January 15, 2010

hey hello , wake up doOds !

wei wei , wake up lahh !
kau tao tak aku jeles dgn kau n hidup kau ?
aku pun ade perasaan lah wei , pls lah
aku jeles pun bersebab
aku tade mase na jeles if kau tade kene mengena dgn aku , hidup aku
tlg lah doe , aku tatao lah aku na ckp mcm mane
aku fhm kau n hidup kau mmg mcm toh
tp aku lebih kan kau dari everything
kau pun tao kan aku ni mcm mane ?
aku bkn suke na tuduh2 , tp kdg2 aku suke stalker org doe
mcm2 aku dpt
aku takesah lah pasal sume toh
aku just na bgtao kau
AKU TGH JELES , FULLSTOP

p/s ; jeles of wht ? think it by your self

wif lots of lovee , ell johan
mood ; jealousy , huh

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.