January 28, 2010

post ke100 ,

ok ok , na bgtao ni . HAHA , ni post yg ke100 . ta sngke kott , kejap je kan da post da 100 . cite ntah pape , merepek lebih . tp terharuu jgk lahh , SOBS SOBS . excited ni , YAY ! na cite pasal ape ek ? GRR , blurr jap . ERR , ok ok . da dpt da , rase mcm na cite pasal smlm lah . pasal ape ek ? HAHA , pasal ta otp dgn my baby busuk toh . HAIH , sumpah rase bosan ouw -__- everynite mmg ktorg akn otp , tp smlm ta ouiw . sbb kemerosotan ekonomi rumah tangga , DUH bkn rumah tangga tp kemerosotan ekonomi kewangan . mmg smlm i tade crdt ouw , ade tp rm1 lebih je . na buat ss mcm mane kan ? so ta cl lah . die pun tade crdt , die txt dgn i gune hp lynn . takesa lnsg sbb i gune youthclub , txt sape2 pun 1sen shj :) txt txt n txt , die ckp na pg dinn . ok fine , bg lah die pg dinn . karang ta bg mati pulak ank org ta mkn , HAHA . i tggu die txt balik , tade pn . HAIISHH , mane die ni ? da tido ke ? ERGGHH , stress sekejap . HAHA , mane ade . i pun on9 ms n update blog , i ta on ym pn . around 11o'clock , i on9 ym . i on9 tp invi kan , sekejap lagi i tgk die off9 . DUH , apehal ni ? i txt die suruh on9 balik . less than 1min , die on9 semula . tp status die , HMM . nak tao ke ? nah , ni status die ;

im not in a good mood :(

nape ek ? pelik je , i ade buat die mrh ke ? rase mcm tade . nape ni nape ni ? i worry ouw , takot ade buat slh yg i ta perasan . i pn tny lah die , tp rep pendek2 je . sumpah , mmg rse besalah ouw . tny die i ade buat slh ke , die ckp tade . tp kenape die mcm toh ? HAIH . ktorg ym ta smpi 15mins pun , die da ckp na tido . ok ok , myb die penat kott . tape lah , i pn suruh die pg tido . lag pun i pn mmg na tido cume tgh tggu download lagu . before die off , die just rep ' nites , muah ' . i rep ' toh je ? youre heartless tonite . bye ' . i ta mrh pun , tp if die ade mslh at least bgtao lah dgn i kan kan ? degil lah die ni . then die txt i , i tny lagi kenape tade mood . die just ckp ' tatao lah , tibe2 je mcm ni ' . ok fine , i terima . bf i ni mmg pelik2 ouw , tape lah . die tido , i amek card reader . masuk kan lagu tadi yg i download . lagu ape ? fireflies by owl city and dari jauh by nabil , AWW sdp kott due2 lagu ni . da siap sume , i off lappy . awl ouw i off lappy smlm , tatao lah kenape . mcm bosan je , GRR ! masuk bilik , on radio . ERGGHH , bosan . off radio , then dgr lagu yg download tadi . sampai trtido ouw , tersedar pukul2 . sape entah cl , num yg ta dikenali . * EE , aku tgh tido lah bodoh . kau sape nak gnggu tido aku ? GRR ! buat bodoh je , then tido balik . ingt na bgn pukul4 ke , na study then na siap kan summary . HAHA , tp bgn pukul 0545 . mmg time i selalu bgn , tp tp pagi mama ta kejut pun . i bgn amek towel terus pg shower , WAAA segarr ! pakai baju siap2 , amek buku summary . buat buat and buat smbil dgr lagu fireflies by owl city , best je kan . HAHA , at last siap pun * hebat lah aku ni , HAHA . thank God mama tatao i buat homework pagi2 cmni , if ta for sure kene bebel . HAISHHH !

moral of the storyy ; buat homework awl2 tao , HAHA

wif lots of love , ell johan
mood ; imy baby :(

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.