balkoni toh . kejap lagi bdk toh ade dkt tgh2 dataran , i ckp dkt tasha ' wei , kau carik name bdk toh . lepas ni kn kau jage dorg , tao tao ? kau carik name n die kelas ape ' . tasha sengih2 , HAHA . tasha ckp ' muke bdk toh mcm sentul doe , abg angkt aku toh ' *mcm2 lah kau ni tasha . after rehat , i amek buku turun na pg lab . tgge toh mmg dkt dgn dtran so time turun nmpk lah muke bdk toh , HAIH muke die lagi -__- belajar belajar belajar , balik pn . time balik i cpt2 na smpi dpn gate , i sorg kott . tggu eyka lmbt giler , HAIH -__- rmi bdk form4 belum kluar ouw , i tggu jela . kejap lagi bdk toh lalu . bwk buku spbt , baru dpt lah toh AHHA . die jln and terus msuk kete . bpk die da tggu , WEE . act die kelakar ouw . i suke tgk muke die bkn sbb ape , sbb muke die mcm heartless doe . HAHA , bdk2 -__- esk esk kan , i na tgk muke die lagi . still same or wht . HAHA , yela mane tao esk muke die lain ke kan ? * sengal lah kau ni ell , HAIH .

wif lots of lovee , ell johan
mood ; s e n g a l :)

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.