January 21, 2010

from SOMEONE to SOMEBODY ,


idk wht im going to write , but err . just read it ok ?

- aku asyek teringat dekat ex - girlfriend aku,Rara.Memang lah aku dah ada girlfriend but shes not perfect enough,gila kau Rara first love kot!
-Perempuan kat myspace semua tak boleh pakai doe,semuanya maruah dah tergadai girlfriend aku pun sama ah
-As you can see,perempuan kat myspace bukan semua lah,certain.Tengok lah gambar diaorang,sendiri mau ingat lah.Malas nak cakap,then apa orang akan komen? Aku malas nak cerita lah,sebab girlfriend aku pun sama je
-Aku tak nak suruh girlfriend aku pakai tudung sebab awek myspace just for today

p/s ; thanks for the words , i really appreaciate it .

wif lots of lovee , ell johan
mood ; thankful

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.