January 26, 2010

1 month ,

danny johan , awl nye awk tido hari ni kan ? HAIH -__- awk ckp awk suruh saya kejut pkul9 , saya kejut awk ta bgn pun . saya ingt awk pengsan , HAHA . sbr jela saya dgn awk ni , da lah degil . ego plus insane lagi , nsib lah awk bf saya kan kalau ta mmg saya da sepak2 muke awk . awk tao ta hari ni hari ape ? selasa , mmg lah . ERR , hari anniversary 1 month kite coup tao . HAIH , cpt kan ? pejam celik da sebulan , sebulan ni lah jgk saya da fhm awk sgt2 . awk lah org yg paling ssh na mandi , selalu busuk . tp da syg , busuk pn wangi kan kan ? HAHA . lagi satu , awk ni selalu buat bnd pelik2 kan . kdg2 menakut kan saya , tp saya berani kan diri je bile dgn awk . saya suke awk ouw , awk ni comel n konon2 hebat . tp hebat pn awk ttp kene tarik telinga n kene rotan dgn mama kan ? ya , awk mmg nakal . suke buat saya gelabah , tp awk ta perasan awk lagi gelabah dari saya kan kan ? mengaku jela danny johan :) saya ingt awk da ta na bgn da tadi , yela awk kan penat . mcm awk pulak yg sekolah , saya yg sekolah pun ta tido ptg n smpi skrg still awake lagi . hebat kan gf awk ni ? wink wink . at last awk bgn jgk , saya tggu awk dari pkul9 tao ? tp awk bgn pkul1 pagi , baik tapaya bgn kan ? tido je terus smpi pagi esk . tp awk mcm ta ingt je kan hari ni ? ERR nvm lah , myb awk lupe . saya takesa pun ,lagi pn bkn pnting sgt pn kan kan ? awk bgn je terus ckp lapar , sape suruh tido awl2 . pdn muke ta dpt dinner , HAHA . saya mcm ta pcy je kite da sebulan kan ? sekejap sgt :)

awk awk , saya syg awk sgt2
awk jgn tggl kn saya tao ?
saya ta bole hidup tnp awk , awk pn tao sbb ape kan ?
even saya ni annoying , kdg2 lah
saya ttp syg awk , and saya harap awk pun syg saya kan kan
saya na hbgn kite ni longlasting and everlasting
saya syg awk , Danny Johan :)

HAPPY 1 MONTH ANNIVERSARY
Danny Johan & Ell Johan
ily imy iny

p/s ; ayt2 di ats hny lakonan semate2 , HAHA

wif lots of lovee , ell johan
mood ; hahahappy !

No comments:

Post a Comment

Ludahan

Note: Only a member of this blog may post a comment.