January 28, 2010

massage massage ,

tadi kan kan , time solekan ktorg belajar mengurut ouw . besttt sgt2 , HAHA . excited kott budak2 ni , yela mengurut sape ta suke kan kan ? HEE . before2 ni , bdk2 ni mmg kuat tido ouw . time bengkel solekan je tido , sbb ade facial couch kan . HAHA , termasuk lah i . mmg best ouw tido dkt bengkel toh , sejuk je . HAHA , cikgu pun ta bole na mrh da . mrh pun bkn bdk2 ni dgr , HAIH -__- tp tadi cikgu ckp na ajr mengurut , i yg ngantok ni terus segar mcm lepas mandi . HAHA , sengal kan ? tp mmg best kott belaja mengurut , bole di practice kan di ruma bersama err ermm * wink wink . speechless lah , HAHA . i tny cikgu ' cikgu na ajr urut bhgn mane ? ' cikgu ckp ' dari breast smpi ke muke ' WOW , sumpah bdk2 ni excited gile ! nasib kelas ktorg tade lelaki , kalau ade ntah mcm mane dorg hornyy kan . HAHA , cikgu pilih liul as a model na di urut . ya ya , cikgu pilih liul ade sbb lah . tapaya tao ouw sbb die , HAHA . cikgu ckp ;

na mengurut , bkk semue aksesori yg ade .
pakai bra shj ok ?

cikgu pun start , urut urut . mule2 cikgu sapu gel dulu , ya mesti lah . nnt sng na urut kan ? ok ok , cikgu mule kan dkt breast . semue tgk penuh taksub je kan ? HAHA , lagi2 dayah lah . siap buat bnyi AHH AHH * sial doe kau ni , HAHA . i pn tgk dgn penuh perhatian , sumpah i tapena bg perhatian mcm toh sekali . cikgu pun tnjk care urut one by one , ade due care urut yg i suke . HAHA , urut jln ketam n urut berenang . due2 buat dkt breast , cikgu ckp urutan ni bole bntu na besar kan breast . HAHAHA , best kott . kejap lagi i bersuare ' lepas urut ni , semua naik satu saiz ouw ' sape yg fhm for sure akn ketawe , AHHA . then kya boleh ckp ' balik ni ajr dkt suami , nnt suruh die buat kan tiap2 mlm ' AWW , sweet doe . ade 33care urutan , tp i hfal yg due toh jela . HAHA , then cikgu suruh ktorg buat . i ingt mls na buat , tp liul na urut i pulak . so i pn ok jela , kene urut kan sape tana . ya ya , i pakai bra je . HAHA , liul urut smpi i tertido doe * nikmat doe kau urut aku liul , HAHA .

p/s ; baby baby , nnt bunny ajr baby care urutan toh tao ? nnt baby bole urut bunny , AWW best kott !

wif lots of love , ell johan
mood ; urut urut urut , HAHA

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.