January 29, 2010

budak tohh ,

story for today , ERR act tatao na cite ape . ok ok , cite jela ape2 . ari ni pg schl mcm biase , tp ngntok ouw . i ni pelik je ouw , tido awl for sure ngntok gile . bile tido lambt ta pulak ngntok , nape ek dgn mate i ni ? HAHA . today i bwk beg je , ade lah buku tp ta bnyk mcm usual . ERR , ari jumaat kott . balik awl so mase pn pendek kan ? papa hntr dpn schl , GRR schl gelap lagi . carik2 eyka , tade pun . HAIH minah ni ta smpi lg kott , so tggu lah bdk2 ni dkt jmbtn toh . kejap lagi nina smpi then ad pulak . da lame sikit , baru eyka smpi . slow kott minah ni ari ni , HAHA . sume da smpi , ok lets go masuk schl . mmg gelap lah kan , GRR . i pn tatao nape dorg ta bukak lampu all the way na msuk schl toh , save elektrik lah toh -__-

da smpi dpn toilet lelaki , geng2 abu lalu . i mmg tapasan lngsg , da gelap kan ? na perasan ape nye . i pn buat bodo jela , jpg ade org yg bsuare ' morning bby ' . GRR , hate them calling me like tht ! oh gosh , ezwa rupenye . i pn sound balik ' ape bby2 , babi lah kau ' . HAHA , pdn muke dpt babi free pagi2 bute ni ! jln then jln , bdk ostel pn da kuar . i lepak2 jap dgn eyka sume , na jln lagi mmg gelap kan ? so i stay dgn ad , eyka n anum . bual bual , gelak gelak . jpg bebel lalu , ta tgur pun . da sah die mmg ta nmpk i ouw . da jauh sikit baru die jerit ' ell sini lah lepak dgn aku ' i pn tggl kan eyka n the geng , then pg dkt bebel . gosip gosip , HAHA . bebel cite pasal die gado dgn teha sume , HAIH -__- sebelah bebel ade bdk ouw , mule2 i tapasan sape . da lame sikit baru i tao , bebel dduk dgn junior kott . ya , junior sk yg gempak toh ! ERGGH , mls na lyn bdk toh .

so today ktorg mmg ade bace yassin , ya mmg tiap2 ari jumaat mmg ade bace yassin . so , da beratur sume i tgk2 jgk lah dkt barisan junior lelaki . tade pun pun bdk toh , HAIH . ta dtg ke ? DUH , awl2 lagi da ponteng . bace bace yassin , rase mcm ngntok ouw , na tido ta boleh . mate2 cikgu nmpk je , ade yg lepas bace yassin kene berjemur . i pun tahan jela mate , atlast abes pun bace yassin . bnyk pulak announcement yg ckgu na pesan , DUH ari lain ta bole ke ? mule ustaz ghazali , then cikgu jpa toh , then blabla . yg i dpt ingt , ade cikgu ckp pasal latihan kebakaran ;

sekolah kite akn mengadakan latihan kebakaran pada 01 february 2010 .
pelan2 laluan semase kebakaran akn diedarkan .
latihan ini akn diadakan selepas waktu rehat .

ok , i'll get it ! best kott , for sure ta belajar . da lah pagi toh ade pndaftran 2nd intake , i da plan na bwk camera ouw . na snap snap , HAHA . mission yg sebetul nye , na snap pict wif junior lelaki toh . alaa , yg muke die mcm tade perasaan toh . HAHA , mst comel kan ? mesti lahh , ta sbr ni * itu pun kalau bdk toh na lah kan , HAHA . ok ok , toh mggu dpn pny post lah . da lepasa cikgu2 bg announcement , ade sportcheck as usual . i ta kene ape2 pun , HEHE . and now we're heading to 5sk , HAHA . smpi je kelas , i terus letak kepale ats meja . agk ngntok ouw , dpt lah take a nap skejap .

jpg tersedar , teacher masuk . ok ok , fav subject . mesti segar , HAHA . today english we've learnt bout subj verb agreement , sng je :) teacher bg latihan , i copy then fill in the blanks . da siap , i anta . i rase mcm standard 5 ouw bkn form 5 , kan kan ? takesa lah , kringgg . english period its over , now time to learn sivik * baby , tgk tgk . bunny belajar sivik ok ? DUH , kene mengadap muke afrina lah ni . AIYOO , kenape lah die ajr sivik ? terus tade sivik ouw i bile die ajr , yela ade je bnd yg i na maki2 die . ERGGHH , biar lah die . nasib one period je tadi , if due tana mati pulak i kan mengadap muke die . tadi pun ktorg just kene buat ape ntah ats kertas mahjong .

krinnggg , mase math pulak wif our mama norsiahh . EUWWW , geli doe pnggl die mcm toh . da mcm mak aym , HAHA . hari ni math belajar bout graf , but sumpah i ta fokus lngsg =.=' bfore2 ni mmg lah i dpt ape yg die ajr , tp hari ni die ajr i tpham ouw . so i pnjm pen faber castel liul , wane hitam . i tlis name i dkt tapak tgn , mcm2 lah i tlis . liul tgk je ape yg i buat , i tny liul fhm ta ape yg die ajr . liul geleng2 , AHAH . DUH , ingt kan liul fhm . baru na suruh die ajr kan , ecehh !

kringg lagii , pjk time . tp kelas ktorg ni pelik sikit . time pjk , stay dlm kelas je . so bored -__- lagi pulak yg ajr toih afrina , afrina again ? ya , die lagi . die suruh ktorg smbung buat pembentangan toh . da dekat na rehat ni , HAIH cpt lah cpt lah . one by one group buat pembentangan toh , smpi je group i kringgggg . rehat time !

i liul n miera pg co op , na mkn ice cream . yummy , sdp kott . carik jgk abu n ezwa , nmpk ezwa je . HAIH , baru na paw dorg . ta jdk lah , so i dgn miera beli ice cream . i beli due , miera ckp i tamak . tp i mcm mengidam je na mkn ice cream kan , so beli bnyk sikit . HAHA , da belik ktorg lepak dkt kolam ikan toh . alala , comel je ikan2 toh . da lame i ta bg mkn ikan2 ni roti ikan bilis , HAHA . kringgg , time to go bck to class !

smpi kelas , i tgk baju i kotor ouw kene ice cream tadi * selekeh lah ell ni , HAIH -__- pg toilet bersih kan , nasib hilang ouw ! masuk kelas , relax2 kejap lagi bm period . ok ok , best jgk bljr bm dgn cikgu zurina . mmg best ouw , die tade pun na bebel2 yg ngarut2 . die buat ktorg mcm kwn ouw , mcm2 die cite . YAY , best2 . bm tadi ktorg belajar komsas , PGT * puteri gunung tahan lah , bkn puteri gunung ledang . AHHA . da siap sume , ckgu bual2 dgn ktorg . i bole tertido kan , ngntok sgt ouw . jpg i tny chah jam pkul brape , die ckp 1220 . DUH , lame lagi kott na balik . then i tny chah lagi , hari ni balik pukul brape . chah ckp balik pukul 1220 , WTF ? tadi ckp dgn papa i balik pukul 1240 , tak kn na kene tggu 20mins lagi ? ERGHH , balik je i pg public phone . cl papa lah , nsb ingt num papa .

da smpi dpn gate , i tgk2 lah junior lelaki yg comel toh . tade pun , HAIH . da sah die ta dtg , tape lah . myb die sakit kott , HAHA . sume da balik ouw , tggu papa 1235 baru smpi . agk lmbt lah tp slh i jgk lah , sbb i ckp balik 1240 . smpi rumah , bkk baju . tggl tube top n kain schl , baring2 . msg danny , rep pun . WHOA , atlast rep pun * rindu kott na msg dgn bby , HMM . msg2 smbil baring2 , then tertido . HAHA , mama da jerit2 kan dkt hall suruh i pg mandi . mls ouw na mandi , i bgn pg mandi then tido balik . HAHA , sis i balik kemas baju2 die sume then blah stay ruma laki die . so now nie bilik sis i kosong , and myb adik i yg dpt bilik toh . ERGGHH , shitt ouw ! bilik toh da lah besar . papa siap bole ckp na letak sofa lah icebox lah , EE bilik jantan toh tpaya letak ape2 lah . bkn reti na kms pun GRR !

ya ahd ni myb i akn bz sikit lah , na kemas bilik then transform my bedroom into something yg awesome ! wait for the result ya , HEE

wif lots of lovee , ell johan
mood ; dannnyyy !

sorry ,

hellooo , im here ! ERR , first of all sorry tao pasal smlm . act smlm i feel terrible gile ouw ! DUH , tatao mcm mane na ckp . mcm2 probs ade , HAIH . ok ok , danny mrh i smlm . ERR , pasal lynn . ok lah , i takesa pasal toh . lagi pn bnd da jadik kan ? so i diam je , silence better . tgh2 ym , tibe2 die off9 , die bengang dgn i . sbb ape ? sbb i emo pasal lynn dgn die * mane ade ouw , bunny ok je . die off9 , i pn off9 . i txt die ' sorry pasal tadi , muah ' . off lappy , amek headphone then baring . dgr lagu dari jauh by nabil , ERGH mcm na nges je . rindu sgt dkt die ouw , HAIH -__-

tgh2 feel lagu toh smbil tgk gmbr die dlm gallery , one by one . dlm hati just ckp ' nape die tade dpn aku ouw ? na hug die lame2 . lame lagi ke 4th of feb ? cpt lah cpt lah . dgr n dgr , atlast nges jgk . ta bole na tahan da . nges and nges , tibe2 hp ade masuk msg . DUH , tgk jam da pukul1 lebih . sape je lagi yg belum tido n rajin sgt na msg i ni . bukak inbox , tgk msg . ouw ok , dari ;

abu ABM ; wei , da tido ke ?

na rep tana , na rep tana ? last2 rep jgk lah , lagi pn ta boleh na tido ouw . crdt pun tggl bpe sen je , na buat ss ta bole . HAIH -__-

ell johan ; belum lagi , kenape ?
abu ABM ; tadepape , kau kenape ta tido lagi ?
ell johan ; DUH , mate aku kott . HAHA , aku stay luar tape tido late . kau toh bdk ostel , tido awl lah
abu ABM ; nape plak ? kau lah yg tido awl
ell johan ; mlm masih mude doe , HAHA . lagi pn aku ta ngntok lagi . kau toh pg tido , esk na bgn awl . kene berebut bilik air , then kene solat rmi2 . yela , bdk ostel kan ?
abu ABM ; sial je , jht ouw ? ezwa ade sblh aku ni , kau tana kutuk die ke ?
ell johan ; ade ke ? kejap , ERR kau ckp kat die aku kemsalam maut . and aku na korg 2org belanje aku ape2 mase rehat esk .
abu ABM ; kaya sgt ktorg na belanje kau wei ? kau na ape , starbuck bigapple ke sushi king ?
ell johan ; aku na mkn baskin robin , ade berann ? HAHA
abu ABM ; DUH , kau jnji oreo dgn ktorg pun ta tunaikan lagi . janji lebur !
ell johan ; EE , ungkit apehal ? da lah , aku sentap dgn kau ouw ezwa . aku sentap 2tahun huh ! da da ,aku na msg dgn abu je !
abu ABM ; kau msg lah dgn abu smpi demam , bongox !
ell johan ; jeles apehal ? HAHA . abu abu , esk kau balik cheras ek ?
abu ABM ; aah , nape na ikot ke ? jom lah
ell johan ; mmg na ikot , aku na balik ampang . tp bz ouw , nextweek danny dtg muar .
abu ABM ; bila lagi kau na balik ampang ?
ell johan ; tatao lagi , skrg ni mmg aku bz gile ouw ! nnt aku na balik ampang aku bgtao kau , kite balik same2 ok ?
abu ABM ; ok ok , jnji ?
ell johan ; yelaa , adoy ! btw , mggu dpn aku bg kau oreo . ezwa tapaya ok ?
abu ABM ; WAH , baik lah kwn aku sorg ni . aku tggu oreo kau , kalau tadapat ?

toot toot , sorry ell johan tertido lah . AHHA , smpi kat situ je i msg dgn abu . lepas toh i tertido . setahu i , abu yg ckp die ngntok ouw . tp i pulak yg tertido , HAHA . tido tido , bgn pukul0545 . terus mandi , pakai baju then bfast . ok lets go to schl , HAAHA .

p/s ; sorry baby pasal smlm , thanks abu msg dgn aku smpi tertido . AHAH

wif lots of lovee , ell johan
mood ; o r e o

new template ,

hello hello , AHAH . ok ok , any changes ta dkt blog i ? ade kan kan ? ofcoz lah ade kan , i change template kott . bosan ouw tgk template yg lame , HAIH . pink colour pulak toh , HAHA . danny said ' mls na tgk blog bunny , sakit mate dgn warne pink ' HAHA , jht kan ? die mmg mcm toh , suke jeles dgn org lain * kan kan bby ? HAHA . ok ok , now no more pink at my blog . da colourful ouw , HAHA . biar lah , asl kan boleh update suda . ya ya , now ni i makin rajin update blog kan kan ? mmg lah , my blog my life kot :) ms pon i da jrg on9 kan ? HAHA , ms da crowded * kau ni bodoh lah tom , terminated jela ms toh . sng cite ! from now on , everyday i akn update blog . takesa lah sad story ke , happy ending story ke , love crushed story ke as long as i ttp akn update blog . best ouw update blog ni , HAHA . i ends here ok ? speechless , byebye :)

p/s ; bby , rajin2 drop by kat blog bunny ok ? blog bunny da tade wane pink , HAHA

wif lots of lovee , ell johan
mood ; blog blog :)

January 28, 2010

massage massage ,

tadi kan kan , time solekan ktorg belajar mengurut ouw . besttt sgt2 , HAHA . excited kott budak2 ni , yela mengurut sape ta suke kan kan ? HEE . before2 ni , bdk2 ni mmg kuat tido ouw . time bengkel solekan je tido , sbb ade facial couch kan . HAHA , termasuk lah i . mmg best ouw tido dkt bengkel toh , sejuk je . HAHA , cikgu pun ta bole na mrh da . mrh pun bkn bdk2 ni dgr , HAIH -__- tp tadi cikgu ckp na ajr mengurut , i yg ngantok ni terus segar mcm lepas mandi . HAHA , sengal kan ? tp mmg best kott belaja mengurut , bole di practice kan di ruma bersama err ermm * wink wink . speechless lah , HAHA . i tny cikgu ' cikgu na ajr urut bhgn mane ? ' cikgu ckp ' dari breast smpi ke muke ' WOW , sumpah bdk2 ni excited gile ! nasib kelas ktorg tade lelaki , kalau ade ntah mcm mane dorg hornyy kan . HAHA , cikgu pilih liul as a model na di urut . ya ya , cikgu pilih liul ade sbb lah . tapaya tao ouw sbb die , HAHA . cikgu ckp ;

na mengurut , bkk semue aksesori yg ade .
pakai bra shj ok ?

cikgu pun start , urut urut . mule2 cikgu sapu gel dulu , ya mesti lah . nnt sng na urut kan ? ok ok , cikgu mule kan dkt breast . semue tgk penuh taksub je kan ? HAHA , lagi2 dayah lah . siap buat bnyi AHH AHH * sial doe kau ni , HAHA . i pn tgk dgn penuh perhatian , sumpah i tapena bg perhatian mcm toh sekali . cikgu pun tnjk care urut one by one , ade due care urut yg i suke . HAHA , urut jln ketam n urut berenang . due2 buat dkt breast , cikgu ckp urutan ni bole bntu na besar kan breast . HAHAHA , best kott . kejap lagi i bersuare ' lepas urut ni , semua naik satu saiz ouw ' sape yg fhm for sure akn ketawe , AHHA . then kya boleh ckp ' balik ni ajr dkt suami , nnt suruh die buat kan tiap2 mlm ' AWW , sweet doe . ade 33care urutan , tp i hfal yg due toh jela . HAHA , then cikgu suruh ktorg buat . i ingt mls na buat , tp liul na urut i pulak . so i pn ok jela , kene urut kan sape tana . ya ya , i pakai bra je . HAHA , liul urut smpi i tertido doe * nikmat doe kau urut aku liul , HAHA .

p/s ; baby baby , nnt bunny ajr baby care urutan toh tao ? nnt baby bole urut bunny , AWW best kott !

wif lots of love , ell johan
mood ; urut urut urut , HAHA

post ke100 ,

ok ok , na bgtao ni . HAHA , ni post yg ke100 . ta sngke kott , kejap je kan da post da 100 . cite ntah pape , merepek lebih . tp terharuu jgk lahh , SOBS SOBS . excited ni , YAY ! na cite pasal ape ek ? GRR , blurr jap . ERR , ok ok . da dpt da , rase mcm na cite pasal smlm lah . pasal ape ek ? HAHA , pasal ta otp dgn my baby busuk toh . HAIH , sumpah rase bosan ouw -__- everynite mmg ktorg akn otp , tp smlm ta ouiw . sbb kemerosotan ekonomi rumah tangga , DUH bkn rumah tangga tp kemerosotan ekonomi kewangan . mmg smlm i tade crdt ouw , ade tp rm1 lebih je . na buat ss mcm mane kan ? so ta cl lah . die pun tade crdt , die txt dgn i gune hp lynn . takesa lnsg sbb i gune youthclub , txt sape2 pun 1sen shj :) txt txt n txt , die ckp na pg dinn . ok fine , bg lah die pg dinn . karang ta bg mati pulak ank org ta mkn , HAHA . i tggu die txt balik , tade pn . HAIISHH , mane die ni ? da tido ke ? ERGGHH , stress sekejap . HAHA , mane ade . i pun on9 ms n update blog , i ta on ym pn . around 11o'clock , i on9 ym . i on9 tp invi kan , sekejap lagi i tgk die off9 . DUH , apehal ni ? i txt die suruh on9 balik . less than 1min , die on9 semula . tp status die , HMM . nak tao ke ? nah , ni status die ;

im not in a good mood :(

nape ek ? pelik je , i ade buat die mrh ke ? rase mcm tade . nape ni nape ni ? i worry ouw , takot ade buat slh yg i ta perasan . i pn tny lah die , tp rep pendek2 je . sumpah , mmg rse besalah ouw . tny die i ade buat slh ke , die ckp tade . tp kenape die mcm toh ? HAIH . ktorg ym ta smpi 15mins pun , die da ckp na tido . ok ok , myb die penat kott . tape lah , i pn suruh die pg tido . lag pun i pn mmg na tido cume tgh tggu download lagu . before die off , die just rep ' nites , muah ' . i rep ' toh je ? youre heartless tonite . bye ' . i ta mrh pun , tp if die ade mslh at least bgtao lah dgn i kan kan ? degil lah die ni . then die txt i , i tny lagi kenape tade mood . die just ckp ' tatao lah , tibe2 je mcm ni ' . ok fine , i terima . bf i ni mmg pelik2 ouw , tape lah . die tido , i amek card reader . masuk kan lagu tadi yg i download . lagu ape ? fireflies by owl city and dari jauh by nabil , AWW sdp kott due2 lagu ni . da siap sume , i off lappy . awl ouw i off lappy smlm , tatao lah kenape . mcm bosan je , GRR ! masuk bilik , on radio . ERGGHH , bosan . off radio , then dgr lagu yg download tadi . sampai trtido ouw , tersedar pukul2 . sape entah cl , num yg ta dikenali . * EE , aku tgh tido lah bodoh . kau sape nak gnggu tido aku ? GRR ! buat bodoh je , then tido balik . ingt na bgn pukul4 ke , na study then na siap kan summary . HAHA , tp bgn pukul 0545 . mmg time i selalu bgn , tp tp pagi mama ta kejut pun . i bgn amek towel terus pg shower , WAAA segarr ! pakai baju siap2 , amek buku summary . buat buat and buat smbil dgr lagu fireflies by owl city , best je kan . HAHA , at last siap pun * hebat lah aku ni , HAHA . thank God mama tatao i buat homework pagi2 cmni , if ta for sure kene bebel . HAISHHH !

moral of the storyy ; buat homework awl2 tao , HAHA

wif lots of love , ell johan
mood ; imy baby :(

January 27, 2010

that junior ,

im here again :) tadi tadi kan , bdk form4 da start masuk kelas ouw . time perhimpunan pagi ktorg semua da beratur dkt dewan , i mencari bdk form4 yg pakai beg adidas hitam putih . mane die ek ? DUH , tak kan ta dtg kott . HAIH -__- semua da beratur , kejap lagi ade sorg bdk ni lalu . i tgk , mcm kenal . YAY , die lah bdk toh . ya ya , bdk form4 . comel je ouw , i suke muke die yg mcm tade perasaan toh . da lah die sorg je pakai kasut putih ouw , dgn jam putih die lagi . AWW , comel je . die beratur paling belakang , i asyik tgk belakang je . Ad perasan ouw , HAHA . chill lah Ad , Ad pn suke tgk bdk toh kan kan ? HAHA . form5 sume masuk kelas , i naik kelas i berdiri dkt balkoni dpn kelas so mnghadap lah dataran perhimpunan . YES YES , bdk form4 belum masuk kelas lagi . i bdiri mmg straight nmpk bdk toh , AHAH . bdk kelas i perasan ouw , dorg siap bole ckp ' HAIH , ell ell . bdk lagi toh ' * HAHA , sial je korg ni . aku bkn na usha die lah bodoh . saje na tgk , ta bole ? HAHA .
i tatao lah die perasan or ta i tgk die dri ats toh , tp mcm die perasan . i nmpk kott muke die , ttp mcm tade perasaan . time rehat , i ta turun pn . i stay dgn tasha dkt kelas , bual2 dgn die dkt balkoni toh . kejap lagi bdk toh ade dkt tgh2 dataran , i ckp dkt tasha ' wei , kau carik name bdk toh . lepas ni kn kau jage dorg , tao tao ? kau carik name n die kelas ape ' . tasha sengih2 , HAHA . tasha ckp ' muke bdk toh mcm sentul doe , abg angkt aku toh ' *mcm2 lah kau ni tasha . after rehat , i amek buku turun na pg lab . tgge toh mmg dkt dgn dtran so time turun nmpk lah muke bdk toh , HAIH muke die lagi -__- belajar belajar belajar , balik pn . time balik i cpt2 na smpi dpn gate , i sorg kott . tggu eyka lmbt giler , HAIH -__- rmi bdk form4 belum kluar ouw , i tggu jela . kejap lagi bdk toh lalu . bwk buku spbt , baru dpt lah toh AHHA . die jln and terus msuk kete . bpk die da tggu , WEE . act die kelakar ouw . i suke tgk muke die bkn sbb ape , sbb muke die mcm heartless doe . HAHA , bdk2 -__- esk esk kan , i na tgk muke die lagi . still same or wht . HAHA , yela mane tao esk muke die lain ke kan ? * sengal lah kau ni ell , HAIH .

wif lots of lovee , ell johan
mood ; s e n g a l :)

lastnight ,

hey hey you you , HAHA . u knw wht , bf i lyn pondan ouw . HAIH -__- pondan toh mmg lawa doe , kalah i HAHAH . name wanda , seriously mmg mcm perempuan abes . lastnite lah , i otp dgn danny . he told me about tht pondan , i da gelak2 giler babi ouw . dlm hati i ckp ' apehal mamat ni lyn pondan ? aku ta cukup ke ? ' HAHA , then gelak lagi . die cite pondan toh surh die on webcam lah , na tgk die pakai boxer jela and etc . but mmg sumpah bnd ni tapena blaku dkt exbf2 i , he's so special smp pondan pun boleh sangkut . HAHAHAHA , i cant stop laughing until now ! danny suruh i pg sound pondan toh cz kacau die , but i tatao na sound ape . sbb pondan toh for sure lah lelaki kan , if die terjmpe danny pun die bole buat ape je ? msing2 ade bnd yg same , HAHAH . myb bnd ni bnd yg paling menakut kan pernah blaku kt danny but for me bnd mcm ni bnd paling kelakar i pnah dgr , and even now bnd ni blaku dkt bf i sendiri . HHAHAHAHAH .

for danny ; HAHA , best ta lyn wanda ? sumpah die cantek ouw , but sorry korg ta bole kawin -__- HAHAHAHAH . kirim salam lah dkt die , ok ok ?

wif lots of lovee , ell johan
mood ; HAHAHAH

January 26, 2010

karma ,

What goes around comes around
What goes up must come down
It's called Karma , baby
And it goes around

wif lots of lovee , ell johan
mood ; err , tatao tatao !

1 month ,

danny johan , awl nye awk tido hari ni kan ? HAIH -__- awk ckp awk suruh saya kejut pkul9 , saya kejut awk ta bgn pun . saya ingt awk pengsan , HAHA . sbr jela saya dgn awk ni , da lah degil . ego plus insane lagi , nsib lah awk bf saya kan kalau ta mmg saya da sepak2 muke awk . awk tao ta hari ni hari ape ? selasa , mmg lah . ERR , hari anniversary 1 month kite coup tao . HAIH , cpt kan ? pejam celik da sebulan , sebulan ni lah jgk saya da fhm awk sgt2 . awk lah org yg paling ssh na mandi , selalu busuk . tp da syg , busuk pn wangi kan kan ? HAHA . lagi satu , awk ni selalu buat bnd pelik2 kan . kdg2 menakut kan saya , tp saya berani kan diri je bile dgn awk . saya suke awk ouw , awk ni comel n konon2 hebat . tp hebat pn awk ttp kene tarik telinga n kene rotan dgn mama kan ? ya , awk mmg nakal . suke buat saya gelabah , tp awk ta perasan awk lagi gelabah dari saya kan kan ? mengaku jela danny johan :) saya ingt awk da ta na bgn da tadi , yela awk kan penat . mcm awk pulak yg sekolah , saya yg sekolah pun ta tido ptg n smpi skrg still awake lagi . hebat kan gf awk ni ? wink wink . at last awk bgn jgk , saya tggu awk dari pkul9 tao ? tp awk bgn pkul1 pagi , baik tapaya bgn kan ? tido je terus smpi pagi esk . tp awk mcm ta ingt je kan hari ni ? ERR nvm lah , myb awk lupe . saya takesa pun ,lagi pn bkn pnting sgt pn kan kan ? awk bgn je terus ckp lapar , sape suruh tido awl2 . pdn muke ta dpt dinner , HAHA . saya mcm ta pcy je kite da sebulan kan ? sekejap sgt :)

awk awk , saya syg awk sgt2
awk jgn tggl kn saya tao ?
saya ta bole hidup tnp awk , awk pn tao sbb ape kan ?
even saya ni annoying , kdg2 lah
saya ttp syg awk , and saya harap awk pun syg saya kan kan
saya na hbgn kite ni longlasting and everlasting
saya syg awk , Danny Johan :)

HAPPY 1 MONTH ANNIVERSARY
Danny Johan & Ell Johan
ily imy iny

p/s ; ayt2 di ats hny lakonan semate2 , HAHA

wif lots of lovee , ell johan
mood ; hahahappy !

hey juniors ,

im here again for non-stop story-telling , HAHA . ERR , ok ok let me start this shit . today our juniors , ya i meant form4 student beratur dgn ktorg sekali pg tadi . first time kott , HAHA . i thought juniors kene beratur bhgn dpn , but ustaz iskandar said ; pelajar form5 beratur di bhgn hdpn , form4 bhgn belakang . YAY , pdn muke korg doe . i tgk belah blkg , na jgk lah i tgk2 juniors i ni . juniors SK paling ramai kott , HAIH -__- muke kerek2 ouw , and i pn da dgr bnd2 buruk yg juniors SK ni buat . * korg ni agk bodoh kan ? baru hari ke2 da na tnjk perangai , seniors korg ni hdup lagi lah wei . do respects us ok ? get it ? fuck you , thank you :) ok ok , bck to the topic . disiplin dorg ? ERR , ade lg yg pakai ank tdung wane hitam * hey , ni bkn schl lame korg ok ? tlg hormat peraturan hell schl ni . dlm mase yg same jgk , i da dpt tngkp bdk2 yg agk kerek+bajet look * just wait and see yeah wht im goin to do with you babes ! time bengkel , juniors SK ade msuk bengkel solekan . tht time mmg ktorg tgh subject solekan and tht time jgk ktorg tgh buat amali . so dlm bengkel for sure ktorg pakai tube top je kan , yela da perempuan sume . buat ape na malu , kan kan ? dorg masuk , tgk ktorg buat amali . muke sume na kerek , HAIH -__- lagi2 ade sorg minah ni , da lah pakai ank tdung wane hitam pastoh muke na mcm hanjeng kan ? liul said ; budak toh lah yg ckp sape lah na acik dkt miera , sial kan ? ya ya , mmg sial . maki je ouw budak mcm toh , GRR ! then ade sorg bdk ni , tibe2 pngl i ' kak ell ' . DAYM ! apehal pulak minah ni tibe2 na pnggl aku mcm toh ? * EE , pls stop it lah bodoh . pnggl ell suda , apehal na pnggl kak lah sis lah . aku tue sgt ke ? fuck off . let me ends here ok ? esk i na buat pemerhatian lagi , HAHA .

hey adik adik
do respect ur SENIORS n SCHOOL RULES
and pls stop calling me
KAK ELL
EEUWW , its sound terrible moron !

wif lots of love , ell johan
mood ; fuck off juniors !

today , ERGHH

hey hey hello ! ERR , act today was my badluck day . HMM , idk why . but i kan bgado dgn bebel , sad kott . die lah one of my seven GF's yg close dgn i ouw , tibe2 smlm bole bgado pulak . HAIH -___- tatao lah slh sape , myb slh i and myb slh die jgk . ERR , tape lah . i pun mls na slh kan die , but die ta bole lah na halang i na bkwn dgn sape pun . i bkwn dgn sume org , i love to makes friends . ARGHH , stress kott . pagi2 tadi time beratur dkt perhimpunan , i dgn zila kott . mmg i selalu beratur dgn bebel , but da bgado dgn die tak kn na beratur dgn die . pndg muke i pn die tana . HMM , sad ouw :( yelaa , i tatao smpi bile die na tarik muke dgn i . nnt i da tade sape na gosip2 . even ada six more GF's but dorg differ frm bebel ouw , shitt gile lah . dlm kelas pun i ddk sbelah bebel , tp da bgado ni die ddk sbelah zila . so i ddk sorg2 , mcm org bodoh . na berbual tatao dgn sape , nnt ketawe sorg2 org ckp gile so im just silence for the whole day . time rehat pun mcm toh , i stay dlm kelas buat homework . mmg i selalu rehat dgn bebel , da bgado ni tak kan na rehat dgn die . die pn pndg muke i mcm ape , so i mls lah na turun rehat . time subject solekan , i mmg paired dgn die . always buat keje same2 , i make up die die make up i . tp tadi , i tatao na buat dgn sape . liul for sure dgn miera , nora dgn aliya . zila suruh i paired dgn die , tibe2 bebel pngl zila suruh paired dgn die . i pn mengalah jela , mls na bgado lagi . nnt bnd mkin jadik besar . so tggl chah ngn i je tade partner , ckgu pn surh lah chah paired dgn i . i pn takesa lah , asl buat kan keje yg ckgu suruh toh . but totally today was sucks , seriously doe -__-

wif lots of lovee , ell johan
mood ; S U C K S

January 25, 2010

AWW sweet ,

hey hey hello , AHHA . wanna story something tht really2 makes my heart beating faster . about wht ? yes , about Danny Johan . btw , lynn got home already . ya , Danny da berjaya bwk die balik . FUH , thank you God ! back to the topic . act , pagi tadi lah kan bfore im goin to schl i ade otp dgn Danny . around 3 to 4o'clock i guess , story bour everything HAHA . then around 6o'clock mama wake me up . ERGGHH , mls nye na pg schl tp hari ni bkd form4 masuk . so bgn terus pg mandi , i ta tgk hp pun . after mandi , i tgk hp . ade txt ouw , from who ?

Baby Danny ; morning bunny , muah !

hoh ? i pelik gile ouw . i thought die mimpi o wht , seriously die tapena bgn seawal mcm toh . then i rep his txt .
Ell Johan ; morningg , awl bgn ?
Baby D
anny ; solat subuh

WTF ? pelik2 je laki aku ni HAIH -__- then i gelak sorg2 kan , comel je die ni kan ? HEE . after tht , i terus pg schl . balik schl , i tido . ptg baru bgn , around 8o'clock mcm toh i on9 . bace blog die , OMG im speechless doe . seriously ! nah , read this :)


Korang tau tak sekarang pukul berapa? Sekarang pukul 6:35 pagi,duh! Aku tak boleh tidur lah,sial betul.Biasanya aku akan dengar MP3 sebelum mata aku terlelap,selalunya dalam 3,4 lagu aku dah tertidur.Ni tak,sampai lah playlist aku mainkan satu love song ni.Mendayu - dayu lirik dan melodi lagu tu buatkan mata aku jadi segar terus tak boleh tidur,aku terus bukak mata cari phone aku.Aku pergi kat galery and tengok gambar - gambar sorang minah ni. Aku senyum sorang diri macam orang bodoh,love song tadi pun habis and terus ke next song.Aku backward playlist aku and dengar balik love song tu,korang tau apa sebenarnya aku rasa? Seriously this is a strange feelings,aku rindu kat minah tu doe.What the fuck! Dia orang kedua yang dapat lahirkan perasaan ni dalam diri aku and before this aku just cakap 'i miss you too' even aku tak rindu dia pun,but this time aku betul - betul rindu dia. OH MY GOD,aku betul - betul sayang minah tu rupanya.Aku terus text dia,aku cakap 'morning bunny,muah' .Dalam hati aku cakap,cepat lah reply,cepat lah reply.Hahaha,macam baru first time dapat awek,kelam kabut je.Tapi serious doe,ni kali kedua dalam hidup aku,aku rasa perasaan ni.Rupanya aku ada perasaan jugak,ingatkan perasaan tu dah mati.Haish! Kenapa lah kau jauh? Aku dah mula rasa nak peluk cium kau hari - hari doe,hahaha.

p/s ; baby , you knw wht ? you're so gay doe -__- m'gelabah je lebih , HAHA . but thts enough sweet for me baby . you make my hearts beating faster , OMG ! ya , i know this is not a sweet talk . HAHA , kan kan ? muah muah muah , i do love you soo fucking damn much gayy !

wif lots of love , ell johan
mood ; in love love love , HAHA

welcome JunioRs ,

hari ni hari yg paling aku tggu2 , HAHA . kenape ? sbb bdk form4 msuk , ya my JUNIORS . bangge lah sikit sbb ni lastyear kan ? HAHA . ok , pagi tadi i smpi agk awl lah kan . bkn sbb excited just papa yg pg keje awl so i pn kene siap cpt2 . smpi je schl , tgk sume bdk lelaki bkabung kan . err , sultan johor kan mangkat . yer yer je bdk2 ni , HAIH -__- i mmg ta bwk buku bnyk , sbb i tao mmg tak kn belajar pny today . dgn ckgu semua bz n ofcoz ktorg akn round2 satu schl . na tgk environment baru lah kate kan , HAAAH . sharp at 8o'clock , rmi gile parents n students dtg na m'dftar . mcm2 rupe , bentuk , gaya dan perwatakan . HAHA , lwak kott gk diorg . time toh i t'ingat balik time i dftr mule2 duluu , AWW maluu kott . ok , ktorg ade mission act . dlm mase ktorg round2 toh , mate tgk2 jgk lah bdk2 form4 ni . yelaa , mane tao ade yg kerek ke kan . mmg sng na sound2 , HAHAAH . err , tgk bdk2 laki mcm hampeh je . tade satu pun yg sdp mate memandang . dlm hati asyik ckp ' INGAT DANNY INGT DANNY ' HAHA . ya , mmg always ingt bdk toh . ta pndg pun org lain da , muah ily baby :) bdk2 ni asyik m'cari mangse je , agk sial jgk lah . HAHA , tgh lepak2 tibe ade parent ni and ank die lelaki . sekali tgk sumpah mmg mcm penah tgk , i tgk lagi sekali . die perasan lah pulak i tgk , DUH . i pn buat bodoh jela . i nmpk parent die bwk pg dftar dkt meja ' ELEKTRIKAL DAN ELEKTRONIK ' . ouw , bdk EE ke . HAHA , i pon buat bodoh lah . mls na amek port pn , but act tht boy muke die same mcm haris . mayb adik die kott , err whatever . lepas2 toh mmg i ta msuk kelas ouw , ckgu BM ade msuk kelas . but i ckp na pg jmp HEM , ade hal . AHAHA , pdhal i pg lepak dgn afiq , bebel , ezwa , betty etc . gelak2 gosip2 , HAHA . after rehat i naik kelas , i nmpk afrina ade dlm kelas sbelah tgh mrh2 . pasal ape ek ? i pun pg lah round2 dkt kelas sbelah . laa , die tgh mrh zila dgn wan kott . nape ek ? i pun stalk lah kejap ape ckgu ckp . zila dgn wan kantoi date dlm kelas , HAHA pdhal dorg bkn ade buat ape2 pun . bodoh bodoh , na mrh zila die toh da lah cpt sentap . tak kn na sound wan , HAIH -__- i buat bodoh jela , smpi satu mase bfore balik afrina pny waktu ouw . die kan ajr sivik dkt kelas ktorg . apebenda ntah die ajr , satu ape i ta dgr . ya , i mmg ta suke die . die sllu cri kslhn org terutame geng i , superdupergreatseven . ERGHH , org lain buat slh jgk tp ktorg yg akn kene sound2 sume . pukimak gile , HUH ! mcm tadi , die boleh sound2 pasal zina lah simpan naked photo lah dating lah blablabla . EE , dlm hati da pns je kan . rase mcm na sound je pompuan ni , GRR !

to all form 4 student of SM Vocasional Muar , take this notes pls ;
korang tapaya lyn sgt cikgu bodoh ni ok ?
die mcm pantek kott , suke jage tepi kain org
btw
WELCOME TO SM VOCASIONAL MUAR
hell school , HAHA

wif lots of lovee , ell johan
mood ; fuck you bodoh !

January 24, 2010

my sis said ,

ok lets talk about this , about wht ? about my bf n exbf . act , my sis yg always talk on this thing . HAHA , tatao lah kenape . hobby kott , HEE . ok ok , bck to topic . tadi kan i lepak2 dgn my sis . i tgh on9 ms , then round2 dkt page danny . bkn stalk ok ? HAHA . tibe2 sis mcm bsuare , pelik je . this is our conversation :)

ANGAH ; hah , kau stalker page sape ?
ME ; mane ade stalk , round2 jer ni . haih -__-
ANGAH ; OMG , danny johan . HAHA , bile die na masuk meminang ?
ME ; DUH , ckp ta boleh kuat lagi ? EE , apehal pulak ? aku pun schl ta abes lagi .
ANGAH ; relax lah , biar lah papa dgr . at least die tao kau na kawen dgn sape .
ME ; pantek doe kau ni , GRR !

then i pg dinn , i pon tatao lah die stalk ape dkt lappy i .after dinn , i stay dlm bilik . while im txtin , kejap lagi sis pnggl . EE , kecoh lah . i pun kuar dari bilik tny die na ape . die suruh i msk kn maggi , EE mcm kimak . pemalas -__- i pun msk kan lah , tgh msk2 toh die b'bual dgn i . nak tao pasal ape ? ok lets us see :)

ANGAH ; wei , kau dgn danny mcm mane ? OK ke KO ?
ME ; DUH , apehal sibuk2 na tny ? HAIH . OK lah , kalau kau sibuk jdik KO nnti .
ANGAH ; good good , hope yg ni long lastingg lah . AHHA
ME ; EE , doa perli aku ke ? PUNDEK !
ANGAH ; mane ade , AHAH . wei , mane hilang exbf2 kau ek ?
ME ; mati mati , apehal tny ?
ANGAH ; saje , HUAHUA . kau ta cntct dgn diorg ke ?
ME ; ta lerr , na buat ape ?
ANGAH ; mane tao kan ? HAHA . arytoh aku teman mama beli brg , aku jmpe mizie doe . die salam mama n aku , aku tny die bile na dtg ruma lagi .
ME ; WTF ? EE , pls lah . adik kau ni hmpir2 kene pki tdung sbb coup dgn die tao ta ? HUH !
ANGAH ; ok wht pki tdung , ayu sikit .
ME ; tlg lah fhm , mamapapa tade ungkit pasal pki tdung tbe2 die na suruh aku pki tdung . bole , bole blah .
ANGAH ; sengal , AHHA . then then , acap mane ? kau pun hilang kan diri dari die jgk ke ?
ME ; aah , die lah buat mslh . mcm sial kott perangai die , nmpk je pendiam .
ANGAH ; kenape wei ? aku tatao pape pun , HEE
ME ; DUH , na tao ke ? act die coup dgn BFF die belakang aku . sial kan ?
ANGAH ; ksian adik aku ni , asyk kecundang je . HAHAHAHA
ME ; diam lah kau , sengal
ANGAH ; who's next ek ? jap jap , err sape ek name budak yg kau pg rtw toh ?
ME ; aiman . nape dgn die ?
ANGAH ; raja zairul aiman ek ? gempak doe name die , HAHA . he's nice doe , EHEM
ME ; apehal kau ckp mcm toh ? aku bkn ade pape pun dgn die , kwn je kott . kau pun bru kenal die skejap , da ckp die baik . bodoh
ANGAH ; err kau tadepape ek dgn die ? aku slh lah ni ? yer doe die baik , kau tgk lah kan kite hntr die balik andalas time toh . die ckp thnks sume dgn aku , comel pun comel . HAHA
ME ; mmg slh , puas ? hoh ? sial kan kau ni , GRR . baru ckp thnks da kire baik ke ? WHATEVER !
ANGAH ; HAHA mrh nmpk ? ok ok , wht about lan yg kecik toh ?
ME ; setahu aku , aku tapena cite dkt kau pasal die . mane kau tao huh ?
ANGAH ; well well well , im a stalker too .
ME ; whatever , loser !
ANGAH ; storyy lah pasal lan , pls pls
ME ; err , pasal ape ? i hate this part . ok , ktorg coup for 3months . n break for no reason . get it ?
ANGAH ; 3months ? wht a lucky number ! pelik2 lah aku tgk bdk zaman skrg ni , break pun bole tade reason . HAIH
ME ; shut up ! we ends here ok ? penat ouw , maggi kau pn da na siap
ANGAH ; oh tidak tidak . lastly , bile danny na dtg muar ?
ME ; 4th of february 2010 kott , why ?
ANGAH ; err nthing , die dgn fmily die ek ? meminang lah ni kan kan ?
ME ; stop it lah gile !
ANGAH ; ok wht , nti aku bgtao papa kejap lagi . aku na ckp bakal besan die na dtg by this february . ok tak ?
ME ; kau ckp lah , aku humban ank kau dlm lubang jamban
ANGAH ; berann ke ? kau mati nnti , ta sempat na kawen dgn ank mat salleh tohh . sape ekk ? ouw , danny johan
ME ; EE , bikin gua pns je tgk lu tao . biar lah aku na kawen dgn sape pun , atleast merase jgk kan na kawen dgn mat salleh . dari kau ? jeles !
ANGAH ; whatever , loserr bodoh !
ME ; nah kau pny maggi da siap , aku lupe na ltk telur . HAHA , sorry doe !
ANGAH ; HAHA , takesa . lps mkn aku story dkt papa pasal tadi . msti papa suke , WEE
ME ; storyy lah , esk tgk ank kau da tade . serve u rite !

after tht silly coversation , i terus blah . mls na lyn sis yg insane toh , HUH . i pun tatao die story o wht dkt papa . but i think die ta berani kott na story ape2 . HAHA .

wif lots of lovee , ell johan
mood ; im goin crazyy !

new year , new age , new husband , new ms :)

HAHA , title mcm tanak gampang kan ? whatever . err , act i got my new acc for myspace . do add me ok ? i want my old friends bck , GRR ! EHEM EHEM , adik i yg tlg buat kan acc toh , HAHA . mule2 suruh danny johan yg buat . HUH , ta boleh harap . die ckp je na buat , tp ta buat pun . kan kan bby ? HAIH -__-

MY HOPE FOR THIS NEW ACC ;
- tade dah gado2 between me n other bitch , so bitch just bck off ok ?
- i could gained more n more GF then BF , HAIH -__-
- tade lagi gmbr yg 'menjolok mate' * DANNY JOHAN TA BG !
- and my biggest hope , i dgn danny tak kn bgdo lagi bout social networks :)

p/s ; DO ADD ME OK ? www.myspace.com/groargroar

wif lots of lovee , ell johan
mood ; accomplished

guilty ,


err , first of all i wanna say SORRY to lynn n danny johan . i know im totally bersalah dlm hal ni , i tatao na buat mcm mane lagi ;( hmm , pls accepted my apology . ok let me story bout ths shit . act , im otp wif danny johan last few days . before tht , im cf wif erina n lynn . hmm , time otp he asked me everything . ya , i admit i tao bout danny n erina . idc pun sbb old storyy . but smlm lynn txt me , maki2 n mrh2 . ya , psl hal toh . hmm , idk wht to do . its totally my fault , DUH . and now , lynn was leaving for no where . mama keep asked danny bout her , and mama said if she doesnt goin home danny is going to be send to amsterdam . OMG , wht im goin to do ? i dont want him to go there , seriously i need him doe -__- and for lynn , i tatao mcm mane na explain . GOD , help me pls ;(

p/s ; LYNN , PLS COME BCK HOME . SERIOUSLY , THINGS GET MORE COMPLICATED . I KNW IM GUILTY IN THIS MATTER . I ADMIT IT , BUT PLS COME BCK HOME FIRST .

wif lots of lovee , ell johan
mood ; worried

January 22, 2010

ohhemmgee ,

single for less than 1 hour ? ouw great ! ya , ktorg gdo last nite pasal social network . GRR , tom tlg lah terminated mys toh . kau pnye pasal aku bgdo ok ? pasal
mys lah ktorg bgdo then break , shiit . i cant say anything tht time , seriously . im just crying n crying , WTF ! ya , ofcoz im crying . he's the one who i wanted to live with , tao ? around 1 o'clock mcm toh , he txt me . but i fall asleep , penat kott menanges -__- around 3 0'clock in the morning , i terbangun . then tgk hp ade txt die , i terus txt die . less than 5mins , he cl me . ya , we're otp . act , i cant said anything . speechless kott , yela die da maki2 tibe2 cl pulak . apehal kan ? mcm masuk antu je , HAHA . mule2 die nyanyi je , HAHA . comel je , then he asked me something .

Danny Johan ; tanak ckp ape2 ke ?
Ell Johan ; err , i miss youu
Danny Johan ; lain2 ?
Ell Johan ; err , i want you bck !
Danny Johan ; ok listen , i wont leave u bunny . kan bby da janji ? youre part of my life .
Ell Johan ; im sorry for everything , i really regret .
Danny Johan ; i am sorry too , bby menyesal buat mcm toh .

AWW , sweet kan ? oh god , thanks for everything :)

dear Danny Johan , im sorry for everything tao ? bunny regret ouw . but promise me , tht thing would never going to happen again . i really need you ouw ! i dont want to loose you , duh seriously !

p/s ; hell yeahh , im bck as Ellynda Johan :)

wif lots of lovee , ell johan
mood ; WHOA !

January 21, 2010

dying ,

im dying now , dont look for me ok ? thanks for everything guys , i really appreciate wht youre doing guys :) act i cant smile , this is fake smile . sorry again , sorry for everything . by next week im goin to stay at smv muar's hostel , im not using my hp anymore . just pray me for the best , ok ? thanks :)

p/s ; to HIM , im sorry again . i knw time cant change fate , but i want u to knw tht im still loving youu n seriously need youu . thanks for the support , darina emmelda n all the sweet talk .i really happy when im with youu , but i knw my fault bring us to this end . i failed to change youu danny johan , but i will not forget everything about youu . because youre the one n only all i wanted to live with .pray for my future , i will do the same thing . tc of ur shoulder , ur health n ur future gf . i really regret wht im just doing to you . dont forget to take ur bath everyday ok ? dont place ur hp in fridge too n seriously dont sleep in the toilet . thanks also for the vid , i really enjoyed it and lastly thanks for the last name ' Johan ' . im proud to be a part if ur fmilyy :) send my regards to lynn , mama , dady n adik ok ? im leaving now , tc danny johan . i will be missing youu , bye

wif lots of lovee , ell
mood ; death

from SOMEONE to SOMEBODY ,


idk wht im going to write , but err . just read it ok ?

- aku asyek teringat dekat ex - girlfriend aku,Rara.Memang lah aku dah ada girlfriend but shes not perfect enough,gila kau Rara first love kot!
-Perempuan kat myspace semua tak boleh pakai doe,semuanya maruah dah tergadai girlfriend aku pun sama ah
-As you can see,perempuan kat myspace bukan semua lah,certain.Tengok lah gambar diaorang,sendiri mau ingat lah.Malas nak cakap,then apa orang akan komen? Aku malas nak cerita lah,sebab girlfriend aku pun sama je
-Aku tak nak suruh girlfriend aku pakai tudung sebab awek myspace just for today

p/s ; thanks for the words , i really appreaciate it .

wif lots of lovee , ell johan
mood ; thankful

January 19, 2010

sweet seventeen ,

19th of jan , my bday doOd ! wish me ok ? i need present too , HAHA . err , for this year i think a bit happy lah frm last year . last year i celebrate alone kott , SOBS . my sis amek i balik schl tdi , here our conversation :)

ANGAH ; this evening we're goin to take you to sushi king , were goin to have dinner there .
ME ; WTF ! awesome idea , i miss unagi a lott . HAHAH
ANGAH ; unagi ? ramen better kott .
ME ; whatever , janji dpt mkn . HAHA

10mins after tht , we'll arrived at home . smpi je rumah , mandi then terus tido . 6pm mcm toh , mama da jerit2 kan suruh siap . DUH , sleepy lagi lahh mama . GRR , siap jela . before pg sushi king , mama drop by dkt secret recipe . na buat ape ? beli cake i lah . i da rambang mate ouw , AHHA . at last i pick my fav one , oreo cheese cake . yummy ! smpi dekat sushi king , terus order mkn . mkn mkn mkn while im texting wif danny , HEE . da abes mkn baru potong cake , yummy . WHOA , happy kott i time toh . skejap je da 17 kan kan ?

my wishes ; I HOPE MY LIFE GETTIN BETTER FRM DAY TO DAY , AND I HOPE MY RELATIONSHIP WILL LAST LONGER WHEN IM WITH DANNY JOHAN :) LASTLY , I WANT STRAIGHT A's FOR MY SPM 2010 . BYEBYE SIXTEEN , WELCOME SEVENTEEN :)

wif lots of lovee , ell johan
mood ; birthdaybaby !

awesome baby :)

guys , wanna wht ? danny johan updated his blog , then he put some kind of vid . na tao vid ape ? HAHA , vid which he sing THINKING OF YOU by CAPRICE ft ANNATASHA . just dedicated for me , HAHA . thanks baby :) comel sgt , AWW !
video

p/s ; low quality video , i record kott . mintak danny , die tana bg . HAHA

January 16, 2010

S O R R Y ,

dear danny johan ,
sorry bout last nite , i meant yesterday
i knw my fault

SORRY BOUT THT PARTY
SORRY CAUSE MAKE U ANGRY
SORRY CAUSE I OFF MY PHONE
SORRY CAUSE I CRY A LOTT YESTERDAY
SORRY FOR EVERYTHING

idk wht im goin to say , im just hope tht u would be better as usual
act i feel really jealous when u said u want to go out wif tuff
err idk wht i just said
im sorry for tht jealousy
i felt so bored at home , it felt suck man
thts y i rep ur txt mcm ape je
im not goin to tell u tht im jealous
but itsok , benda da lepas
bout tht party , im sorry again
last minute invitation
i knw i slh sent txt dekat u
err , tht txt i should sent to mel
amelia , my lesbo
im just attentending tht party for 5min
cause wht ? err , idk
i knw u ta bg i pg tht party , thts y thing get more complicated when i'll arrive at mia's house
its like a curse frm u to me , i guess so
hmm , tht time i really2 need someone to talk
i cl n txt u , but i didnt get any respon
im crying again , sobss
i txt lynn asked her did u rep her txt
then she said , DANNY REP TXT AKU , DIE NA PG ANDALUS '
err ok , but why u didnt respon my txt n cl ?
i dont mind cz i knw its all my fault

baby , bunny nak mintak maaf bout yesterday . for all my fault , im regret cz making u more n more hate me . i still need you baby :(

January 15, 2010

hey hello , wake up doOds !

wei wei , wake up lahh !
kau tao tak aku jeles dgn kau n hidup kau ?
aku pun ade perasaan lah wei , pls lah
aku jeles pun bersebab
aku tade mase na jeles if kau tade kene mengena dgn aku , hidup aku
tlg lah doe , aku tatao lah aku na ckp mcm mane
aku fhm kau n hidup kau mmg mcm toh
tp aku lebih kan kau dari everything
kau pun tao kan aku ni mcm mane ?
aku bkn suke na tuduh2 , tp kdg2 aku suke stalker org doe
mcm2 aku dpt
aku takesah lah pasal sume toh
aku just na bgtao kau
AKU TGH JELES , FULLSTOP

p/s ; jeles of wht ? think it by your self

wif lots of lovee , ell johan
mood ; jealousy , huh

should i ?

hey morning . im wake up earlier today , err idk why . na hangout ? idk yet , mcm mls . kaki sakit lagi , ta larat . but semalam obviously i tggl danny mcm toh je , bkn sengaja . i trtido dpn lappy , ERGHHH sorry bby :) but before i slept , i ada mintak die pict two of us time our first date . comel pict tohh , aww . ouw ok , bck to topic . should i delete myspace for the sake of spm ? err , boleh ke ? idk ouw , but this is my conversation between me n danny johan yesterday .

ell johan ; bby , sejak kite coup kan rmi bdk BR n blablabla add bunny ouw
baby johan ; toh lahh , sejak coup ni rmi org add
ell johan ; tp bosan kanb mys ? asyk cmnt cmnt cmnt , GRR ! sorry tao if bunny cmnt dgn guys shj .
baby johan ; hotstuff lah kate kan
ell johan ; no lah , budak perempuan dkt mys bunny da add bkn na tegur or wht . sombong , HUH ! rase mcm na delete mys je , HMM
baby johan ; delete lah , lagi pun na dekat spm kan n mys ni ajr kit curang .
ell johan ; ouw ok , rase nye mmg na delete . then buat new acc , tatao lagi lah
baby johan ; mcm bby dulu , for spm bby delete acc .
ell johan ; bile ?
baby johan ; bln 6
ell johan ; soo bunny delete acc bln 6 lahh , kann ?
baby johan ; ok good
ell johan ; bby pun delete lah sekali , fair n square

then we were in silence , HAHA . idk why , err forget it.

p/s ; give me some idea bout tht plan , THANKS :)

wif lots of lovee , ell johan
mood ; heartless

road run ,


15th of january 2010 , my schl had an activity . i guess i never goin on this activity before so ive join it . u knw wht ? ok , its a road run or cross country or merentas desa . im too excited kott , HAHA . first time lah kate kan , na buat mcm mane kan ? first place zyla babes , and second place is bella . both of them are my BFF , and both of them sgt kepeng . lagi kepeng dari danny ouw , AHAH . balik je frm road run , sakit kott kaki . ERGHH , tahan ell . kau yg nak pg sgt kan road run ni ? -____-

wif lots off lovee , ell johan
mood ; really really tired -___-

January 14, 2010

today , OMG !

HAHA , i just wanted to laugh n laugh more n moreee . wanna knw bcoz of wht ? ask Danny Johan , aww . ok , 230 i came bck frm schl . i txt him , then theres no rep at all . weird je kan ? selalu die yg cpt gile rep txt . ok nvm , i cl him . ingt kan die tido ke pengsan ke kann , AHAH . he pickup my phone call , and this is our conversation :)

ELL JOHAN ; kenape ta rep txt hah ?
DANNY JOHAN ; i got job to do , err something .
ELL JOHAN ; somethingg ? ape ?
DANNY JOHAN ; ade lahh , kejap je . later i rep ok ?
ELL JOHAN ; ok , da pndi ek brahsie cik mat jijan ?
DANNY JOHAN ; jijan ? HAHA . ok byee

cepat kan die letak hp ? errghh , nape ? ape die buat ? die dgn sape ? GRR ! ok whatever , 15mins aftr tht phone cl he rep my txt . i txt txt n txt , he still didnt want to tell me wht the hell is he doing just now . GRR , suke berahsia kan ? i wont give up , err i still ask n ask him . at last he told me everything , this is our txt :)

Ell Johan <3 ; buat ape hah tdi ?
my baby <3 ; buat video , HAHA
Ell Johan <3 ; video ape ? sex amateur ke ?
my baby <3 ; bkn lahh , video cover lagu .
Ell Johan ; lagu ape ?
my baby <3 ; nti tgk lah dkt youtube .
Ell Johan ; yelaa , hmph !
my baby <3 ; jgn lah mrh , HEHE
Ell Johan <3 ; mane ade mrh , na tao je kan ?
my baby <3 ; ok done , da ltk dkt mys .
Ell Johan <3 ; ok kejap , na on9 .

3mins after tht , i on9 mys . terus pg page danny johan , HAHA . ok , i ada nmpk video there . i press tht 'play' button , OMG danny wif who ? HAHA , alep doe ! dorg talk talk talk , dgn both of them half naked . sexy ke ? blah lah , AHAH . they talk n talk , trash talk . WUEKKK ! oh before i forget , the title of tht video is ' KAMI LAH KEKASIH MU ' . AWW , comel kann ? gayy doOd ! i keep laughing ouw , diorg berbual bout ym lah mys lah job as kaunselar lah blablabla . then suddenly came music from err idk . HAAA , mcm pena dgr lagu toh . kejap kejap , i pnggil adik i . ouw ok , i understand now . lagu jiwangg , err sejak biler bby ? HAHA , i gelak gile babi . diorg buat cover doe , HAHA . lagu laen ta bole ke ? -____- da bosan dgr lagu toh , n i guess both of them bole tggl dgn adik i . HAIH , pelik pelik .

p/s ; YA ALLAH , APA KAH SEBENAR NYE YG TELAH TERJADI KE ATS DANNY JOHAN ? SEMAKIN HARI SEMAKIN MENUNJUK KAN PERANGAI2 YG PELIK SERTA MENAKUT KAN . APA KAH HIKMAH DI SEBALIK SEMUA INI ? LOL , HAHAHAHAHA !

wif lots of lovee , ell johan
mood ; gayyy , awww

January 13, 2010

i want this for my birthday , HEE


aww , comel kann ? HEE

4th of february 2010 , waiting :)


hey hey hey , HAHA . im excited , DUH . wanna knw why ? guess guess guess , HAHA . ok , i share something wif u guys . firstly i wanna tell u tht danny and i were happy tgether , HAHA . he accpeted my apology , HEE . txt txt txt while im blogging , then he suddenly said , ' BABY DTG MUAR BLN 2 NI ' . OMG , betul ke ape yg i bce ? HAHA , betul lah . i thought die main2 , then i rep txt die ' BRAPE ARI BLN ? ' . he said ' 4th of february , ary khamis ' . yeyeaahhh , im soo excited doOd ! im speecheless man , my husband is goin to muar . AHAH , mcm ta pcye . but ni reality . HEY HELLO , ure not dreaming ell ! he goin to stay muar until 7th of february . even sekejap but at least dpt lepas kan rindu kan kan bby ? yeyeaahh ! clock , can u make ur move a bit faster ? cz i ta sbr ni , HAHAH . danny said , ' na bby beli kan pape ta for ur bday ? kite celebrate same2 ouw ' . WOW , sounds intresting ! he said he is goin to bring his GF , he meant GayFriends . HAAHA , who ? alep lahh . cpt cpt cpt cpt lahh dtg muarr , ta sbr ni na hug n kiss bby bnyk2 . HEE !

p/s ; bby , dont forget to bring along ur boxer ok ? i need it , HAHA

wif lots of lovee , ell
mood ; excited , yeyeahh !

this is for you , Danny Johan :)


Oh...

We strolled through fields all wet with rain
And back along the lane again
There in the sunshine
In the sweet summertime
Oh the way that young lovers do

I kissed you on the lips once more
We said goodbye at your front door
There in the nighttime
Love, that's the right time
Oh to feel the way that young lovers do

And we sat on our own star and dreamed of the way that we were and the
way that we wanted to be
And we sat on our own star and dreamed of the way that I was for you
and that you were for me
And then we long to dance the night away
Turned to each other, saying 'I love you, baby I love you'
Oh the way that young lovers do
Lovers do...
Do, do, do, do...

The way young lovers do
Do, do, do, do...

The way young lovers do...

And we sat on our own star and dreamed of the way that we were and the way
that we wanted to be
And we sat on our own star and dreamed of the way that I was for you
and you were for me
Oh baby, baby.
And then we long to dance the night away
And turned to each other, saying 'I love you, baby I love you'
Oh the way...

I held her with her looking down
And I kissed her, with the snow falling down
In the street light
It was a sweet light
And the way that young...
Oh, the way that young lovers...
Oh the way that young... that young lovers...
That young lovers do.

Good night
J. Buckley " The Way Young Lovers Do"

im crying while im thinking of youu


baby , this is for youu :(

firstly i just wanted to say tht i really2 miss the old danny johan , danny johan yg first i coup 27th of dec 2009 . idk why im saying tht way , but i think tht danny johan was missing in his own world . own world ? yes i am . this few weeks , u've a lott of changes . tht i guess it was a positive changes , u have reduce ur smoking n blablabla . congrates for tht , but something make me weird n more weird bout ur self . idk hw im going to say , but u really weird me off . u look soo mysterious ths few days , kenape ek ? if bby ade probs just tell me out , kan kite penah ckp ' THERES NO MORE SECRET BETWEEN US ' i dpt rase kan u mcm ade probs , i guess soo . if bby mrh bunny pasal otp toh , bunny mntx mahaf ouw . mmg bunny slh , bunny pun guilty bout tht . for the whole day , im waiting for u to rep my txt . tp tade pun , itsok . i txt dgn lynn , she story bout u n ur weird attitude . she asked me to be patient , n i knw tht time bby mmg mrh lg dkt bunny . im waiting n waiting for ur txt , while i txt dgn tuffy n lynn . so bored , err -____- lastly i decided na off hp , wanna take some nap . i off hp , then terus tido . around 7 i on hp , tgk ade txt frm u ' BUNNY ? ' . i rep , tp tade respon . i terus txt lynn n she said ' DANNY ADE BWH KTIL , AKU TGH BARING ATS KATIL DIE NI ' . i tny kenape , she rep ' DANNY CKP TGH CRIK DIAMONDS ' hoh , weird ouw . kenape mcm ni bby ? wht had happen to my baby ? err . i asked lynn suruh bby rep txt bunny , then lynn rep ' DANNY SAID , HP AKU JATUH MINES WHILE IM DIGGING FOR DIAMONDS DOWN HERE ' . OMG , kenape ni ? kenape bby mcm ni ? wht had happen ? err -___- i mcm na nges ouw , idk why . suddenly lynn txt me again , she said ' DANNY SIMPAN HP DLM FRIDGE ' . again ? hmm . then lynn said , ' DANNY BNYK MKN UDANG , DIE ALLERGIC DGN UDANG ' . wtf ! kenape ni bby ? why are u acting like ths ? hmm . lynn txt again , she said ' HE'S WATCHING MICKEYMOUSE CLUBHOUSE ' . hmm , idk wht im goin to say anymore . i keep crying n crying , im thinking why u acting mcm ni . sbb i err ? im guilty , seriously ! bby , tlg lah jgn buat bende yg bole buat bunny worry . bby tade dpn mate bunny , bunny tadapat jage bby dkt2 . bunny dpt jge bby dri jauh , pls bby jgn buat bunny worry ;( bunny tatao mcm mane na buat if something happen to u , hmm . n lynn said , u smoke more than 4 ek arini ? why ? kan da janji dgn bunny , err -___- bunny tana bby ilang dlm idup bunny even for 1sec , pls bby .

notes ; ALL I WANTED FOR ALL THIS WHILE IS TO BE WIF YOU , DANNY JOHAN !

wif lots of lovee , ell johan
mood ; speecheless plus crying moment

January 12, 2010

DUH , i am stupid man !

hello :) wanna share something ouw , stupid gilerbabi ouw i ni . lastnite i otp dgn danny , talk talk talk . then suddenly , both pf us in silence . idk why , then he talked to me ' TIME OTP JE BBY YG CKP , PENAT LAHH ' . then danny ckp lagi ' NA CKP APE NI ? ' i ckp ' ENTAH ' . GRR , bodoh nyee i . mcm mane ntah tht ' entah ' words suddenly came out frm my mouth . hmm , guess wht danny said . he said , ' YOURE WASTING MY TIME ' danny terus letakk , hmm ;( die txt i , ' KALO TATAO NA CKP APE , NEXTYME TPAYA OTP ' . i rep , ' BUNNY BKN TANA CKP , BUNNY SORETHROAT . NTY CKP SUARE BUNNY TA CLEAR ' . he rep again , ' CKP JELAA , BKN AKU PEKAK PUN ' . tgk die txt mcm toh , i terus nges n nges . takut na rep his txt , so i bia jelaa . at 6o'clock , mama woke me up to go to schl . i just said ' MAMA , TA LARAT LAH NA PG SCHL . PAGI TDI MUNTAH2 ' . mama said , ' OK ' . then i cont wif my sleep , at 11o'clock i woke up . tgk hp , tade pun txt dri danny . so i pun txt die , ' BABY , MORNINGG . BUNNY TA PG SCHL TODAY , HIGH FEVER . then die rep , ' OUW OK ' . pendek nyee , die marah dkt i lagi ke ? i rep his txt ' IM SOO SORY PASAL MLM SMLM , SALAH BUNNY ' . die rep ' WHATEVER ' . DUH , teruk nye i ni . besar ke salah i smpi die pun tana mahaf kan i ? -___- i rep txt die lagi , ' IM SOO SORYY :( ' . i mntak mahaf lagi , im hoping die rep yg elok2 . but my guessing was wrong , die rep ' GTH , YOURE DISTURBING MY SLEEP ' . OMG , mrh nye die dkt i ;( mcm mane ni ? i da blur , tatao na buat ape . yg mama keep shouting ' BABY , CPT SIKIT . NTI RMI ORG DKT HOSPITAL ' . i mmg mls betul na pg hospital , im not in a good mood . tp terpaksa kan , so i pg jelaa . otw toh , i txt danny's cous ' LYNN , TGK2 KAN DANNY TAO . AKU OTW NA PG HOSPITAL NI , AKU BGADO DGN DANNY MLM SMLM ' . lynn said ' KAU BUAT HAL APE LAGI ? NTI LAH AKU BGTAO DIE , DIE TGH TIDO LAGI ' . i rse mcm na nges ouw , guilty giler i dkt danny . i takot ouw T.T . smpi hospital , mmg rmi lah org . pg dkt emergency room , doc check my temperature . 39 darjah celcius , OMG high giler . doc terus suruh nurse bwk msuk bilik minor surgery , GRR ! and then , u guess wht happen ? nurse toh msuk kan air , erghhh sakit doe -___- tahan jelaa , na nges pun ade . act mmg every month i kene msuk air n inject antibiotic dlm bdn cz antibody i lemah sgt2 . dekat 1hour jgk lahh msuk air toh , tp ta smpi 1botol pun . i guess na dekat half lah jgk . doc bg ubt , bnyk kott . next appoinment is on 25th of january , duh kene pg lagi ke ? hmm . tgn kiri i lenguh gilerbabi , GRR ! mama lah ni , kalo doe ta pakse i pg hospital tade nye i kene mcm ni . HMPH ! otw bck , i txt danny lagi ' BABY , BUNNY MINTAK MAHAF . MMG SALAH BUNNY SMLM TOH . DARINA MISS YOUU A LOTT ' . tade respon , hmm . die tana txt i lagi ke ? godd , jgn lahh . i need him doe , seriously ;( i cant live without him .

p/s ; Danny Johan , im soo soo soryy pasal otp smlm toh . bunny salah , tamao lah marah bunny lagi . bunny takot ouw , takot ilang bby . seriously , bunny mintak mahaf . im hoping u would be better as soon as possible , bunny takesa if bby na maki bunny cz mmg bunny yg slh ;( im sorry baby !

wif lots of lovee , ell johan
mood ; raining T.T

fever gettin worst n worst -___-

hello , im in fever condition ouw . GRR , hate ths condition . rimas taoo ? my faver come in package , flu sorethroat n cough . i keep sneezing , rimas rimas rimas -___- mcm mane ni ? da lah merentas desa just around the corner then i missed my netball practice sbb fever ni GRR ! da lame ouw ta kne fever , yay ! i hope someone could cure my fever ouw, pls pls T.T

p/s ; baby i do miss you a lott -__-

wif lots of love , ell johan :)

January 11, 2010

weirdos n freaky , HAHA


hey guys , wanna knw wht ? Danny Johan acting weirdly ths few days , haih . ok first thing , die mmg mcm toh . but kali nie he's totally different babes , pelik pelik ! start from tht day , idk wht day . but tht day i ade otp dgn die , around 3o'clockk in the morning i guess . yeahh , after die bgdo dgn bf lynn . i cl die then brainwash die pasal die bgdo toh . talk talk n talk , i mcm mamai ouw . yelaa , tht time patut i da tido . he keep talking , im in silence . but i still heard wht he's talking about . at one time , die amek barney then tekan perut barney . kan ade sound kan ? konon2 die benci barney blablabla , then die berbual dgn barney bout ben10 lah . haih , pelik lahh . i tergelak je , tp i control lagi . i tana bg die tao yg i belum tido , HEE . kelaka kan ? mmg comel sgt2 , i rase mcm dgr babay baru na bckp ouw . comel , GRR ! and today , something really weird happen . his cous , lynn txt me . he said ' DANNY KISS AKU DKT PIPI OUW PAGI TADI , THEN DIE YG BUAT BFAST ' OMG , wht had happen to my husband ? he never acting like this before , theres must be something . i bce txt lyn da gelak2 , dlm ati lagi lah gelak2 kan danny :D ptg toh , lynn txt me again . she said ' DANNY KISS AKU LAGI DOE , GRR ! AKU DA HORNY , DGN DIE PAKAI BOXER JE . DA LAH BDN SIXPACKS , CUME KEPENG JE . AKU TAKUT GAK , ADE YG DIE ROGOL AKU NI ' HAHA , once again i gelak gilerbabi . pelik2 doe husband i ni , haih . tadi i txt danny , i tny bout his weirdos acting . and for mostly bout tht kissing part , HAHA . he said , ' BBY KISS LYNN PAGI TDI CZ NMPK MUKE LYNN MCM *ANNATASHA ' HAHA , wtf ! giler bayang kott , ngee . bby bby , haih .

*ANNATASHA - a female singer sing thinking of you by caprice ft her :)

p/s ; bby , idk why u look soo weird ths few days . HAHA , but itsoke :) still comel kan kan ? muah , iloveyouu danny johan !

wif lots of lovee , ell johan

slide slide , hee

hey peeps :) HAHA , act na bgtao i bru dpt siap kan slide photo dkt ats ni . da lame kott na buat , hari ni baru berjaya . nti na suruh Danny Johan tgk , biar die jeles . GAHHH ! photo toh from first mmg gmbr lame , tade lah lame sgt . lastyear kott , then smpi last toh mmg new photo . TAKE A LOOK THT SLIDE , HAVE FUN :)

wif lots of love , ell johan

January 9, 2010

Danny Johan , dont do this again baby ?

act tdi danny bgdo dgn bf lynn , lynn had told me everything . i thought danny ta ade pape , just lynn ckp bf die pecah kepale cz danny pukul . haih , how many times i've told you danny johan ? jgn bgdo . so stubborn kan ? GRR ! i thought danny tadepape , but tdi die bgtao i bibir n kening die luke o koyak kott . wtf , terok giler korg ni ! ehh pls lahh , be matured lah . kan bnde bole solve care elok , na bgdo kenape ? da hebat sgt ke ? and danny , i knw u wanna protct lynn . but think first lahh , ur shoulder . kan belum baik , kalau lagi worst ? sape na jwb ? erghhh ! pls lahh , i dkt sini wory pasal u tao ta ? da lah u tade dpn mate i , think b4 doin something . and this will be goin the first n the last chance from me . after this , no more sorry for youu . understands ? and for today , i really really hate u cz u make me crying ;(

babes , this is from Danny Johan ;

*i dnt mind
my heart said that i wont stop loving u
no mttr how much u hate me
more hates creat more love
keep on hating me

p/s ; pls think of me n Darina b4 u do something ok ?

January 8, 2010

im really really sorry -__-

dear danny johan , im sorry for everything . i do appreciate u as a great guys in my life , n thanks for being a part of my life . i do really love youu . i dont have intention pun na ckp mcm toh , my life stressed me out . and tht time i dont think i can accept any joke o wht frm anybody . idk wht im goin to say , i really regret it . i love you wif all of my hearts and i dont want to loose you for the rest of my life ;(

January 7, 2010

mycrazylittlemoron <3

Question for Danny Johan
p/s ; jwpn die sgt IKHLAS , iloveit man !

1. give one nickname for me
ell

2. am i disturb your life ?
do0d,u're so stupid.of coz u're not bcoz u're my girlfriend

3. some advice for me
dont be fat n pls take a good care of yourself n our darina

4. hate and love me ? why ?u're loving person,i guess
daym,idk why are u asking me stupid question.i love u because ur my wife n u're darina emmelda's mother,i hate u because sometime u're fucking annoying!

5. where n when we've known each other ?
myspace,years ago.bodoh tu pon tk taw ke?

6.first words to describe me for the first time we've met ?
daym,is that my girlfriend? OMG,i wanna go home

7. one of my characteristic
u're loving person,i guess

8.wht is my good attitude ?
err

9.wht is my bad attitude ?
u always sleep without notice

10.a thing tht u wont never forget bout me ?
kissing in the tren while theres makcik watching

11. wht are the song tht u will remember me when hearing it ?
thinking of you by caprice ft annatasha,u knew it right? DAYM!

12.my name in your hp cntct book ?
ellynda johan <3

13. u wanted to say something to me , but till now u never say it . wht is tht ?
nothing

14.memory tht u wont never forget bout us ?
hahaha,we dated once

15.wht do you think bout ths relationship ?
i love it even sometime i think it sucks,hahaha

16.do you really care bout ours ?
yes i do bunny

17.do you think our relationship goin to be forever or halfway only ?
out of record,HAHA!

18. wht u gonna say if im standing infront of you right now ?
can we go to sleep now

19. do you think im really really in love wif youu ?
hahaha,ask yourself do0d

20. lastwords for me
do0d,lets go to sleep

January 3, 2010

thanks a lott my baby :)

Thinking Of You by Caprice ft Annatasha ( Danny Johan's version )


(annatasha)

I met this boy

A couple days a go

He’s a rapper

But they even know

He tried to sweet talk

Instead giving number

I almost admit that I’ll be he traitor

(caprice)

He’s prince of damansara

I can take you to the town

We don’t need an auto rush

Coz I got my boys around

They say the love is crazy man

You never see you come

Tell the hits you so bad

All you ever do is run

I never attracked to show you love

Feelin so high it could never work

Feelin with guitar it crashed

Trying the true but then we do it work

Its true its true you do its hurts

The best is we used make it hurt

Hope the right man

Baby girl I put the work

(annatasha)

Hey boy

I miss you

and I need you

When ever im romour myself you know its true

That I miss you

I want you

To know that every day I,ve been thinking of you you you

You you you

Even thou you so far away

Im thinking of you you you

You you you

Even thou you so far away

(caprice)

Hey now bie

Pulling your hands with no one else

Sms’s you yourself

Yes I guess we all in love

Baby girl lets make it work

kissing around with no one else

Sms’s you yourself

Even thou you so far away

(annatasha)

A few weeks later you showering me with flowers

Dafodile some blossom and roses

Oh boy

I really like your style

You got me goin ulalala

(caprice)

I got you goin ulalala

Can you dig it to your mouth

I guess I guess I am in love

You got me flying high above

Higher in the sky

Further than the star

We can fly to the moon

Come back later on


(annatasha)

Hey boy

I miss you

and I need you

When ever im romour myself you know its true

That I miss you

I want you

To know that every day I,ve been thinking of you you you

You you you

Even thou you so far away

Im thinking of you you you

You you you

Even thou you so far away

(caprice)

Hey now bie

Pulling your hands with no one else

Sms’s you yourself

Yes I guess we all in love

Baby girl lets make it work

kissing around with no one else

Sms’s you yourself

Even thou you so far away

(caprice)

Emm ey Ellynda I know you from muar

And you’ll be like all the way neer KLCC

But I can see KLCC from my window

That’s not too far away

And you know like

You can always sms me

Its only like 1 cent per sms now with youth club

And you know its bout time to change

Oh you can always find on myspace

You know me like danny.johan.com

Hahahahaha

Call me

(annatasha)

Hey boy

I miss you

and I need you

When ever im romour myself you know its true

That I miss you

I want you

To know that every day I,ve been thinking of you you you

You you you

Even thou you so far away

Im thinking of you you you

You you you

Even thou you so far away

Gombak boys got LOVE <3

Its bout time you give me a call or sms me

Got x you got it all


guys , wanna knw smthng ?

Danny Johan wrote ths for me by his own !

OMG , he's a true rappers ouw

kan kan bby ?

btw , its OUR version :)


wif lots of lovee , ell

mood; thinking of youu Danny