January 24, 2010

my sis said ,

ok lets talk about this , about wht ? about my bf n exbf . act , my sis yg always talk on this thing . HAHA , tatao lah kenape . hobby kott , HEE . ok ok , bck to topic . tadi kan i lepak2 dgn my sis . i tgh on9 ms , then round2 dkt page danny . bkn stalk ok ? HAHA . tibe2 sis mcm bsuare , pelik je . this is our conversation :)

ANGAH ; hah , kau stalker page sape ?
ME ; mane ade stalk , round2 jer ni . haih -__-
ANGAH ; OMG , danny johan . HAHA , bile die na masuk meminang ?
ME ; DUH , ckp ta boleh kuat lagi ? EE , apehal pulak ? aku pun schl ta abes lagi .
ANGAH ; relax lah , biar lah papa dgr . at least die tao kau na kawen dgn sape .
ME ; pantek doe kau ni , GRR !

then i pg dinn , i pon tatao lah die stalk ape dkt lappy i .after dinn , i stay dlm bilik . while im txtin , kejap lagi sis pnggl . EE , kecoh lah . i pun kuar dari bilik tny die na ape . die suruh i msk kn maggi , EE mcm kimak . pemalas -__- i pun msk kan lah , tgh msk2 toh die b'bual dgn i . nak tao pasal ape ? ok lets us see :)

ANGAH ; wei , kau dgn danny mcm mane ? OK ke KO ?
ME ; DUH , apehal sibuk2 na tny ? HAIH . OK lah , kalau kau sibuk jdik KO nnti .
ANGAH ; good good , hope yg ni long lastingg lah . AHHA
ME ; EE , doa perli aku ke ? PUNDEK !
ANGAH ; mane ade , AHAH . wei , mane hilang exbf2 kau ek ?
ME ; mati mati , apehal tny ?
ANGAH ; saje , HUAHUA . kau ta cntct dgn diorg ke ?
ME ; ta lerr , na buat ape ?
ANGAH ; mane tao kan ? HAHA . arytoh aku teman mama beli brg , aku jmpe mizie doe . die salam mama n aku , aku tny die bile na dtg ruma lagi .
ME ; WTF ? EE , pls lah . adik kau ni hmpir2 kene pki tdung sbb coup dgn die tao ta ? HUH !
ANGAH ; ok wht pki tdung , ayu sikit .
ME ; tlg lah fhm , mamapapa tade ungkit pasal pki tdung tbe2 die na suruh aku pki tdung . bole , bole blah .
ANGAH ; sengal , AHHA . then then , acap mane ? kau pun hilang kan diri dari die jgk ke ?
ME ; aah , die lah buat mslh . mcm sial kott perangai die , nmpk je pendiam .
ANGAH ; kenape wei ? aku tatao pape pun , HEE
ME ; DUH , na tao ke ? act die coup dgn BFF die belakang aku . sial kan ?
ANGAH ; ksian adik aku ni , asyk kecundang je . HAHAHAHA
ME ; diam lah kau , sengal
ANGAH ; who's next ek ? jap jap , err sape ek name budak yg kau pg rtw toh ?
ME ; aiman . nape dgn die ?
ANGAH ; raja zairul aiman ek ? gempak doe name die , HAHA . he's nice doe , EHEM
ME ; apehal kau ckp mcm toh ? aku bkn ade pape pun dgn die , kwn je kott . kau pun bru kenal die skejap , da ckp die baik . bodoh
ANGAH ; err kau tadepape ek dgn die ? aku slh lah ni ? yer doe die baik , kau tgk lah kan kite hntr die balik andalas time toh . die ckp thnks sume dgn aku , comel pun comel . HAHA
ME ; mmg slh , puas ? hoh ? sial kan kau ni , GRR . baru ckp thnks da kire baik ke ? WHATEVER !
ANGAH ; HAHA mrh nmpk ? ok ok , wht about lan yg kecik toh ?
ME ; setahu aku , aku tapena cite dkt kau pasal die . mane kau tao huh ?
ANGAH ; well well well , im a stalker too .
ME ; whatever , loser !
ANGAH ; storyy lah pasal lan , pls pls
ME ; err , pasal ape ? i hate this part . ok , ktorg coup for 3months . n break for no reason . get it ?
ANGAH ; 3months ? wht a lucky number ! pelik2 lah aku tgk bdk zaman skrg ni , break pun bole tade reason . HAIH
ME ; shut up ! we ends here ok ? penat ouw , maggi kau pn da na siap
ANGAH ; oh tidak tidak . lastly , bile danny na dtg muar ?
ME ; 4th of february 2010 kott , why ?
ANGAH ; err nthing , die dgn fmily die ek ? meminang lah ni kan kan ?
ME ; stop it lah gile !
ANGAH ; ok wht , nti aku bgtao papa kejap lagi . aku na ckp bakal besan die na dtg by this february . ok tak ?
ME ; kau ckp lah , aku humban ank kau dlm lubang jamban
ANGAH ; berann ke ? kau mati nnti , ta sempat na kawen dgn ank mat salleh tohh . sape ekk ? ouw , danny johan
ME ; EE , bikin gua pns je tgk lu tao . biar lah aku na kawen dgn sape pun , atleast merase jgk kan na kawen dgn mat salleh . dari kau ? jeles !
ANGAH ; whatever , loserr bodoh !
ME ; nah kau pny maggi da siap , aku lupe na ltk telur . HAHA , sorry doe !
ANGAH ; HAHA , takesa . lps mkn aku story dkt papa pasal tadi . msti papa suke , WEE
ME ; storyy lah , esk tgk ank kau da tade . serve u rite !

after tht silly coversation , i terus blah . mls na lyn sis yg insane toh , HUH . i pun tatao die story o wht dkt papa . but i think die ta berani kott na story ape2 . HAHA .

wif lots of lovee , ell johan
mood ; im goin crazyy !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.