January 25, 2010

AWW sweet ,

hey hey hello , AHHA . wanna story something tht really2 makes my heart beating faster . about wht ? yes , about Danny Johan . btw , lynn got home already . ya , Danny da berjaya bwk die balik . FUH , thank you God ! back to the topic . act , pagi tadi lah kan bfore im goin to schl i ade otp dgn Danny . around 3 to 4o'clock i guess , story bour everything HAHA . then around 6o'clock mama wake me up . ERGGHH , mls nye na pg schl tp hari ni bkd form4 masuk . so bgn terus pg mandi , i ta tgk hp pun . after mandi , i tgk hp . ade txt ouw , from who ?

Baby Danny ; morning bunny , muah !

hoh ? i pelik gile ouw . i thought die mimpi o wht , seriously die tapena bgn seawal mcm toh . then i rep his txt .
Ell Johan ; morningg , awl bgn ?
Baby D
anny ; solat subuh

WTF ? pelik2 je laki aku ni HAIH -__- then i gelak sorg2 kan , comel je die ni kan ? HEE . after tht , i terus pg schl . balik schl , i tido . ptg baru bgn , around 8o'clock mcm toh i on9 . bace blog die , OMG im speechless doe . seriously ! nah , read this :)


Korang tau tak sekarang pukul berapa? Sekarang pukul 6:35 pagi,duh! Aku tak boleh tidur lah,sial betul.Biasanya aku akan dengar MP3 sebelum mata aku terlelap,selalunya dalam 3,4 lagu aku dah tertidur.Ni tak,sampai lah playlist aku mainkan satu love song ni.Mendayu - dayu lirik dan melodi lagu tu buatkan mata aku jadi segar terus tak boleh tidur,aku terus bukak mata cari phone aku.Aku pergi kat galery and tengok gambar - gambar sorang minah ni. Aku senyum sorang diri macam orang bodoh,love song tadi pun habis and terus ke next song.Aku backward playlist aku and dengar balik love song tu,korang tau apa sebenarnya aku rasa? Seriously this is a strange feelings,aku rindu kat minah tu doe.What the fuck! Dia orang kedua yang dapat lahirkan perasaan ni dalam diri aku and before this aku just cakap 'i miss you too' even aku tak rindu dia pun,but this time aku betul - betul rindu dia. OH MY GOD,aku betul - betul sayang minah tu rupanya.Aku terus text dia,aku cakap 'morning bunny,muah' .Dalam hati aku cakap,cepat lah reply,cepat lah reply.Hahaha,macam baru first time dapat awek,kelam kabut je.Tapi serious doe,ni kali kedua dalam hidup aku,aku rasa perasaan ni.Rupanya aku ada perasaan jugak,ingatkan perasaan tu dah mati.Haish! Kenapa lah kau jauh? Aku dah mula rasa nak peluk cium kau hari - hari doe,hahaha.

p/s ; baby , you knw wht ? you're so gay doe -__- m'gelabah je lebih , HAHA . but thts enough sweet for me baby . you make my hearts beating faster , OMG ! ya , i know this is not a sweet talk . HAHA , kan kan ? muah muah muah , i do love you soo fucking damn much gayy !

wif lots of love , ell johan
mood ; in love love love , HAHA

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.