January 29, 2010

budak tohh ,

story for today , ERR act tatao na cite ape . ok ok , cite jela ape2 . ari ni pg schl mcm biase , tp ngntok ouw . i ni pelik je ouw , tido awl for sure ngntok gile . bile tido lambt ta pulak ngntok , nape ek dgn mate i ni ? HAHA . today i bwk beg je , ade lah buku tp ta bnyk mcm usual . ERR , ari jumaat kott . balik awl so mase pn pendek kan ? papa hntr dpn schl , GRR schl gelap lagi . carik2 eyka , tade pun . HAIH minah ni ta smpi lg kott , so tggu lah bdk2 ni dkt jmbtn toh . kejap lagi nina smpi then ad pulak . da lame sikit , baru eyka smpi . slow kott minah ni ari ni , HAHA . sume da smpi , ok lets go masuk schl . mmg gelap lah kan , GRR . i pn tatao nape dorg ta bukak lampu all the way na msuk schl toh , save elektrik lah toh -__-

da smpi dpn toilet lelaki , geng2 abu lalu . i mmg tapasan lngsg , da gelap kan ? na perasan ape nye . i pn buat bodo jela , jpg ade org yg bsuare ' morning bby ' . GRR , hate them calling me like tht ! oh gosh , ezwa rupenye . i pn sound balik ' ape bby2 , babi lah kau ' . HAHA , pdn muke dpt babi free pagi2 bute ni ! jln then jln , bdk ostel pn da kuar . i lepak2 jap dgn eyka sume , na jln lagi mmg gelap kan ? so i stay dgn ad , eyka n anum . bual bual , gelak gelak . jpg bebel lalu , ta tgur pun . da sah die mmg ta nmpk i ouw . da jauh sikit baru die jerit ' ell sini lah lepak dgn aku ' i pn tggl kan eyka n the geng , then pg dkt bebel . gosip gosip , HAHA . bebel cite pasal die gado dgn teha sume , HAIH -__- sebelah bebel ade bdk ouw , mule2 i tapasan sape . da lame sikit baru i tao , bebel dduk dgn junior kott . ya , junior sk yg gempak toh ! ERGGH , mls na lyn bdk toh .

so today ktorg mmg ade bace yassin , ya mmg tiap2 ari jumaat mmg ade bace yassin . so , da beratur sume i tgk2 jgk lah dkt barisan junior lelaki . tade pun pun bdk toh , HAIH . ta dtg ke ? DUH , awl2 lagi da ponteng . bace bace yassin , rase mcm ngntok ouw , na tido ta boleh . mate2 cikgu nmpk je , ade yg lepas bace yassin kene berjemur . i pun tahan jela mate , atlast abes pun bace yassin . bnyk pulak announcement yg ckgu na pesan , DUH ari lain ta bole ke ? mule ustaz ghazali , then cikgu jpa toh , then blabla . yg i dpt ingt , ade cikgu ckp pasal latihan kebakaran ;

sekolah kite akn mengadakan latihan kebakaran pada 01 february 2010 .
pelan2 laluan semase kebakaran akn diedarkan .
latihan ini akn diadakan selepas waktu rehat .

ok , i'll get it ! best kott , for sure ta belajar . da lah pagi toh ade pndaftran 2nd intake , i da plan na bwk camera ouw . na snap snap , HAHA . mission yg sebetul nye , na snap pict wif junior lelaki toh . alaa , yg muke die mcm tade perasaan toh . HAHA , mst comel kan ? mesti lahh , ta sbr ni * itu pun kalau bdk toh na lah kan , HAHA . ok ok , toh mggu dpn pny post lah . da lepasa cikgu2 bg announcement , ade sportcheck as usual . i ta kene ape2 pun , HEHE . and now we're heading to 5sk , HAHA . smpi je kelas , i terus letak kepale ats meja . agk ngntok ouw , dpt lah take a nap skejap .

jpg tersedar , teacher masuk . ok ok , fav subject . mesti segar , HAHA . today english we've learnt bout subj verb agreement , sng je :) teacher bg latihan , i copy then fill in the blanks . da siap , i anta . i rase mcm standard 5 ouw bkn form 5 , kan kan ? takesa lah , kringgg . english period its over , now time to learn sivik * baby , tgk tgk . bunny belajar sivik ok ? DUH , kene mengadap muke afrina lah ni . AIYOO , kenape lah die ajr sivik ? terus tade sivik ouw i bile die ajr , yela ade je bnd yg i na maki2 die . ERGGHH , biar lah die . nasib one period je tadi , if due tana mati pulak i kan mengadap muke die . tadi pun ktorg just kene buat ape ntah ats kertas mahjong .

krinnggg , mase math pulak wif our mama norsiahh . EUWWW , geli doe pnggl die mcm toh . da mcm mak aym , HAHA . hari ni math belajar bout graf , but sumpah i ta fokus lngsg =.=' bfore2 ni mmg lah i dpt ape yg die ajr , tp hari ni die ajr i tpham ouw . so i pnjm pen faber castel liul , wane hitam . i tlis name i dkt tapak tgn , mcm2 lah i tlis . liul tgk je ape yg i buat , i tny liul fhm ta ape yg die ajr . liul geleng2 , AHAH . DUH , ingt kan liul fhm . baru na suruh die ajr kan , ecehh !

kringg lagii , pjk time . tp kelas ktorg ni pelik sikit . time pjk , stay dlm kelas je . so bored -__- lagi pulak yg ajr toih afrina , afrina again ? ya , die lagi . die suruh ktorg smbung buat pembentangan toh . da dekat na rehat ni , HAIH cpt lah cpt lah . one by one group buat pembentangan toh , smpi je group i kringgggg . rehat time !

i liul n miera pg co op , na mkn ice cream . yummy , sdp kott . carik jgk abu n ezwa , nmpk ezwa je . HAIH , baru na paw dorg . ta jdk lah , so i dgn miera beli ice cream . i beli due , miera ckp i tamak . tp i mcm mengidam je na mkn ice cream kan , so beli bnyk sikit . HAHA , da belik ktorg lepak dkt kolam ikan toh . alala , comel je ikan2 toh . da lame i ta bg mkn ikan2 ni roti ikan bilis , HAHA . kringgg , time to go bck to class !

smpi kelas , i tgk baju i kotor ouw kene ice cream tadi * selekeh lah ell ni , HAIH -__- pg toilet bersih kan , nasib hilang ouw ! masuk kelas , relax2 kejap lagi bm period . ok ok , best jgk bljr bm dgn cikgu zurina . mmg best ouw , die tade pun na bebel2 yg ngarut2 . die buat ktorg mcm kwn ouw , mcm2 die cite . YAY , best2 . bm tadi ktorg belajar komsas , PGT * puteri gunung tahan lah , bkn puteri gunung ledang . AHHA . da siap sume , ckgu bual2 dgn ktorg . i bole tertido kan , ngntok sgt ouw . jpg i tny chah jam pkul brape , die ckp 1220 . DUH , lame lagi kott na balik . then i tny chah lagi , hari ni balik pukul brape . chah ckp balik pukul 1220 , WTF ? tadi ckp dgn papa i balik pukul 1240 , tak kn na kene tggu 20mins lagi ? ERGHH , balik je i pg public phone . cl papa lah , nsb ingt num papa .

da smpi dpn gate , i tgk2 lah junior lelaki yg comel toh . tade pun , HAIH . da sah die ta dtg , tape lah . myb die sakit kott , HAHA . sume da balik ouw , tggu papa 1235 baru smpi . agk lmbt lah tp slh i jgk lah , sbb i ckp balik 1240 . smpi rumah , bkk baju . tggl tube top n kain schl , baring2 . msg danny , rep pun . WHOA , atlast rep pun * rindu kott na msg dgn bby , HMM . msg2 smbil baring2 , then tertido . HAHA , mama da jerit2 kan dkt hall suruh i pg mandi . mls ouw na mandi , i bgn pg mandi then tido balik . HAHA , sis i balik kemas baju2 die sume then blah stay ruma laki die . so now nie bilik sis i kosong , and myb adik i yg dpt bilik toh . ERGGHH , shitt ouw ! bilik toh da lah besar . papa siap bole ckp na letak sofa lah icebox lah , EE bilik jantan toh tpaya letak ape2 lah . bkn reti na kms pun GRR !

ya ahd ni myb i akn bz sikit lah , na kemas bilik then transform my bedroom into something yg awesome ! wait for the result ya , HEE

wif lots of lovee , ell johan
mood ; dannnyyy !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.