January 29, 2010

sorry ,

hellooo , im here ! ERR , first of all sorry tao pasal smlm . act smlm i feel terrible gile ouw ! DUH , tatao mcm mane na ckp . mcm2 probs ade , HAIH . ok ok , danny mrh i smlm . ERR , pasal lynn . ok lah , i takesa pasal toh . lagi pn bnd da jadik kan ? so i diam je , silence better . tgh2 ym , tibe2 die off9 , die bengang dgn i . sbb ape ? sbb i emo pasal lynn dgn die * mane ade ouw , bunny ok je . die off9 , i pn off9 . i txt die ' sorry pasal tadi , muah ' . off lappy , amek headphone then baring . dgr lagu dari jauh by nabil , ERGH mcm na nges je . rindu sgt dkt die ouw , HAIH -__-

tgh2 feel lagu toh smbil tgk gmbr die dlm gallery , one by one . dlm hati just ckp ' nape die tade dpn aku ouw ? na hug die lame2 . lame lagi ke 4th of feb ? cpt lah cpt lah . dgr n dgr , atlast nges jgk . ta bole na tahan da . nges and nges , tibe2 hp ade masuk msg . DUH , tgk jam da pukul1 lebih . sape je lagi yg belum tido n rajin sgt na msg i ni . bukak inbox , tgk msg . ouw ok , dari ;

abu ABM ; wei , da tido ke ?

na rep tana , na rep tana ? last2 rep jgk lah , lagi pn ta boleh na tido ouw . crdt pun tggl bpe sen je , na buat ss ta bole . HAIH -__-

ell johan ; belum lagi , kenape ?
abu ABM ; tadepape , kau kenape ta tido lagi ?
ell johan ; DUH , mate aku kott . HAHA , aku stay luar tape tido late . kau toh bdk ostel , tido awl lah
abu ABM ; nape plak ? kau lah yg tido awl
ell johan ; mlm masih mude doe , HAHA . lagi pn aku ta ngntok lagi . kau toh pg tido , esk na bgn awl . kene berebut bilik air , then kene solat rmi2 . yela , bdk ostel kan ?
abu ABM ; sial je , jht ouw ? ezwa ade sblh aku ni , kau tana kutuk die ke ?
ell johan ; ade ke ? kejap , ERR kau ckp kat die aku kemsalam maut . and aku na korg 2org belanje aku ape2 mase rehat esk .
abu ABM ; kaya sgt ktorg na belanje kau wei ? kau na ape , starbuck bigapple ke sushi king ?
ell johan ; aku na mkn baskin robin , ade berann ? HAHA
abu ABM ; DUH , kau jnji oreo dgn ktorg pun ta tunaikan lagi . janji lebur !
ell johan ; EE , ungkit apehal ? da lah , aku sentap dgn kau ouw ezwa . aku sentap 2tahun huh ! da da ,aku na msg dgn abu je !
abu ABM ; kau msg lah dgn abu smpi demam , bongox !
ell johan ; jeles apehal ? HAHA . abu abu , esk kau balik cheras ek ?
abu ABM ; aah , nape na ikot ke ? jom lah
ell johan ; mmg na ikot , aku na balik ampang . tp bz ouw , nextweek danny dtg muar .
abu ABM ; bila lagi kau na balik ampang ?
ell johan ; tatao lagi , skrg ni mmg aku bz gile ouw ! nnt aku na balik ampang aku bgtao kau , kite balik same2 ok ?
abu ABM ; ok ok , jnji ?
ell johan ; yelaa , adoy ! btw , mggu dpn aku bg kau oreo . ezwa tapaya ok ?
abu ABM ; WAH , baik lah kwn aku sorg ni . aku tggu oreo kau , kalau tadapat ?

toot toot , sorry ell johan tertido lah . AHHA , smpi kat situ je i msg dgn abu . lepas toh i tertido . setahu i , abu yg ckp die ngntok ouw . tp i pulak yg tertido , HAHA . tido tido , bgn pukul0545 . terus mandi , pakai baju then bfast . ok lets go to schl , HAAHA .

p/s ; sorry baby pasal smlm , thanks abu msg dgn aku smpi tertido . AHAH

wif lots of lovee , ell johan
mood ; o r e o

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.