January 27, 2010

lastnight ,

hey hey you you , HAHA . u knw wht , bf i lyn pondan ouw . HAIH -__- pondan toh mmg lawa doe , kalah i HAHAH . name wanda , seriously mmg mcm perempuan abes . lastnite lah , i otp dgn danny . he told me about tht pondan , i da gelak2 giler babi ouw . dlm hati i ckp ' apehal mamat ni lyn pondan ? aku ta cukup ke ? ' HAHA , then gelak lagi . die cite pondan toh surh die on webcam lah , na tgk die pakai boxer jela and etc . but mmg sumpah bnd ni tapena blaku dkt exbf2 i , he's so special smp pondan pun boleh sangkut . HAHAHAHA , i cant stop laughing until now ! danny suruh i pg sound pondan toh cz kacau die , but i tatao na sound ape . sbb pondan toh for sure lah lelaki kan , if die terjmpe danny pun die bole buat ape je ? msing2 ade bnd yg same , HAHAH . myb bnd ni bnd yg paling menakut kan pernah blaku kt danny but for me bnd mcm ni bnd paling kelakar i pnah dgr , and even now bnd ni blaku dkt bf i sendiri . HHAHAHAHAH .

for danny ; HAHA , best ta lyn wanda ? sumpah die cantek ouw , but sorry korg ta bole kawin -__- HAHAHAHAH . kirim salam lah dkt die , ok ok ?

wif lots of lovee , ell johan
mood ; HAHAHAH

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.